Vervolg van & einde

Tsja, Delphine moest dus mee naar het theater, maar ik vond haar niet meer in New York. Ik weet waar haar oudere zus Anne- Marie woont in Nederland, tenminste als ze daar nog woont. Dus niet! Anne-Marie, zegt ? Nee, wij wonen hier nu 12 jaar en dit huis stond leeg!

‘Hey mister Robert, can I help you sir? Which pizza?’

Geen vervolg dus, geen 3 reacties minimaal kunnen lezen dus maar niet verder schrijven want bij dit verhaal is het kunnen lezen ‘tussen de regels’ net zoiets als het eten van een pizza, een slok bier of een andere drank tussendoor, de televisie op een kanaal naar keuze hebt aangezet.

Dit verhaal stopt hier, maar dat terzijde!

Oh wacht, ik ontvang een app berichtje… onbekend nummer

Categorieën: Hokusai bon

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

Nummer 22 · 7 oktober 2021 op 08:01

Bedankt dat er niet gereageerd werd. Het is mij ook ook opgevallen dat er sowieso weinig reacties worden gegeven. Schrijversmoeheid? Idee… een prijsvraag met echte prijzen?

Kees Schilder · 7 oktober 2021 op 09:04

Misschien moeten we wat harder schrijven waarde mede absurdist, dan wordt er beter gelezen. Jammer dat je niet doorgaat.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder