Volgens een theorie in “Sperm Wars” zouden mannen altijd opzoek zijn naar vrouwen om hun genenpakket achter te laten en zo het uitsterven van hun eigen genen veilig te stellen. Natuurlijk heb ik mij bij de vrouwelijke kennissen/vrienden aangeboden om voor een bevruchting te zorgen indien ik zelf mijn leger goed getrainde zaadcellen naar binnen mag sturen.
:hammer: Sperma competitie,

De meeste ouders zijn er altijd van overtuigd dat hun kind heel knap en dat het ook nog erg slim en vooral erg snel in de ontwikkeling is. Meestal is deze vergelijking knap, slim en snel volkomen uit het verband gerukt, en wordt “snel” ook wel verkeerd uitgelegd. Als een kind heel vroeg kan lopen dan heeft dat misschien er mee te maken dat ze zover mogelijk van mama en papa wil weglopen, en dat heeft ze binnen een jaar al in de gaten.:-p

De “langzame” kinderen nemen de tijd en laten zich liever dragen, of kruipen op hun gemak naar het gewenste doel. De “ snelle” kinderen daar in tegen proberen in een zo vroeg mogelijk stadium hun eerste stapjes te zetten, en vallen menig keer op hun hoofd wat daarmee de prille hersenen de ene na de andere optater geven. Het gevaar hiervan is dat de “snelle” kinderen later “domme” kinderen worden. De “slimme” kinderen daar in tegen wachten rustig hun groei af tot dat hun spierontwikkeling en motoriek het toe laat om pogingen te ondernemen om hun eerste stapjes te zetten. Over hun uiterlijk maken deze kinderen zich op dat moment nog niet echt druk, dat begint nadat mama 600.000 keer heeft gezegd dat ze zo knap is als een fotomodel is. Jazeker het eerste complex wordt al heel vroeg door de eigen ouders gecreëerd.

Onder ouders is er vaak een onderlinge competitie wat hun kind al allemaal kan, en dat is wederom ook niet bevorderlijk voor de opvoeding. Hoeveel mannen zijn niet thuis gekomen om van hun vrouw te horen dat hun kind achter blijft. Want op het bureau waren jongere kinderen die al konden zitten of al woordjes brabbelden. Als dan nog volgens het groene boekje de groei achter blijft dan is Leiden in last. Ouders maak je aub niet zo druk over een groen boekje of over de kunstjes wat enkele ander kinderen al kunnen, laat het kind zijn gang gaan en alles komt goed. Een dochter van mij was bij de geboorte te klein en te licht volgens hun tabelletjes, en bleef zodoende 2 jaar onder controle van de kinderarts. Tot haar 5de jaar was ze volgens de tabellen in het groene boekje van het bureau te klein en nu ze 1.75 m en groeit nog steeds.

Onlangs was ik op bezoek bij een kennis, die wederom bezoek had van een zus met haar man en dochtertje. Dat de natuur niet had ingegrepen dat deze 2 mensen kinderen konden verwekken blijft voor mij een raadsel, maar dat het kind dat er uit voortgekomen ook nog als zeer “slim”, “snel” en “knap” werd voorgesteld ging mij toch iets te ver. Het kind was “snel” want het kon al lopen toen ze 10 maanden was, ze was heel “slim” want ze zei alles na en dat het een “knap” kindje was dat kon ik zelf wel zien.:-?

Voor mijn gevoel kon het kind al zo vroeg lopen omdat ze constant pogingen ondernam om als eerste wegloop baby naar een blijf van lijf huis te rennen. Dat het alles kon nazeggen was niet erg verwonderlijk, aangezien de ouders alleen woorden met 1 lettergreep gebruikten met af en toe een uitschieter naar woorden met 2 lettergrepen. Over het uiterlijk maar te zwijgen, het hoofd was in verhouding erg groot voor de rest van het lichaam, en ook de andere uiterlijke kenmerken zoals haren, ogen, oren, neus en kin waren niet in de gewenste grote en op de juiste plaats aanwezig.:lol:

Wat is er toch met ouders aan de hand, komen er na de bevalling hormonen in het lichaam vrij die een selectieve kijk op hun eigen kind veroorzaken? Er is niks mis met een kind met flaporen een haakneus geen kin en een oog dat constant in naar eigen neus, maar verkondig dan niet dat ze of hij een fotomodel is.:-o

Het toeval wil dat ik in mijn omgeving hoor dat ik zo’n leuke (lees: knap en slim) kinderen heb en er wel eens opmerkingen worden gemaakt dat ze ook wel zo’n leuk kind zouden willen, maar het bij hen niet zo wil lukken. Jazeker er is ook nog zoiets als een Sperma Competitie. Na de hoeveelste keer (eisprong) is het bij jullie gelukt? is een veel gestelde vraag.

Aangezien vrouwen na de eisprong aangewezen zijn op de kwaliteit van het te gebruiken sperma, wat hopelijk van hun eigen partner is, zit hem hier veelal het probleem. Om een snelle bevruchting te bewerkstelligen moet genoeg levensvatbare zaadcellen hebben en op het juiste moment de juiste kwaliteit leveren. Omdat tijdens de eisprong er geen groen lampje gaat branden kan men het beste dagelijks meerdere keren een partijtje goed getrainde zaadcellen op weg sturen met als opdracht, zoek en bevrucht. Mijn ervaring is dat er dan na 1 eisprong al een bevruchting kan plaats vinden. Deze theorie heeft voor mij reeds 4 x succesvol gewerkt, waar bij alleen maar leuke (lees: knap en slim) kinderen geboren zijn.8-)

Volgens een theorie in “Sperm Wars” zouden mannen altijd opzoek zijn naar vrouwen om hun genenpakket achter te laten en zo het uitsterven van hun eigen genen veilig te stellen. Natuurlijk heb ik mij bij de vrouwelijke kennissen/vrienden aangeboden om voor een bevruchting te zorgen indien ik zelf mijn leger goed getrainde zaadcellen naar binnen mag sturen.:-D

Ik ben nog steeds aan het wachten op mijn eerste actie in vijandelijk gebied, aangezien de mannelijke helften er minder problemen mee hebben met het constant mislukken van de inzet van hun “slecht” zaad.:-( Zij kunnen in ieder geval enkele jaren neuken in overvloed, alleen hebben ze dan 1 keer in de maand een depressieve vrouw/vriendin die weer niet zwanger is.:cry:
Als zij dan het gezanik moe zijn kunnen ze naar de kroeg gaan, of komen bij mij een pilsje drinken en helpen mij met het zoeken naar de afstandbediening, die weer eens kwijt is, en hoogstwaarschijnlijk in de speelgoed kist ligt.:pint:


7 reacties

gast · 16 januari 2003 op 12:22

Een mooie weergave uit het dagelijkse leven van ouders en toekomstige ouders.
Mischien moet je de afstands bediening op plaats leggen waar je kinderen er niet aankomen. Een tip van een “slimme” vader.

Godspeed · 16 januari 2003 op 12:53

Dat heb je nu met “slimme” kinderen die weten hem altijd te vinden. Ik heb ondertussen nu wel 3 afstandsbedieningen aangezien ik ze niet altijd meteen kan terug vinden. De speen van de kinderen is ook altijd kwijt totdat je een nieuwe hebt gekocht.
:pint:

Kees Schilder · 16 januari 2003 op 20:06

Jee, Godspeed.Dat kind dat je beschrijft, van die zus van je kennis die zo snel was. Dat lijkt wel een beschrijving van mijn huisbaviaan Ab.Die was vroeger ook zo want zo lang ken ik die beschermde diersoort al.
Nou wilde ik je vragen. Baviaan Ab drukt zich nog steeds in een-lettergrepige woordjes uit.
Doet dat kind van die zus van die kennis dat ook nu nog?
groet kees

Godspeed · 17 januari 2003 op 10:52

Zou het mogelijk zijn dat de zus van mijn kennis met een broer van Ab getrouwd zijn?!?!?!?!?
Ik zag namelijk op de foto van jouw en Ab wel enige gelijkenis tussen Ab en de baby.

Zorgelijke groetjes uit Limburg,

Godspeed
:pint:

Kees Schilder · 17 januari 2003 op 11:46

Daar zeg je wat. Ik weet wel dat Ab gekloond is want zoiets kan een vrouw onmogelijk baren.Daar is geen baarmoeder tegen bestand.Het zou dus best kunnen zijn dat ze Ab weer onder een gen-kopierapparaat van Dell hebben gelegd en een paar printjes extra hebben afgedrukt.Waarvan een, kennelijk, net als Ab, is ontsnapt uit een streng beveiligd laboratorium en nu als virus bij de zus van je kennis is komen binnenzeilen.
Dat verklaart een hoop Godspeed.
Maar Jezus,als dit gevaar voor de mensheid zich uit eigener beweging gaat voortplanten wordt de war against terrorism een verloren zaak, denk je ook niet? Zou BinLaden hier achter zitten.

Godspeed · 17 januari 2003 op 14:55

Ik heb mijn buurman meteen gebeld, en gevraagd waar zijn zwager vandaan kwam. Het antwoord was wel even schrikken, hij kwam uit Duitsland.
😡
Mischiem toch eens een stamboomonderzoek op Ab loslaten, zou me niks verwonderen als men zijn voorouders kan traceren in Abbendorf (D) wat trouwens errug dicht bij Schilde(r) (D) ligt.
😕
Groetes,

Godspeed
:pint:

Kees Schilder · 17 januari 2003 op 15:13

is een goeie van je.vroeg me al af waarom Ab een Duitse herder heeft.Ik bedoel maar.In drente lopen er toch ook genoeg herders rond?
Bovendien klikt hij altijd met zijn hakken tegen elkaar als hij iemand in uniform ziet.Zelfs al is het de postbode. En soms zie je met een ruk zijn rechterarm omhoogschieten. Maar dat komt omdat er een glas bier in zijn hand zit.
Toch maar even een stamboomonderzoek plegen.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder