Introductie (diverse bronnen)
De mol (Talpa Europaea) is een zoogdier in de orde van de insecteneters en brengt de grootste tijd van zijn leven onder de grond door. Hij heeft grote tot graafhanden omgevormde voorpoten waar hij uitstekend mee kan graven. De mol heeft kleine, slecht ontwikkelde ogen, maar hij is niet blind.

De Herkenning volgens het O.I.L (1955) door Prof.dr.mr. ir. R. Leydecker, samen met Paco Painter oprichter van het Absurdistisch Verbond (1998) Het is OSA; Ons Soort Absurdisme, maar dat terzijde.

Uiterlijk schijn……..
Deze mollen orakelen en spreken een taal dat ver van de de realiteit staat met zwarte ( lees; blonde, blond grijs), fluweelachtige dichte ‘wat niet voelt, weet, ruikt, hoort, proeft’ vacht. De haren van zijn vacht zijn op zo’n manier in de huid geplaatst dat ze elke kant op kunnen bewegen. Precies, zoals de wind waait, waait hun commerciële jassen Voormalige Lama’s zijn al binnengehaald en deze spugers, spugen nu onzin uit voor de armoedige telvisie kijkende geesten, maar dat terzijde.

De mol heeft grote tot graafhanden omgevormde voorpoten, met elk vier vingers en een duim met puntige nagels, waarmee hij uitstekend kan graven. De mol heeft kleine, slecht ontwikkelde ogen, maar hij is NIET blind. Hij heeft een spitse, slurfvormige roze snuit met gevoelige snorharen en tastzenuwen en een klein staartje. Hij heeft geen uitwendige oren en ook zijn nek is niet te zien doordat die zo gespierd is. Het graven is al jaren het geld bij elkaar harken maar zijn Grote Broer programma vergat even eerst te beginnen in zijn eigen Animal Farm.

Genoeg wetenschap en geschreven opmerkingen vanuit nou ja vanuit…..! Er is een ‘pleuris’ uitgebroken op het Mediapark

Ach, het gejank van deze familie Talpa is het nog even zout in de wond strooien van hen die zich nu wel hebben geuit! Het blad Mol, van een Talpa familielid is een succes maar nu even niet. Hup opzouten met het voorblad waarop de zelfverheerlijking op deze pagina staat. Kijk mij eens staan, maar mijn vriend “niemand weet, behalve ik, niemand weet dat hij Tepelstreeltje heet’ is een smeerlap en dat wist ik al in 2019. Maar ik vond de jaarlijkse ‘Beter Luisteren, Zien en Horen’ controles niet belangrijk, sister.

Broer me moeten nu down under gaan, we zijn de Downies in Het Gooi (aha,ik zie daar een nieuw kaskraker)

Ali, de knuffel ‘Hej lieverd kom maar in mijn team’ Marrokkaan, Marco ‘oh ik heb zo’n spijt Dionne, pardon Leontien” de ideale schoonzoon, Jeroen “ik app je voor het zingen even mijn dicpic’ de samenwonende vriend op het landgoed van zijn vriendin en wie nog meer. Gevallen? maar nog niet helemaal. We leven in een democratische rechtstaat -met bijna 18 miljoen inwoners die het allemaal beter weten, direct hun oordeel klaar hebben ‘kijk, ik zei het je toch.. die en die en ..die zijn niet te vertrouwen‘. ‘als het mijn kind was nou dan.. dan... Dan wat? Doe nog maar een halve liter bier, lieverd!” – en waar het recht op hoor en wederhoor gelukkig verankerd is onze burgerlijke rechtssysteem.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

Kees Schilder · 7 februari 2022 op 11:43

Als Paco zijnde kan ik dit geheel onderschrijven. Maar even tot the point :Hier komt de lezersvraag: Als je ineens alle gedachten van iedereen kon lezen, zoals in een whatsappbericht bijvoorbeeld, hoeveel mannen (en ook vrouwen) denk jij, zouden dan GEEN grensoverschrijdende seksuele gedachten hebben?
Is dat aantal
A: NUL?
B: NUL? Of
C: NUL?
Het goed antwoord ontvangt de gouden penis.

Nummer 22 · 7 februari 2022 op 12:42

Dank! Correctie: Hoeveel LHBTQAX ‘ers zijn er zonder grensoverschrijdende gedachten? Een uitdagend onnderzoek zal dit worden en het rapport zal wel in de kast blijven. ‘ Zeker(s)’ moet wel het antwoord zijn , of….

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder