De gloss op haar lippen plakt. Op haar wangen zit de mascara van de avond ervoor geklonterd. Geen mogelijkheden om zich af te schminken vannacht. Vannacht was wild en passioneel, voor zover ze zich kan herinneren. De grote hoeveelheid drank die ze gisteren heeft genuttigd eist zijn tol. Met een bonkend hoofd loopt ze naar het toilet alwaar de voedselresten in een bonte schakering in de pot gutsen. Ze kijkt er naar en haalt haar schouders op. De braakbewegingen hebben voor nog meer hoofdpijn gezorgd en dus gaat ze driftig op zoek naar een pijnstiller. Ze kijkt eens om zich heen en ziet werkelijk niets bekends in de smoezelige ruimte. Kledingstukken liggen her en der verspreidt en ze ontwaard haar eigen spijkerbroek, opgefrommeld tussen sokken en een t-shirt.

In één van de lades ligt een stripje paracetamol en dankbaar slikt ze er 2 tegelijk weg. Nu even rustig liggen en dan zal het bonken in haar hoofd wel stoppen. Vanuit de ruimte naast haar klinkt gestommel en ze hoort voetstappen op het laminaat. Ze houdt haar ogen stijf dicht.
Heel subtiel strijkt iemand met zijn hand over haar gezicht en voorzichtig opent ze een oog. Voor zich ziet ze een mooie buik met een staafje door de navel gepriemd. Als ze iets verder omhoog kijkt, ziet ze twee prachtige ogen in die van haar kijken. Nou, oké, als ze dan toch over de schreef is gegaan, dan maar met een mooi exemplaar. Zijn hand streelt haar hals, teder en voorzichtig. Langzaam komt ze omhoog en staat ze op van de bank. Ze zoekt koortsachtig naar een badkamer, ze moet alles van zich af spoelen. Weer bij haar positieven komen.

De warme waterstralen gutsen over haar hoofd en lijf . Eindelijk begint ze weer wat zicht te krijgen op de situatie. Ze is gisteren stomdronken geworden na een optreden met de band. Ze heeft de sterren van de hemel gezongen en is daarna aan de bar gaan zitten, luisterend naar de muzikanten die na haar moesten spelen. Het was er warm, druk maar reuze gezellig. Het rook er naar hasj en zweet maar geen mens die daar op had gelet. Al snel had ze aanspraak met wat mannen. Verklaarbaar, want vrouwen die the blues zingen zijn op één hand te tellen en trekken nu eenmaal de aandacht. Vrouwen met the blues zijn interessant, die hebben tenminste iets meegemaakt. Haar blues was zelden zo aanwezig als deze avond. Haar hang naar aandacht eveneens.

Ze droogt zich af met een handdoek die er opeens lijkt te hangen en loopt naakt de badkamer uit, op zoek naar iets dat op ondergoed lijkt. Het mooie exemplaar staat haar doordringend aan te kijken, met in zijn handen haar zwarte lingerie. Langzaam loopt hij op haar af, omhelst haar en kust haar op haar lippen, om direct af te zakken naar de lagere regionen van haar lichaam. Ze voelt zijn lippen op de plek waar ze die het liefste voelt en geeft zich over aan haar lusten. Twee maal een orgasme zonder liefde, het wordt tijd om terug naar huis te gaan. Thuis, waar niemand op haar wacht en waar haar blues weer een vaststaand feit zal worden. Ze was hem even vergeten, maar hoeveel ze ook zal drinken, nooit helemaal.


4 reacties

Mup · 22 mei 2007 op 13:56

Ik weet niet meer van wie het nummer is, maar heb nu de tekst in mijn hoofd van het lied, ‘That’s why they call it the blues.’ Sterk overgebracht.

Groet Mup.

pally · 22 mei 2007 op 15:30

een melodie speelt door deze column, Chantalle. sfeervol, weemoedig, triest ; kortom de juiste accoorden voor Blues….

groet van Pally

Prlwytskovsky · 22 mei 2007 op 22:28

Je regels lopen als een trein. Twee orgasmusjes maar? 😉

Bitchy · 23 mei 2007 op 07:36

Zoals ik bij jou vaak heb, neem je mee het verhaal in.

Goed geschreven!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder