Het was liefde op het eerste gezicht, vele jaren terug. Ik was nog een kind, maar al die tijd ben ik stapelgek op hem gebleven. Ieder jaar zie ik hem wel een paar keer voorbij komen. Helaas vallen onze vakanties niet zo heel vaak samen. Hij is wat dat betreft niet te peilen en komt als het hem uitkomt. Vaak is hij al weer weg als mijn vakantie begint of hij komt pas als ik al terug aan het werk ben. Ik probeer dan wel altijd zo veel mogelijk blikken van hem om te vangen na werktijd of snel even tussen de middag, maar dat geeft meestal weinig voldoening. Dit jaar was hij er al een week voordat ik vakantie had en in die tijd zag ik hem soms snel nog even in de avonduren. Ik kon niet wachten totdat ik hem hele dagen zou zien, er is namelijk niemand die me zo goed kan laten voelen als hij. Hij geeft me heerlijke kriebels en hopen energie. Hij kan me laten stralen, me laten blozen en me zelfvertrouwen geven. Hij verveelt me werkelijk nooit. Hij is gewoon de perfecte vakantieliefde. Mijn man weet ervan. Hij weet dat hij in deze periode op de tweede plaats komt.

De eerste twee weken van mijn vakantie hebben mijn grote liefde en ik elkaar gezien van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Ik denk dat het geleden is van mijn zestiende dat we zolang zijn samen geweest. Slapen vond ik zonde van mijn tijd. Hoe meer ik hem kon zien, hoe beter. Iedere kans op aanraking heb ik dan ook genomen. Zijn warme handen op mijn lijf deden me sidderen, vooral omdat ik wist dat hij maar even kon blijven. Genieten deed ik, zolang het duurde.

Na twee weken moest hij weer gaan. Hij doet het meestal stilletjes. Steeds wat minder, zodat de klap niet ineens komt. Ik weet dat ik hem weer vreselijk ga missen en dat ik nu alweer uitkijk naar volgende zomer. Hij is als een drug voor mij, een obsessie, zeg maar gerust een verslaving. Ik kan het niet verbergen, al zou ik het willen.

Ieder heeft zo zijn zwakke plek en verliefd zijn op de zon is die van mij. Gelukkig kan mijn man hier prima mee leven.

Categorieën: Liefde

11 reacties

DreamOn · 12 augustus 2006 op 13:40

Mooi!

Mosje · 12 augustus 2006 op 14:10

Weet je waar ik nou een natte droom van krijg? Van regen in een tentje.

😛

KawaSutra · 12 augustus 2006 op 16:51

[quote]Gelukkig kan mijn man hier prima mee leven.[/quote]
Ja, want buiten de vakantie ben jij natuurlijk het zonnetje in huis! 😛

Prlwytskovsky · 12 augustus 2006 op 16:56

[quote]Ik weet dat ik hem weer vreselijk ga missen[/quote]
Ons heeft jou ook vreselijk gemist hiero. Welkom terug bij de mensen.

Li · 13 augustus 2006 op 01:08

Heb jij tijdens deze druilige dagen ook zo last van liefdesverdriet Wendy?

Ikke wel 😉

Li

Ma3anne · 13 augustus 2006 op 08:46

Het is een leuk verhaal, maar na de eerste alinea werden mijn ogen meteen naar de laatste regel getrokken om te zien welke dubbele bodem het nu weer was. Heb teveel op-het-verkeerde-beenverhalen gelezen, geloof ik.
Het hoge rarara-gehalte in de intro heeft je verraden. 😛

wendy77 · 13 augustus 2006 op 09:19

Trudy: Dank je wel ook voor je berichtje op mijn weblog. Lief!!

Mosje: ik zou wel eens willen weten waar jij GEEN natte droom van krijgt

Kawa: zou ik hem eens moeten vragen. Kan ik moeilijk van mezelf zeggen 😉

Pierelewiets: :kiss:

Li: verschrikkelijk ja. De regen stroomt net zo hard naar beneden als mijn tranen 🙁

Ma3: Jammer, missie mislukt dus.

klapdoos · 13 augustus 2006 op 12:00

Heerlijk toch die verkeerd op het been gezette verhalen, valt er wat te lezen tot het einde. Was weer gezellig in ieder geval…En die zon?? Ach Wendy als je even wacht, komen de mooie weekenden er welweer aan……
Groetjes van leny 😀 😀

WritersBlocq · 14 augustus 2006 op 00:12

Ik vind de zon meer een ‘zij’ maar of dat correct NL is weet ik eigenlijk niet; ik geloof het wel.
Ik had hem jammer genoeg te snel door. Deze zin [quote]Ik denk dat het geleden is van mijn zestiende dat we zolang zijn samen geweest.[/quote] is een beetje onzijdig 😉 en omdat daar zij in zit zal het wel weer vrouwelijk zijn, hè, Mosje?

wendy77 · 14 augustus 2006 op 10:26

Leny: is ook zo. Pakken wat ik pakken kan.

WB: geen idee of de zon een zij is, maar als je gelijk hebt, dan ben ik al die jaren al lesbienne. Ik blijf het net zo lekker vinden 😉

Nana · 14 augustus 2006 op 15:06

Nare column. Het regent nu zo en ik verlang ook zo naar die zonnige liefde. 😀

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder