Honger en dorst voor altijd uit de wereld. Voedselbanken gratis en nooit meer op de pof. Armoede, HIV en iedere oorlog overwonnen. Acceptatie van meerdere geloven en culturen. Eenzaamheid doorbroken. Liefde en muziek voor diegene die het horen wil. Warmte en wilskracht in lijf en leden. Vriendelijk verkeer op alle wegen. Bedreigde dieren gered in hun bestaan. Rust en vrede in hoofd en hart van alleman. De hemel terug op aarde. Ontluikende liefdes voor vrienden en vriendinnen. Een vijver in de tuin. Kaartjes voor Frans Bauer. Een zitbank passend in de hoek. Het liefst ook nieuwe buren. Warme zomers in de lente en strenge winters in de herfst. Luisterende kinderen. Alle dagen feest. Romig roze romantiek. Parfum van Dior. Een digitaal toilet met Wii en alle files opgelost. Nooit meer hoeven wachten op je beurt. Een oplossing voor haast en ongeduld. Heel veel inspiratie. Eindelijk eens centen op de bank en geld op zak. Spiritualiteit en wat meer bezinning. Snelle servers en snel internet en altijd verbinding.

Gordijnen die passen bij de bank. Schoon water, groen gas en zuinig licht. Schoon milieu en vooral schone handen. Meer ozon in de stratosfeer en gekanker uit de wereld. Leven in opperste gezondheid en roken nooit meer toegestaan. Geen kunstkerstboom maar een echte en ook nog lichtjes in de stal. Meer vrolijkheid bij vrouwen. Lots of feedback en meer bevestiging. Veel zoenen en knuffels. Op zijn tijd een aai over de bol. Gezond eten en voor het slapen gaan seks. Wat langer mogen opblijven en geen zondagse kleren aan. Lowlands voor de tweede keer.

Eeuwige roem en bekendheid. Mooie schilderijen voor in de hal. Een nieuwe auto voor de deur. Fris geurende toiletten. Huizen opknappen, schilderen en verkopen. Nestje bouwen. Ooievaar lokken. Baby op komst. Vlotte bevalling. Nieuwe hobby’s, banen en contacten. Een Elfstedentocht in 2009. Alle schoonmoeders verbannen naar Hawaï. Marathon lopen in 1 uur en 58 minuten. Iedereen in Nederland kampioen. Een nieuwe iPod met tig gigabyte. Een schattige hond, poesje, pony of paard. Kippetjes of cavia’s of misschien wel een papagaai. Helpdesken zonder toeters en bellen. FAQ met OGA. Geen McCain maar wel Obama.

Stinkend rijk worden. Meer humor op het werk. Niet verdwalen in jezelf. Netwerken, omscholen en emigreren. Eigen zaak beginnen. Lotto winnen. Nooit meer hoeven strijken. Een zichzelf schoonmakend huis. Boodschappen netjes thuisgebracht. De auto eeuwig schoon. Nog wat jaartjes erbij voor familie en vrienden. Een witte kerst en een spetterend nieuwjaarsfeest. Een cosy carnaval en een zalig Pasen. Sneeuwrijke wintersport en verre vakanties. Pepernoten en mandarijntjes. Gepofte kastanjes, brandende kachels en een knapperend haardvuur. En niet te vergeten. Een grote chocoladeletter, liefst puur.

[url=http://www.theosofie.net/sunrise/sunrise2007/zomer2007/shakespeare.jpg]Mien Schudspier[/url]

[img align=left]http://www.iphoneclub.nl/wp-content/uploads/2007/07/verlanglijstpieten.jpg[/img]


Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

9 reacties

arta · 7 november 2008 op 10:09

Ik vind jou een heel originele schrijver, maar dit is naar mijn idee een (overigens leuk) kunstje herhalen…

Mien · 7 november 2008 op 10:22

Oefening baart kunst … :naughty:

Er komen er nog meer … :hammer:

Thanks anyway!

Mien

klapdoos · 7 november 2008 op 10:59

Denk je dat je écht niets vergeten bent? Je vraagt nogal wat….
groet van leny 😆 :stom: :stom: :stom:

KingArthur · 7 november 2008 op 11:02

Van de boodschappenlijst naar de verlanglijst. Was ik het toch bijna helemaal met je eens. Maar nooit meer roken? Dat zie ik nog even niet zitten.

Ma3anne · 7 november 2008 op 18:03

Ach ja, er moet altijd wat te wensen blijven. :hammer:

Neuskleuter · 7 november 2008 op 20:21

[quote]Een zitbank passend in de hoek. Het liefst ook nieuwe buren.[/quote]
Deze quote vind ik grappig. Ik vraag me wel af wat een OGA is.

Verder sluit ik me aan bij Arta: je bent nu jezelf aan het herhalen in een ander onderwerp. Dat kan wel als je een minder onopvallende, of een meer uitgediepte stijl zou hebben. Maar dit heeft meer de vorm van een sessie free writing, waarbij je alles opschrijft wat in je opkomt. Niet verkeerd voor een experiment. Zeer goed als startpunt om een onderwerp vanuit een originele hoek te belichten, of meer uit te diepen.

Ik houd dan ook van iets meer inhoud, maar je bewijst met regelmaat dat je creatief genoeg bent om dat ook origineel te brengen!

Dees · 7 november 2008 op 20:30

Er zit natuurlijk ook veel kracht in herhaling 🙂

Verder, waar kan ik mijn stem uitbrengen, want je bent mien miss world van vandaag, die zwart rode bikini staat je namelijk goddelijk. en die idealen hoor ik weliswaar niet, maar die bikini staat je goddelijk. Kan die ook uit? Geintje hoor, vanuit mien world 😉

pally · 7 november 2008 op 22:08

Ook ik kreeg even het ‘ weer’ gevoel, maar werd evengoed opnieuw meegenomen door de afwisseling in je manier van zeggen en humor. Maar gevaar voor een ‘kunstje’ herhalen ligt op de loer.

groet van pally

WritersBlocq · 8 november 2008 op 17:54

Iets onwijs origineels wordt door deze herhaling een makkelijk kunstje – bij de derde zou ik het saai gaan vinden.
Ciao, Pau.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder