Waar zijn we in godsnaam mee bezig, of specifieker, waar is de playboy in godsnaam mee bezig? De playboy hoort de eerste naaktervaring van 13 jarig mannelijk Nederland te zijn. En niet door deze doelgroep te worden opgeslagen en de reden te zien om nooit meer bij oma te willen logeren. Ik verwacht dat de na het zien van de kersteditie van Playboy menig startende puber zich beter zal vermaken tijdens het afdouchen na de voetbaltraining dan thuis in bed met het eens zo mooie maandblad. Ik denk zelfs dat we over 10 jaar in de statistieken het aantal homoseksuele mannen significant zien stijgen vanaf december 2009. En terecht! Als mijn eerste Playboy ervaring op dertienjarige leeftijd had bestaan uit foto’s van een 60 jarige Patricia Paay, was er direct een kast ontstaan, die bij het zien van de tweede foto ook meteen zou zijn open gevlogen. Ik heb absoluut niets homoseksualiteit, maar ik vind dat iedereen deze keuze voor zichzelf dient te maken. En niet door de kersteditie van de Playboy.
Wat is de volgende stap? Geile contactadvertenties in het lokale kerkblaadje, pornofilms bij omroep Max. Volgens mij dient de Playboy een groot maatschappelijk doel. Het leert jongens op een aantrekkelijke wijze kennis maken met het vrouwelijk lichaam. Het is net als met drank, als je na je eerste ervaring met whisky direct ziek wordt, is de kans groot dat je lange tijd geen whisky meer aanraakt. Het enige verschil is hier, dat whisky met de jaren wel lekkerder wordt.
Via deze weg wil ik graag mijn wens uitspreken om dit decembernummer slechts een marketingstunt in tijden van crisis te laten zijn. Of mogen we ons volgend jaar verheugen op een naakte Patty Brard. Even schiet de naam Ien Dales door mijn hoofd, maar zover zullen ze toch niet gaan.
Vroeger was kerst een tijd van geven, laten we 2009 maar vast vergeten en vooruit kijken naar prachtig 2010.


6 reacties

pally · 26 november 2009 op 15:18

Jij bent de tweede met dit item hier en ik vind het stukje net zo smakeloos.

Emiliever · 26 november 2009 op 16:19

Wat ik lees is een stukje boosheid. Waarom u zo boos bent, begrijp ik niet maar dat doet ook niet ter zake. Ik begrijp ook niet waarom u zo grof en smakeloos wilt overkomen. Dat u er zelfs een overleden politica bij haalt vind ik heel ver beneden elk peil.

SIMBA · 26 november 2009 op 17:32

[quote]Volgens mij dient de Playboy een groot maatschappelijk doel.[/quote]
Ik hoop echt dat bovenstaande quote een grapje is, zo niet dan zit er volgens mij een steekje los bij jou.

KawaSutra · 27 november 2009 op 01:05

Sinds wanneer bestaat de doelgroep van Playboy uit dertienjarige pubers?
De laatste twee zinnen moet je maar snel schrappen. Eindigen met Patty Brard is voldoende om je punt te maken.

Fem · 27 november 2009 op 08:00

Ik heb zitten zoeken naar de juiste quote uit deze tekst om als voorbeeld van wansmaak naar voren te halen. Dat is dus niet te doen en ik ben niet van plan de hele column te kopiëren, dus dan maar de volgende woorden:

Waar ben jij mee bezig? :eh:

lisa-marie · 27 november 2009 op 10:45

ik vind dit helemaal niets en na het lezen van de titel weet ik het al ,we zijn echt helemaal nergens mee bezig want dit raakt nog kant nog wal.

Geef een antwoord