Hoe is het toch mogelijk dat niet alle vrouwen lesbisch zijn? Je kan zeggen dat het de natuur is; dat de mensheid anders niet zou bestaan. Helemaal waar! Maar er wordt heel wat afgesekst zonder dat er een moment aan nageslacht gedacht wordt. Vrouwen kunnen het doen met wie ze maar willen, waarom dan met mannen? Alsof mannen zo leuk zijn! De gemiddelde man heeft overal ofwel te veel ofwel te weinig van. Van alles wat makkelijk te kweken is en waar je niets aan hebt gauw teveel: (bier)buik en spieren. Verder teveel haar waar het geen gezicht is (overal behalve bovenop het hoofd) en al gauw te weinig waar het wel gewenst is (bovenop het hoofd). Verder teveel praatjes en te weinig conversatie. Zijn enige exclusieve troef is dat ding tussen zijn benen. Maar zelfs dat ding is niet bepaald een doorslaand succes. Het is onderzocht, de meeste vrouwen komen er gewoon niet van klaar. Zelfs niet als het ding goed functioneert wat altijd maar afgewacht moet worden. Het komt tijdens de ‘daad’ niet in de buurt van de enige echte onomstreden genotsspot van de vrouw, de clitoris. Het ding is namelijk helemaal niet ontworpen om het de vrouw naar de zin te maken. Het is uitsluitend bedoeld om de eigenaar ervan te plezieren. Mooi vinden vrouwen het ook al niet zodat het geen wonder is dat veel vrouwen niet bijzonder gesteld zijn op het ding.

Sterker nog, het hele mannenlijf boeit vrouwen nauwelijks. Het enige lijf dat een vrouw werkelijk interesseert is haar eigen lijf. Verder houdt ze nauwlettend de concurrentie in de gaten. Wie wel eens naar een seksprogramma kijkt kent de scènes waarin de prachtigste meiden met hemelse lichamen besprongen worden door grauwe lompe harige kerels. Het doet gewoon pijn aan je ogen. Die kerels zijn meestal Amerikanen maar zonder die matjes in hun nek zou je het verschil met een Europeaan niet kunnen zien. Zo ziet de gemiddelde man er gewoon uit. Vergelijk een man / vrouw scène eens met een scène met alleen vrouwen, vrouwen zoals ze bedoeld zijn. Je ziet het meteen, het klopt gewoon. Vrouwen zijn voor elkaar geschapen.

Een vrouw bezit als ervaringsdeskundige op het gebied van het behagen van vrouwen alle fysieke kwaliteiten om dat te realiseren op 1 na. Het Ding. En daar schiet de techniek te hulp. De vibrator kan alles wat het ding kan maar dan beter. Hij is altijd paraat maar dringt zich nooit aan haar op, is leverbaar met elke denkbare extra optie en functie in alle soorten, maten, kleuren en smaken. Maar zelfs zonder vibrator zijn er alternatieven voor het ding. Allerlei artikelen en producten van huishoudelijke of culinaire aard hebben verborgen mogelijkheden. Kom daar eens om bij het ding, de penis, om het maar eens bij de naam te noemen. Al is hij nog zo hard, een spijker sla je er niet mee in de muur. Als kaars is hij onbruikbaar, als derde hand schiet hij tekort en ook in de keuken heb je er niets aan.

Dat vrouwen zich nog niet massaal tot elkaar bekennen, ik heb er geen verklaring voor. Maar steeds meer vrouwen zijn tegenwoordig wel bi-curious. En vrouwen die eenmaal van de vrouwenliefde geproefd hebben zijn vaak helemaal om. De enige troef die mannen nog rest is het feit dat hun zaadcellen nodig zijn bij de voortplanting. Maar ook dat laatste bastion wordt inmiddels ondermijnd door wetenschappelijke ontwikkelingen. Behoor ik tot de laatste generatie mannen?


31 reacties

Ma3anne · 20 mei 2004 op 08:17

Goeie vraag, goeie column. Opvallend weer, hoe je je als man in een vrouw probeert te verplaatsen en dat doe je niet eens zo slecht!

Mijn eigen idee hierover is, dat vrouwen in wezen biseksueel zijn (voor mannen weet ik dat niet). Allerlei factoren kunnen haar onbewust doen besluiten de aantrekkingskracht die vrouwen op haar zouden kunnen hebben uit te sluiten. Ik denk, dat vrouwen daarmee een deel van zichzelf ontkennen. Misschien door opvoeding, door zelf opgelegde normen en waarden… ik weet het niet.

Van mezelf weet ik, dat ik op onbewust niveau een ‘blokkade’ naar vrouwen heb opgeworpen en hen liever als zusters zie dan als seksuele partners. En daarmee doe ik mezelf veel tekort. 😀

Bakema_NL · 20 mei 2004 op 08:30

Andersom hoor je ook vaak genoeg dat een man pas echt weet hoe hij oral pleasure moet geven. Het is met sex gewoon hetzelfde als het dagelijks leven, de man is gewoon lekker simpel en niet zo complex, doet gewoon minder moeilijk, het een zit hem in het hoofd, het ander is gewoon fysiek bepaald. En hordes vrouwen die toch echt niet zonder man zouden willen……..je zou haast zeggen dat ze ook nog eens allemaal masochistisch ingesteld zijn.
Er is natuurlijk een fantastische middenweg, eentje waar het overgrote merendeel van de mannen geen probleem mee heeft, en dat is een dame bij het spel der lusten betrekken tussen jullie als man en vrouw. Helemaal geweldig natuurlijk, de vrouw heeft er een vrouw bij wat ze lekker en mooi vind, de man hoef je ook niet aan te vragen of hij het erg vind, vind hij niet en nog een bijkomend voordeel is dat je je als man af en toe kunt terugtrekken om weer wat kracht op te doen, want het klaarkomen is fysiek gezien ook wat oneerlijk verdeeld. Het heeft eigenlijk alleen maar voordelen, hahahahaha………….en idd, de vrouwenliefde is best mooi.

Kees Schilder · 20 mei 2004 op 10:04

Je hebt natuurlijk wel een punt, Mauritzz.Maar je vergeet er bij te vermelden dat , eeuwen van onderdrukking van de vrouw door de man, zich nu negatief voor de man gaat uitbetalen.Geholpen en gepushed door reclameboodschappen en andere sluipmoordenaars, wordt de vrouw als onafhankelijk ( van de man) neergezet, terwijl de man nonstop als een sukkel ten tonele wordt gevoerd.Vrouwen mogen seks nu ook lekker vinden en gedragen zich nu zoals mannen zich al eeuwen gedragen:’Goed voor de seks maar verder kun je oprotten’!
En inderdaad, de hulpmiddelen kunnen ons bijna vervangen. Vrouwen hebben ons alleen nog nodig voor de voortplanting.
En let op! Als er kinderen zijn, knipt de vrouw haar mooie haren af bij wijze van, ga weer in de mand signaal ,voor de echtgenoot.
Het is onze eigen schuld, Mauritzz. 😀

viking · 20 mei 2004 op 10:22

[quote]Alsof mannen zo leuk zijn!
De gemiddelde man heeft overal ofwel te veel ofwel te weinig van.[/quote]
Je spreekt duidelijk voor jezelf!

Shitonya · 20 mei 2004 op 10:38

Hmmm
Ik moet bekennen: het is een enige column om te lezen 🙂
Mahja waarom niet alle vrouwen pot zijn… omdat ze uit een virbrator niks kennen zuigen…
neuh, maar even serieus: omdat sommige vrouwen gewoon weg geen gevoelens voor andere vrouwen hebben, dan ga je ook niet snel ermee experimenteren ermee. Ikzelf ben gelukkig ook 100% hetero en ben er dol gelukkig mee 🙂

Louise · 20 mei 2004 op 10:45

Hm, interessante column Martijn. De man gezien vanuit de vrouw en toch geschreven door een man. Hoe doe je dat?
Veel studie materiaal bij de hand of een grote fantasie?

Goed en verrassend geschreven, doe nog maar zo eentje! Dan denk ik ondertussen na over de inhoud van deze 😉

Irma · 20 mei 2004 op 11:09

[quote]Behoor ik tot de laatste generatie mannen?[/quote]

Ik mag het absoluut niet hopen!
Ik heb van jongs af aan meer met mannen dan met vrouwen op allerlei terreinen.
Als je puur seks zoekt, heb je misschien wel gelijk wat betreft ‘elkaar aanvoelen’ bij twee vrouwen, maar als je je op allerlei niveaus tegelijk begeeft, heeft de vrouw (of sta ik daar nagenoeg alleen in) wel degelijk de man nodig en vice versa.
Juist het integreren van je tegendeel, vertegenwoordigd door de andere sekse, is wat mij betreft een innerlijke drijfveer. Het leven zou maar wat saai zijn zonder ‘weerstanden’ en problemen.

En dat ze ‘dat ding’:-P meebrengen, maakt alleen maar dat het lichamelijke ook meedoet. Een zeer prettige bijkomstigheid 😉

Goeie column. Doet alleen een beetje sneu aan… 😮

pleuro · 20 mei 2004 op 11:22

Waarom een vrouw naast een man ook liefde voor een vrouw kan voelen is eigenlijk heel simpel uit te leggen, want de meeste mannen zijn horken wanneer het op vrouwelijke emoties aankomt. De meeste Bi seksuele vrouwen die ik ken, kunnen bevestigen dat het vaak niet om de lust gaat, maar dat ze zich op sommige momenten prettiger voelen in de armen van een vrouw, en dat een knuffel en kus van een vrouw op die momenten heel anders aanvoelen dan een man hen zou kunnen geven. Anderzijds zijn er ook momenten waarop een vrouw zich juist graag overgeeft aan de liefkozingen van een man. Ik denk dat dit alles te maken heeft met het feit, dat de vrouw van vandaag zich meer bewust is van haar emoties en daar ook aandacht aan schenkt iets wat voorheen eigenlijk uit den boze was.

Verder wil ik even reageren op de reactie van Shitonya, want er zijn tegenwoordig speciale vibratoren op de markt die na het vullen de lekkerste vloeistoffen kunnen spuiten
😀 😀
Het heet de spuitpenis en is te bestellen bij Orion (in Volendam 😀 😀 )

[quote]
SPUIT-PENIS
Hij zuigt iedere vloeistof zonder probleem naar binnen, en spuit het dan (geheel naar wens) weer naar buiten. Voor een geil, natuurlijk aan- voelend gevoel! Buigzaam, met geprononceerde benadering. 19 cm lang, Ø 3 cm. [/quote]

Irma · 20 mei 2004 op 11:42

Voor als je dan echt de wanhoop nabij bent en een warm, denkend, voelend en sprekend menselijk lichaam niet (meer) kunt verdragen…
Of staat dat er niet bij? 😛

pleuro · 20 mei 2004 op 11:55

Nee nee Irma, daar hebben ze opblaaspoppen voor 😀 😀 (ook een zelfopblaasbare trouwens voor de mannen onder ons met longproblemen… tis wel een palestijnse trouwens 😀 )

Li · 20 mei 2004 op 12:40

😛 Zeg Maurits, slik jij hormonen:-?:-?:-?

Kees Schilder · 20 mei 2004 op 13:28

Inderdaad Pleuro. In Volendam. Bestellen?? Mijn compagnon Ab zit abroad voor de nieuwste snufjes

pleuro · 20 mei 2004 op 14:06

Zoeken jullie nog kandidaten om die snufjes uit te testen?…… ik meld me bij deze aan! 😀

Maurits · 20 mei 2004 op 14:31

[quote]Het is onze eigen schuld, Mauritzz.[/quote]
Ach Keezzz, er is wel iets aan te doen hoor 😉

[quote]Je spreekt duidelijk voor jezelf![/quote]
Viking, heerlijk, een ouderwetse man zonder twijfels. Doorgaan zo! Maar laat ik me nu herinneren dat jij jezelf wel eens in termen beschrijft die perfect passen in het plaatje van de man dat ik schets. En over mezelf ging deze column eigenlijk niet zozeer.;-)

[quote]Hm, interessante column Martijn. De man gezien vanuit de vrouw en toch geschreven door een man. Hoe doe je dat? Veel studie materiaal bij de hand of een grote fantasie? [/quote]

Eigenlijk gewoon goed opletten, Louise. Op alle fronten. zowel vrouwen als mannen. Goed kijken is toch de basis van de column. Dan neem je waar wat niet iedereen zomaar ziet.
P.S. Ik heet overigens Maurits. Is mijn hand dan niet ontegenzeggelijk herkenbaar? 🙁

[quote]Zeg Maurits, slik jij hormonen[/quote]
Dit is wel het ultieme compliment, Ma3anne. Ik ben dus wel erg diep in de huid van een vrouw gekropen. Je voelt je toch niet toevallig een beetje betrapt? 😉

pleuro · 20 mei 2004 op 15:16

[quote]Eigenlijk gewoon goed opletten, Louise. Op alle fronten. [/quote]

[quote]Quote:
——————————————————————————–

Zeg Maurits, slik jij hormonen
——————————————————————————–

Dit is wel het ultieme compliment, Ma3anne. Ik ben dus wel erg diep in de huid van een vrouw gekropen. Je voelt je toch niet toevallig een beetje betrapt?[/quote]

Zeker kwestie van goed opletten.. het was Li die met haar vraag over de hormonen kwam

😀 😀

Ma3anne · 20 mei 2004 op 15:33

Ik wou al zeggen: heb ik het over hormonen gehad dan? En waarom zou ik me betrapt moeten voelen?

Maar Pleuro heeft het al opgelost, zie ik. :laugh:

Louise · 20 mei 2004 op 16:09

Oei, sorry Maurits 😳 Al die namen hier ook.
Gelukkig had ik nog wel onthouden dat je een man was 😉

Irma · 20 mei 2004 op 16:57

[quote]Gelukkig had ik nog wel onthouden dat je een man was[/quote]

Ja Janneke, dat is zeker maar goed dat je dat nog wist. 😉 Anders had Jaap geen goeie clou bij deze column kunnen schrijven.

Groetjes, Annemieke.

En eh…Kees, hoe kom jij nou bij die hormonen? 😀

Louise · 20 mei 2004 op 18:15

Precies, dát bedoelde ik Annemiek 😛

Enne… zeg maar Jan hoor, anders is het ook weer zo’n mond vol…

Dees · 20 mei 2004 op 19:48

Al zijn de overwegingen niet nieuw, ik vind de column wel leuk en zeker goed geschreven. Vraag me alleen nu wel af hoe vaak je echt te maken hebt met vrouwen van vlees en bloed, maar dat terzijde.

Klein kritiekpuntje; je titels. Er mag ook wel iets te raden overblijven hoor. Hoewel het wel meteen het Mauritskeurmerk erop drukt, dat dan weer wel 😉

Dees · 20 mei 2004 op 19:50

[quote]Verder wil ik even reageren op de reactie van Shitonya, want er zijn tegenwoordig speciale vibratoren op de markt die na het vullen de lekkerste vloeistoffen kunnen spuiten [/quote]

Een van de voordelen van een vibrator is toch dat deze niet de hele boel eronder kliedert 😕 😕

Maurits · 20 mei 2004 op 20:28

[quote]Zeker kwestie van goed opletten.. het was Li die met haar vraag over de hormonen kwam [/quote]
Oeps pardon Li en Ma3anne, dat mij dat nou moet gebeuren:-( In ieder geval geeft het Pleuro de gelegenheid om een puntje te scoren. 😉

[quote]Al zijn de overwegingen niet nieuw[/quote]
Zucht! Het is wel moeilijk om het jou naar de zin te maken, Desaparecida. 🙁 Ongetwijfeld zal er wel eens eerder iemand dezelfde gedachte gehad hebben. Maar gaat er natuurlijk om hoe je het gegeven uitwerkt:
[quote]ik vind de column wel leuk en zeker goed geschreven[/quote]
Dus toch bedankt Desaparecida 😉

[quote]Vraag me alleen nu wel af hoe vaak je echt te maken hebt met vrouwen van vlees en bloed, maar dat terzijde.[/quote]
Te weinig:-( Maar zolang ik ook complimenten krijg dat ik zo goed in de huid van een vrouw weet te kruipen is het kennelijk niet echt nadelig bij het schrijven over vrouwen;-) En de column is natuurlijk uiteindelijk vanuit een soort verwondering geschreven.

[quote]Klein kritiekpuntje; je titels. Er mag ook wel iets te raden overblijven hoor. Hoewel het wel meteen het Mauritskeurmerk erop drukt, dat dan weer wel [/quote]
Je hebt in principe gelijk met die titels. Maar je moet toegeven dat het als teaser wel werkt. Je moet opvallen tussen al die andere columns. Het is een ‘ratrace’
[quote]Een van de voordelen van een vibrator is toch dat deze niet de hele boel eronder kliedert [/quote]
Dat voordeel was ik nou nog vergeten! Dank je voor de aanvulling 😉

pepe · 20 mei 2004 op 21:48

[quote]Alsof mannen zo leuk zijn![/quote]

Ik heb er geen probleem mee, met mannen dan he.
Over het algemeen genomen kan ik je ook best verklappen dat ik mannen meestal leuker vind dan de vrouwen 😉

Houden van of geven om… mensen is niets mis mee. Dat wil niet zeggen dat je het met iedereen doet om wie je geeft.

Erg leuke column weer, geeft stof om over te blijven praten/tikken

pleuro · 20 mei 2004 op 22:13

Volgens mij moet Maurits eens wat meer provincies aandoen als enkel de Gooise matras!

Ik kan me namelijk totaal niet vinden in deze column (evenmin in de vorige columns, maar dat moge duidelijk zijn)

Maurits · 20 mei 2004 op 23:07

[quote]Ik kan me namelijk totaal niet vinden in deze column (evenmin in de vorige columns, maar dat moge duidelijk zijn)[/quote]
Ik ook niet op jou, Pleuro 😉

sally · 20 mei 2004 op 23:25

Een leven zonder mannen?
Dan ga ik liever gelijk naar de hemel!
of zouden daar geen mannen zitten!?
Houdt moed………
er zijn nog vrouwen die niet zonder kunnen/willen
veel liefs sally

Eftee · 20 mei 2004 op 23:45

Zonder man leven? Ja hoor, ik dacht het niet! Wie moet dan elke week die rottige klikobak aan de weg zetten? 😉

Leuke column weer Maurits!

Maurits · 21 mei 2004 op 11:40

[quote]Een leven zonder mannen? Houdt moed ……… er zijn nog vrouwen die niet zonder kunnen/willen. veel liefs sally[/quote]
Dit is bemoedigend. Nu weet ik bij wie ik moet zijn 😉
[quote]Zonder man leven? Ja hoor, ik dacht het niet! Wie moet dan elke week die rottige klikobak aan de weg zetten?[/quote]
Hoeft die man van jou alleen maar 1 keer de kliko buiten te zetten, Eftee? Die komt er nog genadig van af. Ik ken mannen…….

Irma · 21 mei 2004 op 11:45

……die regelmatig hun instrument moeten bespelen en ook nog stemmen, opdat deze niet vals wordt… 😉

viking · 21 mei 2004 op 13:40

Ik moet het je nageven Maurits, reacties uitlokken is je sterke punt. Verder geloof ik dat het je volledig ontbreekt aan ervaring met zowel mannen als vrouwen. Dat jij mij model zet in je column vanwege mijn schrijfsels vind ik alleraardigst maar ik kan je verzekeren dat je wat je conclusies betreft er verschrikkelijk naast zit. Niet dat ik ontken dat ik ontzettend ‘man’ kan zoals jij hem beschrijft zijn maar ik doe ook aan vrouwvriendelijke sex/seks en doe bovendien het huishouden. Kortom de ideale man, mits de handleiding goed gelezen wordt.

Kerel, haal je kop eens uit je reet en luister eens wat beter naar wat vrouwen (alleen al hier op CX) te melden hebben. Wat praktijkervaring zou wellicht ook geen kwaad kunnen… misschien eens een weekendje niet op de fiets maar eens met een paar geile mokkels naar de kroeg?

ronner77 · 20 juli 2010 op 13:04

Wat praat je ongelooflijk subjectief. Ik ken vrouwen die zelf in hun wilde uitgaanstijd met een xtc pil op nog geen sex wilden met een vrouw.
Dat jij dat onderdrukt wil niet zeggen dat dit maar meteen voor iedereen geldt.
Het is ook niet de natuur, evolutionair niet logisch.
De ene vrouw heeft nu eenmaal meer van bepaalde hormonen waardoor ze op vrouwen valt. anderen hebben nare sexuele ervaringen met mannen of functioneren een beetje los van zichzelf, een beetje in de war dus. Weer anderen doen het alleen voor het gevoel op zich, ze zien het los van de chemie en de aantrekkingskracht.
Ook zijn er vrouwen die het niet zeker weten en na een keer zoenen met een vrouw erachter komen dat ze het niet willen, ook dat hoor ik zo vaak!
Wat ik eigenlijk wil zeggen is praat lekker voor jezelf en mijn tip.
Duik eens met een vrouw je bed in dan heb je vast niet meer de behoefte je mening te veralgemeniseren.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder