Terwijl ik net lekker aardappel schijfjes met spekjes aan het bakken ben om 2.30 uur hoor ik ineens: “tutu tutu”… Het is mijn mobieltje. Ik heb een smsje ontvangen.. ik kijk. Er staat: “Hey Lieverd, ben je nog veilig thuis gekomen? Laat het even weten -x- Peter”. Ahh wat lief denk ik. (Peter is een goed kennis van mij en ik wa snet ook met hem in het cafe’tje waar ik elke vrijdag avond heen ga) Dus ik stuur een smsje terug (wat heel erg lang duurde, ik was nogal aangeschoten)met daarin:'”Hey Peter, lief dat je even aan me denkt, ik ben veilig thuis hoor, zoals altijd. Groetjes Natas”.

Ik bakte verder mijn eten klaar, want ik heb namelijk altijd lekkere trek als ik s’nachts thuiskom. “tutu tutu”, weer een smsje. Ik lees hem “Ben je ook geil -x- Peter”. Ik begin te lachen.. en ik sms terug: “Haha jij bent ook altijd zo grappig”. Krijg ik weer terug: “nee ik meen het, ik ben geil en als je ook zin hebt kom ik je wel even ophalen, dan gaan we naar mijn huis.. smsje het even?”.

En hier word ik dus echt niet goed van. van die jongens waarvan je denkt dat je vrienden met ze bent, of in ieder eval leuke kennissen, waarmee je uit gaat, lacht, drinkt en gek doet en dan krijg je dit! Waarom kunnen mannen niet eens een keer normaal denken met hun hersens en moet het altijd met hun geslachtsdeel?

En dat ligt echt niet aan alleen deze jongen. Volgens mij zijn ze allemaal zo! Soms ging ik even aan mezelf twijfelen, dan dacht ik: “ik geef ze toch niet de indruk dat ik daarop uit ben?” Want ik gedraag me echt niet als een wanhopige slet ofzo. Tegenwoordig denk ik dat niet meer. Ik ben er gewoon uit: Alle mannen zijn varkens die vrienden zien als iemand met hetzelfde geslachtsdeel en die samen met hun bier zuipen en vrouwen zijn gewoon sletjes die geneukt willen worden.

Was ik maar een man, dan zouden ze me aardig vinden om wie ik was en niet omdat ik toevallig een poes tussen mijn benen heb.


14 reacties

Mosje · 19 mei 2005 op 12:05

Was ik maar een meid, dan kreeg ik ook eens van die sms’jes.
😀

Kees Schilder · 19 mei 2005 op 12:06

[quote]Was ik maar een man, dan zouden ze me aardig vinden om wie ik was en niet omdat ik toevallig een poes tussen mijn benen heb.[/quote]

Was ik maar een man?????? Heb ik je column nu niet goed begrepen ??

Bakema_NL · 19 mei 2005 op 12:19

Wat zijn wij mannen toch heerlijk simpel, als we zin hebben om te neuken is dat het…..dat is alles, we willen neuken. En daar hoeft helemaal niet moeilijk over gedaan te worden, hoef je geen ellenlange versier-onzin voor uit te halen, we hebben gewoon zin, lekker simpel.
Zoniet de meeste vrouwen, je moet ze winnen. Stel je voor dat je gewoon voorstelt dat je zin hebt en ze uitnodigt om mee te doen, dat kan niet, je hebt er nog niets voor gedaan, je moet je trukendoos opentrekken alvorens je ze het bed in krijgt.
Dit is nog steeds diezelfde vriend van jou. Je wilt niet, dus zeg je gewoon “nee”, simpel, of je vraagt nog iets verder. Dan is die gozer nog steeds je vriend…..zoniet, dan was hij het al geeneens waard om vriend te noemen, dan ben je zowiezo al in de zeik genomen.
Op een wildvreemde afstappen en vragen of zij/hij zin heeft om te neuken is natuurlijk te maf voor woorden, al kan het komisch zijn, statistisch gezien heb je een 50/50 kans, dat is beter dan bij welk ander kansspel dan ook en als je snel bent kun je ook nog op tijd bukken in het geval je het aan een vrouw vraagt (hoewel er ook dames zijn die zich kapot zullen lachen), maar dit terzijde. In dit geval is het een vriend van je, iemand die je waarschijnlijk vrij goed kent. Misschien komt het als verrassing, maar misschien had het geen verrassing geweest als je goed had opgelet.
En in dit geval kan ik me niet helemaal onttrekken aan het idee dat alcohol een rolletje heeft gespeeld, ik word zelf ook altijd zo geil als een beer als ik gedronken heb.

In afwachting van de zeer waarschijnlijk geweldige reakties, verblijf ik,

Bakema NL.

😛

Troy · 19 mei 2005 op 13:08

Wel jammer dat je zo generaliseert. Daar heb ik altijd een beetje een afkeer van. Voor de rest schrijf je erg leuk. Welkom op cx trouwens;-) Ps: er zit een foutje in je webblog adres..

ps2: Misschien moet je eens een leuke homo vriend vinden…:-P

Grt Troy

Wright · 19 mei 2005 op 13:24

[quote]Alle mannen zijn varkens [/quote][quote]Was ik maar een man[/quote]

Conclusie: Was ik maar een varken? 😕

champagne · 19 mei 2005 op 13:28

[quote]Was ik maar een man[/quote]

Je weet wel, zo’n varken wat met z’n geslachtdeel denkt? Ik vind ook dat je wel érg generaliseert.
Het laat zich wel lekker lezen, dat dan weer wel… 🙂

Kees Schilder · 19 mei 2005 op 20:43

Zeg Bakema, kun jij je columns niet gewoon via de gangbare wijze insturen?
Vind ze overigens best de moeite waard 😀

Bakema_NL · 19 mei 2005 op 21:26

Ja, ik moet dat echt gaan doen, maar op de een of andere manier komt het er gewoon niet van.

KawaSutra · 19 mei 2005 op 22:18

[quote]Was ik maar een man, dan zouden ze me aardig vinden om wie ik was en niet omdat ik toevallig een poes tussen mijn benen heb. [/quote]

Ik ben het wel met Kees eens. Die laatse zin had je beter kunnen schrappen.
Ik ben wel benieuwd of en wat je nu geantwoord hebt. Verder heb je wel een leuke schrijfstijl dus ik hoop dat er nog een vervolg komt.

sally · 19 mei 2005 op 23:36

qoute:
en vrouwen zijn gewoon sletjes die geneukt willen worden.

Klopt, maar als ze me ook nog aardig vinden is dat mooi meegenomen. 😀 😀 😀

’t valt nog wel mee Leedy. Af en toe zit er nog wel een serieuze tussen.Houd moed!
Of heb ik nu net die éne getroffen?

liefs Sally 😉

Louise · 20 mei 2005 op 08:03

[quote]En hier word ik dus echt niet goed van. van die jongens waarvan je denkt dat je vrienden met ze bent, of in ieder eval leuke kennissen, waarmee je uit gaat, lacht, drinkt en gek doet en dan krijg je dit![/quote]
Echte vrienden, man of vrouw, kunnen elkaar toch alles zeggen? Ook zulke sms-jes, wel heel eerlijk toch? Jij kunt dan toch op jouw beurt ook eerlijk reageren? Een echte vriendschap overleeft dat wel.

Raindog · 20 mei 2005 op 09:45

Lijkt me inderdaad een gevalletje van ‘drink and drive’. Het punt met vrouwen is dat het dan voelt alsof de vriendschap verraden werd wat in de meeste gevallen gewoon helemaal niet zo is. Bovendien kunnen mannen altijd heel goed met afwijzing omgaan. (Zei ik dat echt? :-D) Anderzijds, geef je helemaal geen blijk van welke sexuele interesse dan ook, dan wil dat nog wel eens aan het zelfvertrouwen gaan knagen. Een homo-vriend is voor deze dingen inderdaad de beste oplossing. Iemand met wie je leuk in de pyjama tot diep in de nacht kunt praten zeg maar. Oh wacht, ik ga ook al generaliseren zeker? Ach, zat er ook wel in met zo’n column natuurlijk.

Knor.

melady · 21 mei 2005 op 00:06

[quote]Was ik maar een man, dan zouden ze me aardig vinden om wie ik was en niet omdat ik toevallig een poes tussen mijn benen heb.[/quote]

Breng die poes naar het asiel, dan kan je een man zijn…

Een aangeschoten column.

Shitonya · 25 mei 2005 op 11:37

Leuk om zo’n verhaaltje te vertellen op msn of aan een vriendin of in je dagboekje, maar hier niet echt geschikt. Duidelijk zo’n hapklaar puberaal stukje dat even haar frustratie kwijt moet over een van haar vriendjes die geil was en meteen denkt dat alle jongetje zo zijn.
Zucht. Het zou een leuke column kunnen zijn als je wat jaartjes ouder zou zijn misschien

Geef een reactie

Avatar plaatshouder