Vandaag was het een speciale dag en ondanks dat hij normaal gesproken weinig aandacht aan zijn geboortedag schonk, had hij zichzelf deze keer getrakteerd op een rijkelijk versierde taart. Om het geheel af te maken had hij zelfs wat kaarsen her en der over het beslag geplaatst. Het deed hem denken aan het hellevuur. Uiteindelijk wenste hij ook nog maar één ding. Hij sloot zijn ogen en ademde diep in…. De dag was aangebroken. Bloedrode, duivelse ogen staarden hem aan in de spiegel. Voor het eerst in tijden zou hij weer een stap uiten de deur wagen. Hij bevochtigde zijn droge, korstige lippen. Iedere porie in zijn lijf tintelde van opwinding. Hij voelde dat hij gereed was. Visioenen van verleidelijk vlees spookten rond in zijn bezeten hoofd.

Zoals hij al verwacht had duurde het niet lang. Eenmaal aan de bar, raakte hij al snel in gesprek met een stuk babbelend vlees. Ze was jong. Te jong om ook maar één zinnig woord te zeggen. Zijn respect voor haar daalde bij ieder woord dat ze uitsprak. Zo te zien was ze niet gewend aan de consumptie van alcohol. Haar tengere lijf was omhuld met weinig aan de fantasie overlatende kleding. “Het is beter als je bij mij blijft slapen”, zei hij tegen haar. Gewillig knikte ze van “ja”. Nog even en haar hoofd zou terstond van haar romp afrollen.

Als een heer loodste hij haar naar zijn huis. Haar naakte schouders bedekte hij met zijn warme jas. Ze rilde en even voelde hij een oneindig gevoel van medelijden. Na een korte wandeling waren ze aangekomen bij zijn huis. Al die tijd hadden ze nog geen woord tegen elkaar gesproken. Uitgeput legde ze zich ten ruste op zijn bank. Op de tafel stond een nog ongeopende fles wijn. “Deze gaan wij meester maken”, glimlachte hij. Ze lachte een gebroken lach. Al had hij een fles azijn voor haar geopend, dan nog zou ze hem waarschijnlijk in een tel naar binnen hebben gewerkt. “Proost, mooie vrouw”, sprak hij met zijn verleidelijke stem. Hij tikte met zijn glas tegen het hare, waarna haar hand als de hand van een dode omlaag deinsde. Rode druppels wijn bevlekten zijn witte fauteuil. Maar al snel slobberde ze als een beest de wijn naar binnen.

Terwijl ze als een levenloos lichaam op zijn bank lag, keerde hij naar zijn slaapkamer en opende zijn nachtkastje. Alles ging volgens plan. De alcohol borrelde in zijn bloed, de drugs in zijn aderen en de slaappillen verdoofden zijn hysterie. Nog snel nam hij een paar trekken van zijn laatste joint waarna zijn handen begonnen te tintelen. In zijn gedachten zag hij haar open ogen. Twee zwarte gaten, waar hij in gedachten zijn fantasie in uitleefde. Het was zover: het spel van verderf was begonnen.Hij wankelde terug naar de huiskamer en zag de rode fles wijn waar nu inmiddels geen druppel meer van over was. Kledingstukken lagen her en der verspreid over de vloer. Haar naakte, tere lijf lag languit op de vloer. Zou ze het weten? Of zou ze werkelijk zo snel zijn getransformeerd in een eersteklas hoer? Zijn hart bonsde in zijn keel. Ze was de volmaakte prinses om de dag mee af te sluiten.

Het zweet parelde op zijn gezicht. Zijn hart klopte zo snel dat hij uiteen leek te barsten en al de grijstinten in zijn brein werden plotseling roze. Zijn ogen vlogen alle kanten op en zijn lichaam begon te trillen. “neem me dan duivel, laat mij branden!” Nagels doorboorden zijn witte vlees en wilde kreten lieten zijn oren suizen. De pillen grepen hem naar zijn keel, schuim begon langs zijn paarse lippen te lopen. Bloed druppelde uit zijn neus en zijn lichaam begon wanstaltig te schokken. De drugs ontnam hem zijn ogen. De drank ontnam hem zijn geest. En na enkele minuten gaf zij zich eindelijk gewonnen.

Een laatste shot, een perfecte zelfmoord. Ademloos viel hij neer. Ze gilde een ijselijke kreet. En toen, drong de verschrikkelijke waarheid tot haar door. Alsof ze ontwaakt werd uit een droom opende ze haar ogen. En naast zich op de grond zag ze zijn levenloze lichaam.

Eindelijk was hij gelukkig. De kaarsen doofden en zijn wens was uitgekomen.

Categorieën: Fictie

12 reacties

wendy77 · 9 november 2005 op 13:06

Spooky 😮

Erg goed geschreven, krijg er rillingen van

PS: welkom op CX!

WritersBlocq · 9 november 2005 op 13:12

Zoooo heeee! Daar had je me ff te pakken, brrr. [quote]Terwijl ze als een levenloos lichaam op zijn bank lag, keerde hij naar zijn slaapkamer en opende zijn nachtkastje. Alles ging volgens plan. De alcohol borrelde in zijn bloed, de drugs in zijn aderen en de slaappillen verdoofden zijn hysterie. Nog snel nam hij een paar trekken van zijn laatste joint waarna zijn handen begonnen te tintelen. [/quote]
OOK veel drugs, dacht ik, maar uiteindelijk bleek het niet overdreven, maar perfect te passen. Supergoed geschreven, en o ja, voordat ik het vergeet, welkom hier op ColumX 🙂

KingArthur · 9 november 2005 op 13:35

Mooi geschreven. Maar prinses heeft even een heel andere lading bij mij gekregen na het lezen van het stuk van Shit.

Troy · 9 november 2005 op 13:50

Leuk dat er weer een verhalenvertellende cx-er is bijgekomen. En wat voor een verhaal zeg. Gruwelijk beschreven en met oog voor detail. Ik vind hem helemaal goed. Welkom hier!

Raindog · 9 november 2005 op 18:00

Strak verhaal! Niet om de nichtjes voor te lezen voor het slapen gaan. Benieuwd of Troy een evenknie vindt. Nog benieuwder naar wat de competitie-factor – zou het? – ons als lezers vervolgens op gaat leveren.

😉

Trukie · 9 november 2005 op 18:38

Als titel en slotzin met elkaar overeenstemmen, wat rest mij dan anders dan aangedaan stilzwijgen en respect.

Welkom op CX

Li · 9 november 2005 op 22:50

Griezelig goedgeschreven Halloweenverhaal.

Li

bert · 9 november 2005 op 23:46

Ook ik heb puur genoten van jouw woorden. 🙂 🙂 🙂
Welkom bij CX.

Geertje · 10 november 2005 op 10:16

Fictie, werkelijkheid, wens gedachte? Combi? Maakt niet uit.

Welkom op ColumnX!

Dees · 10 november 2005 op 13:16

Not my cup of tea en tóch meeslepend.

Shitonya · 10 november 2005 op 16:13

Hehe, eindelijk weer eens wat spanning in de tent, heerlijk om te lezen met de gure winter in aantocht.

melady · 11 november 2005 op 11:41

Mooi, las zelfs door de kleine slordigheidjes heen[quote]Alsof ze ontwaakt werd [/quote].

Welkom

Geef een reactie

Avatar plaatshouder