Gewoon een doordeweekse zomerdag,

Het getik van hakjes op de hardhouten vloer doen mij ontwaken uit mijn als “voortrazende achtbaan” ongeordende gedachtegang. Zomaar uit het niets als een engelachtige verschijning, kwam ze aangelopen, in het tegenlicht van de zomerzon leek deze als een aureool rond haar blonde lokken te dansen.

Haar blonde haar golfde als goudgeel graan, gebonden in twee vlechten, welke gelijkende twee rijpende schoven langs haar engelachtige gezicht gedrapeerd waren.

Haar welgevormde benen eindigde bij in modieus ontworpen pumps gestoken liefelijke voetjes, welke het tikkende geluid op de hardhouten vloer veroorzaakte.

Tussen haar door een push-up bij elkaar gehouden perfecte boezem, parelde een bolvormige druppel transpiratie vocht, welke zich een tortueus parcours baande op weg naar de sleuf, welke zichtbaar was aan de rand van haar rijkelijk met zomerbloemen gedecoreerde zomerjurkje.

Toen ze voor me stond, (ik schatte haar rond de 24 jaar) bewoog ze haar tong langs de volle goed geproportioneerde roze gestifte lippen, waardoor deze begonnen te glimmen als de side-table bij mijn grootmoeder thuis, na een rijkelijke behandeling met meubelwas.

Ze opende haar mond een klein stukje en keek met haar amandel vormige “zaadvragende” ogen aan.

De wereld om ons heen stond een ogenblik stil toen onze verhitte blikken elkaar vonden, en uiteindelijk stelde ze me met een zwoele hese stem de verlossende vraag,

“hebt u ook parkietenzaad”

Heerlijk zo’n vakantie baantje in een dierenwinkel.

Categorieën: Fictie

5 reacties

Neuskleuter · 12 juni 2008 op 13:30

Ik vind je zinnen niet helemaal lekker lopen, maar het beeld van de jongen die zijn mond steeds verder open laat zakken tot de zaadvraag, vind ik weer helemaal geweldig. Daarvoor mag je de eerste en laatste regel van je stuk wel schrappen, het voegt niet veel toe of het een doordeweekse dag is of dat het slechts een bijbaantje is. Het was zo wel duidelijk dat het in een dierenwinkel is 😉

KawaSutra · 13 juni 2008 op 00:41

Hij is leuk! Alleen door de titel zou ik hem bijna hebben overgeslagen. 😀

pally · 13 juni 2008 op 09:58

Best aardige natte droom, waarin het woordje ‘welke’ wel erg veel voorkomt: spellingscontrol?

groet van Pally

Grace · 14 juni 2008 op 00:00

En ik juist op de titel afgaan…. :oeps:
hahaha zal wel aan mij liggen…

Teunis · 14 juni 2008 op 19:59

[quote]”hebt u ook parkietenzaad”[/quote]

Maar natuurlijk, waar wilt u het hebben?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder