“De minnaar,
Liefde maakt geen geluid,
Versmelt met mij nu
2 word 1
Liefde laat de tijd stil staan,
Laat dit moment duren tot de eeuwigheid
2 word 1
0304 Jawel: 2 become 1”

Als ik wel eens lees van mensen die een minnaar hebben zijn doortrapt en slecht en hun vrouw/man niet waard en de minnaar is een sloerie een zielig eenzame persoon die niet aan de man/vrouw kan komen maar voor hoever is dit eigenlijk wel waar.
De songtekst die boven staat vermeldt geeft de intensiteit van liefde beeld voor mij.
En kijk ik ben pas jong en nog geen veertig en the mid life crisis is voor mij pas science fiction. Maar over minnaar zijn heb ik wel wat geleerd en hoe sloerie ben ik dan eigenlijk wel niet. Eigenlijk helemaal niet. Als ik er over na denk dan ben ik helemaal niet slecht geweest ik heb gedaan wat iedereen in mijn plaats zou doen. En kijk we zien de minnaar wel als een creatie van de duivel die een huwelijk wil kapot maken. Maar is het niet anders. Ik vind eigenlijk dat de schuld zoiezo ligt bij de persoon die vreemd gaan. Net zoals kijken mag maar aankomen niet. Maar als je daarna seks hebt ben je dan wel zeker dat jij seks hebt met je man en je man seks hebt met jou?! Het kan dan namelijk ook zijn dat die seks heeft met Georgina verbaan met grotere borsten. Waar ben je nu dan beter mee?
Maar ik denk dat het tijd word om mijn verhaal dan maar te vertellen van een paar jaar geleden. Ik zat er helemaal niet door heen het ging juist beter met mij ik zat er niet mee dat ik single was en was er blij om dat mijn vorige relatie over was. ( ik heb het niet uitgemaakt die andere persoon ik vond het namelijk zielig om te zeggen. Ik was een lafaard en bang dat die persoon ging huilen.) Ik leerde een persoon kennen en vond hem eigenlijk totaal niet interessant op liefdes gebied we waren maatjes en hadden een leuke tijd. Een meisje zocht toe nadering bij hem en het was een leuk meisje en het was gegund. Het was een leuk stel. Op een gegeven moment liep ik met hem een stukje om. Naar mijn caravan het was op vakantie maar het gaat om het principe. Ik vertelde hem dat het mij wel cool leek om een keer seks te hebben op een biljart tafel. Hij zei tegen mij dat het een beetje lastig ging om het te gaan doen aangezien dat er mensen bij konden zijn. Ik lachte was dit serieus! Ik keek hem diep aan en het was best een mooie jongen eigenlijk heel mooi. We kwamen een toilet hokje tegen waar hij moest plassen. Ik ging mee in het toilet gebouw en moest ook plassen. Toen ik mijn handen ging wassen kwam hij bij mij in het hokje staan en deed de deur dicht. Meer kan ik niet zeggen om persoonlijk reden maar laten we menselijk zijn het snappen. We hebben nog drie keer gedaan. Super ver zijn we nooit gekomen ver genoeg dat we niet meer terug konden wel. Als ik hem zag bij zijn vriendin deed de pijn maar ik was verder als zijn vriendin ik had hem hem dacht aan mij. En dat was mooi goed en leuk!!!! Ik heb naar een week de relatie afgekapt en na drie dagen daarna was ik weg. Ik heb zo’n spijt gehad dat ik niet alles heb genomen wat er in zat maar het was mooi geweest. Laatst ontving ik een e mail van zijn vriendin of ex. Ik heb spontaan terug gereageerd en het in mezelf gehouden niemand hoeft het te weten. Maar minnaar zijn gebeurt net zo spontaan als dat je een relatie hebt. De minaars is niet de schuldige maar de vreemdganegers en vaak ook nog de bedrogen partij want uit het zicht is uit het hart en ik hoop dat mensen nu weten wat de bedoeling is.


11 reacties

Raindog · 22 december 2004 op 17:29

Jee, met alle respect, maar wat voor soort importnederlands dit is weet ik niet. Mijn manier om te zeggen dat ik het wel errug moeilijk vond om te lezen. Misschien een volgende keer wat minder spreektaal en wat meer schrijftaal?

Wat de strekking betreft; helemaal met je eens. Pakken wat je pakken kan, scrupules thuislaten. Je bent nu eenmaal consument in een consumptiemaatschappij nietwaar? Good for you!!

archangel · 22 december 2004 op 17:57

[quote]…en ik hoop dat mensen nu weten wat de bedoeling is.[/quote]

Nou, niet echt dus 😕
Ik kan mezelf hier echt niet doorheen worstelen. Jammer!

Hendriks · 22 december 2004 op 19:10

alinea’s zijn handig 😉

mee eens met bovenstaande. Punt van je verhaal is wel te achterhalen, maar veel gemaal er doorheen, kon veel korter of anders uitgewerkt.

mijn nederige 2 centen…

Li · 22 december 2004 op 20:04

Doet me denken aan… lief dagboek 😕

Mosje · 22 december 2004 op 20:18

QUOTE
Toen ik mijn handen ging wassen kwam hij bij mij in het hokje staan en deed de deur dicht. Meer kan ik niet zeggen om persoonlijk reden maar laten we menselijk zijn het snappen. We hebben nog drie keer gedaan. Super ver zijn we nooit gekomen ver genoeg dat we niet meer terug konden wel.
END QUOTE

Tja, met een menselijk fantasie is dit toch wel mooitaal. En niet maar vreemdtaal. Waarom toch kritiek dan geven, zou ik spontaan terug willen reageren.
De schrijver is niet schuldig maar de lezer ongeduldig.

Ma3anne · 22 december 2004 op 20:25

Welk buitenlands accent moet ik me hierbij voorstellen?

sally · 22 december 2004 op 21:45

Aandoenlijk kinderlijk geschreven.
Maar dat past weer niet bij de volwassen aktie…
groet
Sally 😉

Charlotte · 23 december 2004 op 12:26

Deze column lijkt wel geschreven door iemand die nog nooit Nederlandse les heeft gehad. Vreselijk ergerlijk, al die taalfouten. En de zinsopbouw (die volledig lijkt te ontbreken) maakt het haast onleesbaar.

[quote]De minaars is niet de schuldige maar de vreemdganegers en vaak ook nog de bedrogen partij want uit het zicht is uit het hart en ik hoop dat mensen nu weten wat de bedoeling is. [/quote]

Nee, ik begrijp helemaal niet wat de bedoeling is. Ik ben het er niet mee eens, dat de minnaar geen schuld heeft. Als hij/zij er niet op de hoogte is dat de geliefde al een relatie heeft, dan kent de minnaar inderdaad geen schuld. Maar als hij/zij er wél van op de hoogte is, dan vind ik dat diegene net zo schuldig is als de vreemdganger. Ik geloof nog in monogame relaties en zal die zelf dan ook nooit willen ondermijnen, hoe leuk die getrouwde of anderszins bezette buurman/collega/kennis ook is!
Maar daarin lijk ik hier op ColumnX een uitzondering?

Mar · 23 december 2004 op 15:15

Ik heb niet verder gelezen.
Er staan vandaag columns op die ik niet begrijp.

Mar

viking · 24 december 2004 op 10:47

Jezus man wat heb jij geslikt? Of ben ik halucinerende?

Winny · 24 december 2004 op 18:01

Viking, ik begrijp wat je bedoelt, want dat dacht ik dus exact na het lezen van de allereerste column van made-by-god-TM. Ik moet elke zin drie keer lezen, voor ik hem (soms) snap.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder