De mens is bereid om bijdragen te leveren aan de verbetering van het milieu, zo staat er protserig op nu.nl te lezen. Vier op de vijf mensen zijn bereid om hun levensstijl aan te passen, tot zelfs in China en in de US of A die zelf hofleveranciers zijn van koolmonoxide, wat uitstoot betreft. Driekwart vind dat de belasting op energie omhoog mag, ter verbetering van het milieu, en in bijna alle Europese landen en de VS vinden de meeste mensen dat de prijs van schadelijke brandstoffen omhoog moet. Nu moet ik toch eerst een shot jenever tot mij nemen want ik zie nu sterretjes. Ik denk na en laat het geschrevene nogmaals door mijn hersenpan dwalen. Welke toevoegde waarde heb ik, als mens, binnen het milieucircuit? Als mens ben ik bij leven al een recyclebaar product, ik bedoel een mens bestaat nu eenmaal voor 99,99% uit lucht omdat dit de basis is van de moleculen die de mens vormen en bijeenhouden; de rest is water. Natuurlijke menselijke afvalstoffen worden onder andere verorberd door bijvoorbeeld de bedmijt, nee nee niet de bedmeid!

De bedmijt is in grote getale aanwezig in onze huisgezinnen, bij bosjes. Laatst las ik dat een beetje hoofdkussen toch al gauw een slordige 40.000 mijten herbergt om maar te zwijgen over een eenvoudige één persoons matras die zeker twee miljoen bedmijten huisvesting bied. In feite ben ik dus een wandelende supermarkt voor dit soort ongedierte die ongeduldig op een hartige proletarische hap wachten, en dat zeker krijgen als ik mij ter rustte begeef. Want wat er zich dan allemaal voltrekt in mijn sponde, dat wil je niet weten, brrrrr. In deze hoedanigheid draag ik dus van nature al bij tot een beter leefmilieu, mijn huidschilfers worden gretig opgepeuzeld en het is een wonder dat ik ‘s morgens heelhuids en compleet opsta.

Ik bedoel, je ligt lekker te snurken maar ondertussen wordt je opgevreten. Massa’s huismijten lopen over je heen, op zoek naar huidschilfers. De lakens hebben ze ondertussen wel bekeken want die zijn al afgegraasd maar die vent die daar ligt, die gaan we eens besnuffelen. Met honderduizenden tegelijk marcheren de bedmijten over mijn lichaam op zoek naar iets eetbaars. Ze inspecteren mijn navel, lopen over mijn dijbeen en over mijn bil en ja zelf mijn schaamstreek wordt niet ontzien.

Ware het bijvoorbeeld dat ik net mijn zaad in moeders schoot heb gestort dan ontstaat er een waar feestmaal, zeg maar gerust een soort carnaval maar dan voor bedmijten. Met miljoenen tegelijk zwermen zij uit naar de plek waar ik lig te druipen en ze vreten hun buikjes rond aan schilfers en de laatste uitgelekte druppels spermatozoïden.

Maar een mensenhoofd daarentegen is voor een beetje huismijt toch het summum op culinair gebied, als een toetje in een vijfsterren restaurant dus. Na het geslachtsorgaan, na de daad, volledig te hebben afgelikt is het tijd voor het toetje: men vertrekt massaal naar het hoofd van de argeloze slaper.
40.000 mijten doen zich tegoed aan de olieachtige resten op de hoofdhuid. Hierna vallen de mijten tevreden en voldaan in slaap. Het slachtoffer wordt door de wekker gewekt en heeft van het voornoemde gebeuren geen enkele weet.

Gelukkig maar.

Categorieën: Verhalen

17 reacties

geertsjohn · 15 november 2007 op 17:57

Wat een smerig verhaal…. Een beter milieu begint dus kennelijk niet bij jou!

SIMBA · 15 november 2007 op 18:12

😆
Je beddegoed eens af en toe wassen wil ook wel helpen P. 😀

WritersBlocq · 15 november 2007 op 19:12

Blijk ik dus biseksueel en niet monogaam, :pint: :pint: en errug dorstig na dit inzicht.

weathergir · 15 november 2007 op 19:38

Jakkie, je kunt ook TE realistisch worden 😉

arta · 15 november 2007 op 20:34

Hahahaha, die reacties!!!
Jouw column roept ook bij mij kriebels op!
Beestjes….brrrrrrr!
Gaaf geschreven, je krijgt die kriebels toch maar mooi voor elkaar met woorden! 🙂

FatTree · 15 november 2007 op 21:30

Heerlijke column Prlw!
Ik heb met groot plezier je column gelezen.

Deze zin moest ik even twee keer lezen:
[quote]net mijn zaad in moeders schoot [/quote]
Ik hoop maar dat je met ‘moeders’ je vrouw bedoelt…

lisa-marie · 15 november 2007 op 21:32

Ik heb heerlijk gelachen. 😀
Eigenlijk had ik ons nog nooit als vijfsterren restaurant bekeken om maar niet te spreken over de rest.
Wat zal ik lekker slapen vannacht 😆

pally · 15 november 2007 op 22:54

Getver, Prlwt! En dan lees ik dit ook nog ’s avonds vlak voor het slapen gaan. Had me effe onwetend gelaten van dit fenomeen.ik krijg al overal jeuk. Ik blijf op tot ik zo moe ben dat ik als een blok in slaap val en niks feestmaal vandaag.
Heeft sint zijn mijter hier soms ook iets mee te maken? ( zijn huismijter b.v.) 😆

groet van Pally’s mijten

KawaSutra · 15 november 2007 op 23:50

Had je dan liever 40.000 meiden in je bed gehad? 😀

Li · 16 november 2007 op 00:56

Zijn meiten hetzefde als maagten :eh: 😀

lagarto · 16 november 2007 op 08:06

Haha..

Kees Schilder · 16 november 2007 op 09:29

gaaf als altijd,Peet

senahponex · 16 november 2007 op 09:53

😆 😆 Heel gaaf

Mup · 16 november 2007 op 13:10

Helemaal goed deze, jammer dat je de spinnen en de vliegen weggelaten hebt die ’s nachts nog in je mond kruipen:-)

Gr.Mup.

Prlwytskovsky · 16 november 2007 op 18:57

@GeertsJohn: maar helaas, die realiteit he?

@Simba: wassen helpt hier niet bij, je krijgt dan hooguit schone mijten.

@WB: zet ik vast de glaasies klaar.

@Weathergirl: dit geldt voor ieder mens, dus ook voor ons.

@Arta: Jeuk? Bwahahaaaa …..

@FatTree: Dank.

@Lisa-Marie: zie FatTree.

@Pally: geinig he?

@Kawa: van eentje lig ik al wakker.

@Li: geen idee.

@Lagarto: zie FatTree.

@Kees: zie Lagarto.

@Senahponex: zie Kees.

Mup: he gedsie. 😉

Grumpy-old · 17 november 2007 op 04:09

Gouden tip : lees deze column niet net als je net een bord zuurkoolstampot met rookworst aan het verorberen bent. 😆

Greetz
Grumpy old man

Bitchy · 17 november 2007 op 09:07

Gisteren heb ik je column gelezen en vannacht heb ik ze echt gevoeld… brrrrrr 😉

Geef een reactie

Avatar plaatshouder