A., 23 januari 2003
Beste Wouter,

Jongen, hoe is het toch mogelijk dat je na zo’n klinkende overwinning zó in de put zit? Geniet er toch van, van al die veren in je lekkere kontje. Eerlijk gezegd denk ik dat je in je handen mag knijpen dat het CDA de grootste is geworden. Ik wil wel eens zien wat er nou allemaal in die goocheldoos van Harry Potter zit. Je moet je goed realiseren dat je niet verliefd hoeft te worden op die middenmoters. En Balkenende zelf windt er ook geen doekjes om dat hij van jou geen stijf plassertje krijgt. Mooi, dan niet! Als hij zo nodig weer een triootje wil met Zalm en Herben, dan mag hij zijn Ratelmondje wel op volle toeren laten draaien want daar begrijpt voorlopig helemaal niemand wat van. Of zou hij graag willen dat Thom de Krullenjongen de plaats inneemt van onze vliegtuigspotter? Laat maar gaan: vier maanden formeren en binnen drie maanden weer aan scherven.
Ik heb overigens Job nog een mailtje gestuurd met de vraag of hij Oudkerk mee gaat nemen naar het kabinet als minister van integratie, maar die vraag is nu een beetje achterhaald, helaas, want het antwoord lijkt me wel interessant.
En nog even iets van een andere orde: kun je eens kijken of er geen baantje voor Bram Peper valt te fabriceren want ik word helemaal gek van zijn geouwehoer op teevee. Een baantje of misschien is een nieuwe vriendin gemakkelijker te vinden. Weet jij iemand?

Categorieën: Politiek

1 reactie

gast · 2 februari 2003 op 13:17

Wat dacht je van Hirsi ali voor Peper.
Voorwaar ik zeg u: “U bent voorspelbaar, en daarmee juist, of je het je nu realiseeert of niet, verworden tot : Job Banaan’s Apocalyptische Pavlov Hondje !”
(en dit geldt voor wel meer ‘bijgochems’ hier op de site)

Geef een reactie

Avatar plaatshouder