Ik ben blond, ik weet het zeker. Wanneer ik mijn foto’s van vroeger en de stoppels in mijn schaamstreek (die ik speciaal voor de gelegenheid laat staan), aan een nader onderzoek onderwerp weet ik gelijk, dat de roodbruine kleur in mijn haarlokken echt een kunstmatige manier is geweest om mijn intelligentie op te krikken. Ik had natuurlijk ook gewoon een paar bijscholingscursussen kunnen doen via de LOI, maar nee hoor, ik moest zonodig weer voor Goldwell gaan. Hoe kon ik zo dom zijn, om een weddenschap aan te gaan met één van de meest slinkse schrijvers hier op columnX. Natuurlijk ging ik er vanuit dat ik deze weddenschap met 2 vingers in mijn neus zou winnen, maar nu moet ik erkennen dat ik echt blonDDDTTT (met triple D en Triple T) ben.
Niet as-blond, zweeds blond of honingblond, maar gewoon oliedom blond. Oh, ik heb het geprobeerd met allerlei kleurtjes te verdoezelen, maar nu weet ik zeker dat dit weggegooid geld is geweest.

Een oud gezegde schiet me ineens te binnen “wie zijn billen brand, moet op de blaren zitten!” Yeah right, maar daar had ik hele andere ervaringen mee, nadat ik ooit eens een poging had ondernomen om me in een Japans restaurant op de bakplaat te laten nemen. Nee, die blaren waren een peulenschilletje vergeleken bij het vuur waar ik me dit keer aan moest branden.

Ik kan mezelf dan ook wel voor mijn kop slaan, sterker nog.. ik heb zojuist de begrafenisondernemer gebeld en gevraagd of hij me op kon halen, want op dit moment ben ik er helemaal klaar voor! (en dat terwijl ik altijd voor ogen heb gehouden, dat ik pas wil sterven als er een alternatief voor begraven of cremeren aangeboden wordt).

Mochten er mensen zijn die zich afvragen waar dit in godsnaam over gaat? Welnu, ik moest zonodig een weddenschap aangaan met zo’n leipo van een amateurclubje ergens uit Zuid Holland. Misschien kent u deze club wel [b] A[/b]lle [b]D[/b]agen [b]O[/b]orlog, waarbij vergeleken Bin Laden en zijn gevolg schatjes zijn. Wanneer de zeer respectabele club uit het Friesche Haagje zou verliezen van deze amateur nichtjes, moest ik een offer brengen uit naam van alle feanfans.

Maar goed, een vrouw een vrouw, een woord een woord! Mijn vingers beginnen te verkrampen bij het idee dat ik nu iets moet gaan tikken, waarmee ik waarschijnlijk tot het einde daar is achtervolgt ga worden. Zweetdruppels parelen van mijn voorhoofd langs mijn nek naar mijn vrouwelijke welvingen. Ik weet dat het slechts een kwestie is van door de zure appel heenbijten… voor deze druppels mijn bilnaad bereiken.

Bij deze wil ik dan aan alle lezers, schrijvers en andere wormvormige aanhangsels van ColumnX het volgende mededelen;

R@@F, je bent de allerbeste, meest beminnelijke, onweerstaanbare, immer charmante en met een goddelijk lichaam uitgerust persoon die hier op ColumnX te traceren is. Ik koester diepe gevoelens voor je (lees; ik wordt misselijk van je, maar dat is ook een diep gevoel immers?) Naar mijn mening is er geen andere ColumnX schrijver te vinden die ook maar enigszins aan jouw schrijfkunst kan tippen (sorry, Kees, Viking, Martijn, Mercurius, Mosje en al die andere lieve mensen).

Ik hoop dat je nu voldoende veren in je reet hebt, om je eigen [b]P[/b]otentieel [b]I[/b]nteressant [b]N[/b]euk [b]O[/b]bject kostuum mee te kunnen maken!

was getekend

(pl)euro


13 reacties

viking · 14 mei 2004 op 08:14

[quote]R@@F, je bent de allerbeste, meest beminnelijke, onweerstaanbare, immer charmante en met een goddelijk lichaam uitgerust persoon die hier op ColumnX te traceren is.[/quote]

[b]Whoehahahahahaaaaaaaarghhh… uguhuhhhuuuuuoaaw[/b]

Meiske toch… t is dat ik je ken anders zou ik stellig beweren dat je ‘het’ kwijt bent…

Ma3anne · 14 mei 2004 op 08:55

Ik had het je gegund, dat R@@f voor jou op zijn knietjes had gemoeten, maar dit is ook lollig!

:laugh:

Hans · 14 mei 2004 op 09:11

Ik leef met je mee. Ook ik zou gedacht hebben zo’n weddenschap te winnen. Zou ik dan toch niet grijs maar Oudt Blondt zijn!?
Hier, ik geef je mijn hand zodat ik je weer uit het stof omhoog kan halen. Na deze ervaring vind ik het niet gek als je aan de drank raakt. :pint:

pleuro · 14 mei 2004 op 09:32

Zat er niet aan elke medaille een keerzijde? welnu.. Door het behalen van Europees voetbal kan ik me vast voorbereiden op de tegenprestatie van mr. Blackbird himself 😀 😀 😀

😛

Kees Schilder · 14 mei 2004 op 11:04

PLEURO, had nou contact met me opgenomen dan had je nooit je weddenschap met Raaf verloren. Dan had ik je kunnen melden dat een weddenschap met de Raaf nooit te winnen valt ook al win je hem wel.
Ik huil met je mee en zou je hartstochtelijk willen troosten, maar ik moet mijn hond uitlaten.

Irma · 14 mei 2004 op 12:49

Je hebt je nu wel bR@@f aan je woord gehouden, geloof ik 😉

Ik ben gewaarschuwd (en ook niet blond) dus ik vat de waarschuwing in één keer!

Voor de lezers een grappige column! 😀

pleuro · 14 mei 2004 op 13:07

Ik hoorde gisteren een uitspraak voorbij komen, waarvan ik denk dat ik hem nog eens op onze R@@F ga toepassen…

“Al ligt hij onder de grond… Naaien zal ik hem!”

Dus wees gerust… zoals ik al zei.. Een vrouw een vrouw… een woord een woord! 😀

R@@F · 14 mei 2004 op 21:33

[quote]R@@F, je bent de allerbeste, meest beminnelijke, onweerstaanbare, immer charmante en met een goddelijk lichaam uitgerust persoon die hier op ColumnX te traceren is[/quote] Je wil me écht he? 😀
[quote]Naar mijn mening is er geen andere ColumnX schrijver te vinden die ook maar enigszins aan jouw schrijfkunst kan tippen (sorry, Kees, Viking, Martijn, Mercurius, Mosje en al die andere lieve mensen).[/quote]
Je kunt ook iets TÉ veel overdrijven!
Maar je hebt je schuld ingelost, en inderdaad dat zal ik ook bij jou doen. Dus een reactie op deze ‘aardige’ column zal snel volgen….want wie de bal………….
R@@F

Shitonya · 14 mei 2004 op 23:23

Als je een vrouw bent EN nog eens blond, dan kun je vantevoren al dit soort blunders verwachten…
Maar ach, wel aardige column verder 🙂

pleuro · 15 mei 2004 op 01:48

[quote]Als je een vrouw bent EN nog eens blond, dan kun je vantevoren al dit soort blunders verwachten…[/quote]

Al dit soort blunders? Geloof dat de enige fout die ik gemaakt heb, het sluiten van een weddenschap was. Overigens reken ik het niet eens tot een blunder, maar gewoon een kwestie van even niet goed nadenken… kleine black out mag ook. Maar ik weet inmiddels na het bezoeken van je siejoehtoeh site, dat jij ook alles behalve een brunette bent, dus ik neem aan dat je reactie door eigen ervaringen tot stand is gekomen?

Shitonya · 15 mei 2004 op 10:42

Geschreven door: pleuro Datum: 15/5/2004 1:48

Quote:
——————————————————————————–

Als je een vrouw bent EN nog eens blond, dan kun je vantevoren al dit soort blunders verwachten…
——————————————————————————–

Al dit soort blunders? Geloof dat de enige fout die ik gemaakt heb, het sluiten van een weddenschap was. Overigens reken ik het niet eens tot een blunder, maar gewoon een kwestie van even niet goed nadenken… kleine black out mag ook. Maar ik weet inmiddels na het bezoeken van je siejoehtoeh site, dat jij ook alles behalve een brunette bent, dus ik neem aan dat je reactie door eigen ervaringen tot stand is gekomen?

Zucht…die vervelende spellingsfoutjes van me ook altijd…ik bedoelde blundeR, zonder S. En nu zeg je een kleine black out, terwijl je jezelf eerst “voor lul” zet in je column, omdat je zo blond bent met dubbel D enzo… 😕
En m’n reactie was “normaal” bedoeld door je opmerking op je column over blond haar, niks anders. Maar wel grappig dat je je meteen zo aangevallen voelt 😕

Eftee · 15 mei 2004 op 14:20

Hahaha, ik ben benieuwd naar de reaktie-column van R@@F. Het zal wel gaan knetteren. 😀

Mosje · 15 mei 2004 op 17:51

Zeg Raaf, het feit dat Pleurootje voor deze gelegenheid haar schaamhaar laat groeien zal jouw reactiecolumn toch niet al te zeer beinvloeden mag ik hopen?
😛

Geef een reactie

Avatar plaatshouder