Sinds ik mijn eigen kroeg heb merk ik dat de heilige koe die ik nu koester, eigenlijk niet echt handig is. Plaats voor 7 personen heeft die wel, maar van Amerikaanse makelij niet de goedkoopste in gebruik en onderhoud en helemaal niet handig als je gaat inkopen. De spullen liggen toch altijd open en bloot achter in de auto, en na een bezoek aan de Makro nog even de stad in is vragen om een auto inbraak.
Samen weg gaan met de hele familie is ook al een utopie geworden, aangezien we maar 1 dag in het jaar gesloten zijn en dat is op 1. kerstdag.
Het was zaterdag een lekkere dag, en ik besloot om een rondje autodealer te doen om te kijken voor een nieuwe heilige koe.
Er waren eigenlijk maar een paar eisen, namelijk 4 deuren, kofferbak en genoeg ruimte voor minimaal 5 volwassenen. Kinderstoeltjes nemen nu eenmaal veel plaats in beslag. Als extra eis kwam mevr. Godspeed met de wens om toch even te kijken voor een airco.

Zo gezegd zo gedaan, maar mijn Amerikaanse slee was niet overal even gewild en inruilen was of niet mogelijk het bod was zo laag dat ik acute knokkelkoorts kreeg.
Na een dag zoeken, op weg naar huis zag mijn zoon enkle BMW in een showroom staan. Toch maar even gestopt, en daar stond hij een BMW 325i M ………… met alle extra. Jammer maar hij is net verkocht.

Ik praat nog wat na met de eigenaar, en vertel hem dat ik eigenlijk opzoek was naar een 5 serie, maar deze dus ook zeer mooi was. Misschien heb ik nog een mooie auto voor jouw kom maar eens mee.
We lopen naar achteren, en daar zie hem al staan een 7 serie BMW.
Deze heb ik ooit van Pieter van Vollenhoven over genomen, en loopt nu al enkele jaren bij een van mijn vaste klanten. Die heeft nu een nieuwe gekocht en wil deze verkopen, maar dat wil niet echt lukken. Mischien kunnen we iets regelen met de bak van jouw.

Morgen (maandag 5 april) krijg ik bericht, of de deal doorgaat, en mag ik mij de trotse eigenaar noemen van de oude auto van Pieter van Vollenhoven.
Ik heb me voorgenomen om mijn vrouw te laten rijden en zelf achterin met een krantje te gaan zitten. Weet ik tenminste waarvoor ik moet blijven werken.

Ik heb me wel voorgenomen, om bij ons eerste uitstapje, de eerste beste parkeerplaats op te gaan en dan op de achterbank met de blinderingen dicht mijn vrouw een beurt te geven, plaats genoeg.

Categorieën: Verkeer

9 reacties

Kees Schilder · 9 april 2004 op 09:43

Kijk je de achterbank na op spetters van van Vollenhoven?

viking · 9 april 2004 op 09:50

Mmmm, die auto’s die in jouw eerste oordeel altijd zoveel voordelen boden en ideaal waren ken ik onderhand wel zo’n beetje. Je zult het wel nooit leren. Ik hoop alleen dat Pieter’s flappers niet een direct gevolg blijken van het rijden in déze auto…

Ma3anne · 9 april 2004 op 11:46

Die auto wordt dus in een wip gekocht, als ik het goed begrijp?

R@@F · 9 april 2004 op 12:44

Dikbil,
Dus als ik het goed begrijp wordt deze BMW alleen maar verkocht aan mensen met een lichamelijk gebrek. 😀

R@@F

pepe · 9 april 2004 op 13:46

Ooit had mijn toen nog vriendje een BMWuppie, maar dat heeft niet lang geduurd. Een vrouw en dure auto gaan moeilijk samen 😉
Gelukkig voor mij werd de auto ingeruild en niet het meisje, of hij daar nu nog zo blij mee is??

Weer leuk geschreven Godspeed

Mosje · 9 april 2004 op 14:58

van Vollenhoven? Had die niet een hernia? Van die auto wellicht?
Sterkte!

deZwarteRidder · 9 april 2004 op 16:09

hahahaha zie het voor me….
arme pieter hij moest eens weten….en toch geeft dat de auto een bepaalde emotionele meerwaarde, het feit dat de vorige eigenaar een bekend iemand was..

Godspeed · 9 april 2004 op 20:16

Vandaag meteen maar naar de Makro en de Office center om inkopen te doen.
Bij het Office center een PDA met navigatie gekocht. Kon ik die meteen in de kofferbak laten liggen om daarna de Makro met een gerust hart te bezoeken.

Maak ik de kofferbak open, ligt er nog een [b]piano[/b] in.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pieter toch maar even bellen.:-D

Eftee · 10 april 2004 op 13:32

😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder