Door de [url=http://www.examedia.nl/columnx/modules/news/article.php?storyid=655]column[/url] van Maurits werd ik toch even gedwongen naar de site van God te surfen. Ik was verbijsterd. Niks oude man met witte baard maar een vies mannetje dat gewoon in de Hollandse klei zit te schijten, zijn pikkie laat zien aan de camera en inderdaad… dieren mishandelt onder de noemer Kunst. Kunst met de hoofdletter K van kut, kut, kut, en nog eens kut. En dat wint nog prijzen ook. Ik heb een kort reactie gestuurd naar het schijtende pikkie: “Ik werd door een andere site geattendeerd op je ‘vissenschilderen’. Ik heb je site bezocht en je ‘werk’ bekeken. Wat ben jij voor een ongelooflijk zielig mannetje. Ik zie op je site dat je enkele prijsjes hebt gewonnen. Waarmee eigenlijk? Door je pikkie te laten zien? Of door je geklieder met verf. Wat wil je nu eigenlijk? Schapen schilderen of schapen neuken? Of doe je beiden tegenlijk?

Laten we wel wezen beste man. Je bent geen kunstenaar, geen schepper, je bent een onbenullig lulletje. Het feit dat je dieren misbruikt en mishandelt wijst erop dat je met mensen niet overweg kunt. En met vrouwen waarschijnlijk helemaal niet. Van de andere kant is dat wel een goede zaak. Het verkleint de kans dat je je zult voortplanten. Een hele geruststelling voor de rest van de mensheid.”

Maurits heeft gelijk. Dit moet je niet ongemerkt aan je voorbij laten gaan. Hoewel het bij deze types twijfelachtig is welk effect een reactie heeft, het ego zou toch gestreeld kunnen worden en dat willen we juist niet, wil ik bij deze iedereen toch oproepen iets over het schilderende schapenneukertje -de vissen waren waarschijnlijk net te nauw, verkrachting bleek niet mogelijk dus ze moesten het met de dood bekopen- te schrijven.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder