Het begint bijna onhoorbaar, maar hij is ervaren genoeg om de eerste signalen te herkennen. Zijn oren zijn erop getraind. Ineens hoort hij het weer, het piepende krakende geluid van het ledikant. Alsof het hout op spanning wordt gebracht. Snel knipt hij het licht aan en grijpt het gereedstaande bierglas op zijn nachtkastje. Sinds de nieuwe buren er wonen en hij merkte dat de nachtelijke escapades hoorbaar waren, heeft hij het glas boven gezet. Gereed voor gebruik. Als hij de man en vrouw overdag ziet kan hij zich de nachtelijke, hartstochtelijke en duidelijk hoorbare liefde moeilijk voorstellen. Zij fragiel, bijna een teer poppetje. Een Barbie, met inderdaad een grote voorgevel en een taille van een hongerstaker. De man is een complete tegenstelling, behaard en grof gebouwd met armen als dikke staalkabels. Er zit iets Italiaans in en iets gorilla-achtig, zo weggelopen uit de Apenheul

Hij kan zich dan ook geen teder liefdesspel tussen die twee bedenken, niet het spel van de lichte en fijngevoelige strelingen. Eerder het grove werk. Slechts een standje ziet hij steeds voor zich. Zijn grove zwartbehaarde handen die haar smalle heupen woest tegen zich aantrekken. Naakt vlees, kletsend tegen naakt vlees. Dat lijkt te kloppen met de nachtelijke geluiden. Het ritme is bijna altijd monotoon met op het einde een zwaardere en hogere versnelling. Haar hoge, schelle stem volgt het ritme van zijn op en neer gaande heupen. Het zuchten en steunen van het bed completeren het liefdesspel. Iets wat bijna elke nacht voorkomt. Eerst stoorde die geluiden hem als hij eenzaam in bed lag, later kwam er meer interesse, nieuwsgierigheid, met een toenemend opgewonden gevoel.

Op sommige zomerse dagen loopt zijn buurvrouw in bikini door de tuin en kan hij haar lichaam – zij het stiekem – door de struiken bestuderen. Een smal vrouwtje met opgeblazen borsten die bestand lijken tegen de zwaartekracht en een smalle maar ronde billenpartij. Geen overdreven schoonheid maar toch heeft ze een zekere erotische uitstraling op hem. Onbewust voor haar misschien, maar tastbaar voor hem. Haar aanblik alleen al prikkelt telkenmale zijn fantasie. In zijn dromen wandelt ze heupwiegend zijn tuin in en verwent hem met haar kleine mond. Altijd met vuurrood opgemaakte lippen die afdrukken op zijn buik achterlaten. Zijn lid verdwijnt langzaam tussen haar lippen, een staaf die ze gulzig opzuigt zoals een uitgehongerd Afrikaantje een stuk brood eet. Niks grof of hard, maar zachtjes en teder. Alleen al de warmte van haar mond laat hem wegzweven naar hogere plekken in het universum. Haar vrije hand zoekt zijn weg naar zijn klokkenspel. Hoe vaak heeft ze hem zo in zijn fantasie wel niet tot een hoogtepunt gebracht. En hoe vaak heeft hij zichzelf niet bevredigd glurend naar haar. Te vaak.

Met het glas tegen zijn oor zoekt hij naar de plek waar de geluiden door de muur het best waarneembaar zijn. En precies op die plek houdt hij het glas stevig tegen de muur en drukt zijn oor er tegenaan. Het lijkt wel of de geluiden via zijn oor in zijn lichaam transformeren naar erotische trillingen. Zijn hand glijdt tussen zijn naakte dijen alwaar zijn penis zich al in gezwollen toestand overeind heeft gericht. Even staat hij zich toe zichzelf te betasten, waarna hij naar de fles massageolie graait die altijd naast het glas staat. Moeizaam schroeft hij met een hand en zijn mond de dop eraf en laat het koude gladde, doorzichtige vocht over zijn gestegen mannelijkheid stromen. De kilte van de olie veroorzaakt een schok in zijn lendenen. Even maar en dan krijgt de hitte weer de overhand. Zijn hand verdeelt de olie met zachte draaiende bewegingen en zijn oor luistert naar de lustkreetjes van zijn buurtjes. De gorilla met zware oerkreten en de vrouw met sopraanachtige gilletjes.

Hij fantaseert dat zij met haar frêle handen zijn pik en ballen masseert. Hij zoekt het ritme van de gorilla als die de buurvrouw van achteren pakt. Datzelfde ritme laat hij op zichzelf los. Met lange halen trekt hij aan zijn door olie spekgladde lans. Hij zoekt de rondingen van haar borsten en omvat ze met beide handen, zacht voelt hij zich in haar gaan. Hij is een man van tederheid en genotgevend. Niet zoals de buurman die haar pakt als een vrouwtjesaap. Bruut en hard. De hoge kreetjes van de vrouw versnellen en direct verhoogt hij het ritme van zijn op- en neergaande beweging. Samen klaarkomen is zijn ideaal, als is het gescheiden door een muur.

Maar zijn onhandige positie op het bed maakt het er niet makkelijker op. Als hij weg zwijmelt bij de gedachte aan haar naakte lijf vermindert de druk op het glas wat dan bijna uit zijn handen glipt. Sneller en sneller gaat het en zijn hand glibbert van boven naar beneden. Trillend leunt hij tegen de wand. Zijn ballen spannen zich en hij heeft moeite om zich niet te ontladen. Samen wil hij, samen. Hij concentreert zich op de gilletjes van de vrouw en het ritmisch beuken van de man. Klets, klets, klets. Vlees tegen vlees. Keer op keer. Een diepe kreun ontsnapt uit zijn keel. Toe nou, smeekt hij haar.

Als haar kreunen onbeheerst wordt kan hij zich niet meer inhouden. Als door een kanon afgeschoten verlaat het zaad zijn buis en schiet vrijelijk op zijn buik en borst. Grote klodders witte strepen tekenen zich op hem af als het warme sperma naar beneden druipt. Langs de muur zakt hij schokkend naar beneden terug op zijn kussen en bed. Het glas ontglipt hem en valt rinkelend kapot op de stalen spijl van zijn bed. Een keiharde bonk klinkt er op de muur. ‘Smerige geile klootzak’, klinkt het met een hoge stem.
Hij hijgt.


22 reacties

Trukie · 4 oktober 2005 op 11:21

Dit lijkt wel je langste column tot nu toe 😮

[quote]Een keiharde bonk klinkt er op de muur. ‘Smerige geile klootzak’, klinkt het met een hoge stem. [/quote]

Je moet je buren ook niet zo opnaaien 😉

WritersBlocq · 4 oktober 2005 op 11:22

Ik snap er helemaal niks van, ga hem nog maar een keer lezen :laugh:

Outsider · 4 oktober 2005 op 11:36

Erg openhartig geschreven.
Wel onredelijke buren trouwens. Zelf liggen ze elke avond te wippen, maar buurman wordt uitgescholden voor ‘smerige geile klootzak’.
Ik heb aan beide kanten een echtpaar als buren, maar helaas nog nooit wat gehoord.

Shitonya · 4 oktober 2005 op 12:08

Ik kan er niets aan doen, maar seks is op zich geweldig, maar verhalen erover lezen of porno bekijken….daar wordt ik zo misselijk als wat van

Oftewel, je moet er gewoon niet over nadenken ter preventie van braakneigingen

Wright · 4 oktober 2005 op 12:21

😳 Als jouw situatie dit soort verhalen oplevert Fred, wil ik best een tandje harder gaan werken. Alles voor de (erotische) kunst! 😛

Eddy Kielema · 4 oktober 2005 op 12:25

De buren mogen wat mij betreft doen wat ze niet kunnen laten, maar het kwam bij mij geregeld voor dat ze me uit de slaap hielden met hun gebonk, gebeuk, gehijg en geschreeuw. En dan valt het snel in de categorie ‘overlast’.

Louise · 4 oktober 2005 op 12:30

Ik snap ineens wel waarom dit stukkie niet in de ik-vorm geschreven is 😉
Heel intiem.

Mosje · 4 oktober 2005 op 12:43

Met wat voor een glas doe jij het nou Fred? HEMA of Bijenkorf?
😛

WritersBlocq · 4 oktober 2005 op 12:48

Nou, ik ga hem nog maar eens versmaden, die column, snappen doe ik hem na 10 x lezen nog steeds niet 😕 😛

Geertje · 4 oktober 2005 op 13:12

:laugh: :laugh: :laugh: Beter een goede buur dan een verre vriend! 😛

Leuke column, verzonnen? 😀

wendy77 · 4 oktober 2005 op 13:15

Geertje, das nou precies wat ik ook wel zou willen weten 😀

Wright · 4 oktober 2005 op 13:23

Dames, wat maakt het uit?
Fantasie of waar gebeurd. Het zit allemaal tussen Fred’s oren, en het gedijt blijkbaar uitstekend. 😛

KingArthur · 4 oktober 2005 op 13:32

Hijg, hijg. Inderdaad een lange column maar hij las in een lekker ritme.

WritersBlocq · 4 oktober 2005 op 13:32

Op dit moment is hij 120 x gelezen, 108 x door mij denk ik? Ik vind hem geilweldug goed geschreven maar trek het niet meer om hem nogmaals te lezen. Ik stop maar, anders ben ik straks helemaal lamgeslagen en dat is niet aardig op deze beestachtige dag…

PremiumColumner · 4 oktober 2005 op 14:03

Fred,

Eén ding is zeker, je houdt van je buren als van een Italiaanse pizza in een hongerige bui!

PRCO

pepe · 4 oktober 2005 op 18:05

Ik had hem al eerder gelezen en ja ik zal verhuizen;-)

Raindog · 4 oktober 2005 op 20:36

Erg, erg origineel. Gisteren in de wachtrij reeds gelezen en was er nogal van onder de indruk. Ik geef toe, de verleiding is aanwezig om quasi-grappig ‘herkenbaar!’ te zeggen maar ik vind het vooral een erg, erg orgineel verhaal zoals ik al zei. Chapeau Fred.

sally · 4 oktober 2005 op 22:13

Da’s nog eens wat anders dan het erotisch verhaaltje achter in de aktueel.
En de “break out” is er niets bij.
😀
Wat een genot!(zucht)Smerige geile … 😉

liefs
Iris

KawaSutra · 4 oktober 2005 op 22:15

Prachtig verhaal. Ik kan me alleen nog de bevalling herinneren van mijn buurvrouw, jaren geleden. Was of ik er zelf bij was. Maar ja, dat is weer een ander verhaal. 😀

Shitonya · 5 oktober 2005 op 11:12

Je zou wel van die smakeloze vrouwenromannetjes kunnen schrijven Fred, die smullen hiervan omdat hun man in hun seksleven tekort schiet.

melady · 5 oktober 2005 op 22:04

Een literair ‘hoogstandje’ Fred. 😀

[quote]maar trek het niet meer om hem nogmaals te lezen.[/quote] :laugh: :laugh:
Die maffe WB!

champagne · 6 oktober 2005 op 02:15

Glas tegen beeldscherm gezet, en ademloos uitgelezen 😀 Geweldig genoten!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder