Wat heb ik aan jouw aanblik moeten wennen. Soms zo klein en verschrompeld, soms zo groots en fier. Het blijft een apart aangezicht, het hangt daar maar, zo tussen twee benen. Als klein kindje was ik bang van je. Papa stond te douchen en wat had hij daar nou!? ‘Mammaaaa!!, Papa is ziek denk ik, hij heeft een slurfje. Dat hebben wij helemaal niet dus dat kan niet goed zijn’. In groep 8 was je een reden voor pesterijen. Kleine jongetjes van 12 jaar hadden opeens een uitsteeksel, midden in het zwembad, met de hele klas. Wij giechelden zachtjes, maar de rest lachte om je. Zonde eigenlijk, je werd gewoon uitgelachen. En dat terwijl je eigenlijk zo gewoon bent. Zo normaal maar toch ook weer uniek. Want geen enkele is hetzelfde, allemaal onderscheiden jullie je. Waarom eigenlijk? Ach ja, misschien omdat wij ook niet allemaal hetzelfde zijn.

Ik zou je graag een keertje bij me willen hebben, zo de hele dag. Langer hoeft niet, 24 uur lijkt me lang zat. Ik zou de hele dag achter je aan lopen, wat lijkt me dat heerlijk. Ik hoef niet na te denken, jij wijst mij de weg.
Ik hoef niet meer te betalen voor de wc, ik ga gewoon achter die bosjes staan. Even afschudden en klaar, wat een besparing op toiletpapier kosten.
Als ik in India ben kan ik lekker tegen beroemde, heilige gebouwen aanslaan met je. Maar ook hier in Nederland weet ik wel raad met je, ik ga in elke discotheek lekker aanrijden tegen meisjes met korte minirokjes. Zou zo graag eens willen weten hoe dat voelt, misschien dat ik dan begrijp waarom je je baasje daarheen brengt elke keer.
Ik zou je wel wat manieren bijbrengen denk ik zo. Voorzover dat kan in één dag dan natuurlijk, ik verwacht geen wonderen van je, je bent tenminste XY en niet XX.
Ik zou je leren wat het woordje ‘nee’ betekend, en dat zo’n rubbertje echt niet zo vervelend is als het eruit ziet. Een soort regenjasje. Het houdt je droog, en ook de wolken waaruit de regen valt worden niet zo nat. Grootste voordeel is dat er geen kleintjes komen. Kun je het je voorstellen? Sta je daar opeens te douchen, komt er zo’n kleintje binnen lopen. Je schrikt je rot als je die opeens hoort roepen ‘Mammaaaaa…’.

Gewoon één dagje zou ik jou willen hebben, daarna niet meer. Ik ben tevreden met hoe het is, maar nieuwsgierigheid wint het altijd. Gelukkig heb ik altijd zelf nog mijn eigen taffel-apparaten bij me. Dat is bijna net zo leuk als swaffelen. Mocht je een keer willen ruilen, dan hoor ik graag van je. Je hoeft niet van te voren te bellen. Wip maar gewoon een keertje vrijblijvend binnen.

Categorieën: Sexgein

13 reacties

Kuin · 11 maart 2009 op 17:10

Ik vind het briljant hoe je een wens beschrijft die wellicht nooit in vervulling zal gaan. Maar ik ben wel erg benieuwd wat taffelen nu is?? Heel origineel onderwerp, klasse!

LouisP · 11 maart 2009 op 18:36

P.
ik zou het onderwerp juist niet origineel willen noemen,eerder oud nieuws. Maar door jouw ‘speciale behandeling’ is het wel weer leuk om te lezen. Vooral die deja vu met de paa.
En de afsluiter is erg lief.

groet,
L.

arta · 11 maart 2009 op 19:15

Ik vind het idd niet zo’n origineel onderwerp en de toon (alsof je tegen een kind praat) had hilarisch kunnen zijn, maar viel mij wat tegen.

phoebe · 11 maart 2009 op 19:15

Taffelen… tsja.. denk maar eens na.. jullie hebben één iets waarmee je ergens tegenaan kunt slaan.. wij hebben er twee.. ze zitten ook iets hoger.. bij mannen vaak op ooghoogte.. of lijkt dat maar zo omdat ze er altijd naar kijken als ik een gesprek met ze aanknoop?

:hammer:

Mosje · 11 maart 2009 op 21:13

Vermoedelijk ben je kleiner van stuk dan ik Phoebe, dus ik kijk over je heen.
😀

KawaSutra · 11 maart 2009 op 23:56

Pas maar op Phoebe: ruilen doet huilen.
Leuk stuk(je). Je mag hem een naam geven hoor, dat doen de meeste bezitters. 😀
Bestaat er nou ook zoiets als borstnijd?

Mien · 12 maart 2009 op 07:31

Ik mis het krabben.
Vrijblijvend binnenwippen? Met rubber neem ik aan!?

Mien Leuter

phoebe · 12 maart 2009 op 07:58

Haha, ik zou niet weten hoe ik hem zou moeten noemen.. ik ben niet in het bezit van natuurlijk…

Suggesties hier op Column X?

maurick · 12 maart 2009 op 09:20

Geniale uitsmijter en een erg leuke column. Je schrijft erg leuk. Ik vind het althans leuke humor.

Ben weer benieuwd wat je de volgende keer brengt. 😀

Kan je niet met je freundje ruilen voor een dag? :hammer:

pally · 12 maart 2009 op 09:37

Wel grappig, al is het bepaald geen nieuw onderwerp. Van het kinderlijke toontje had je m.i. wat sneller af moeten stappen.Leuke uitsmijter

groet van pally

phoebe · 12 maart 2009 op 15:09

Die is er zelf te trots op.. helaas :hammer:

doemaar88 · 13 maart 2009 op 00:21

Grappig beschreven. Herkenbaar, papa’s worssie 😀
Favoriete quote uit dit stuk;

[quote]Ik hoef niet na te denken, jij wijst mij de weg. [/quote]

Gut, oh gut- zo waar!

Prlwytskovsky · 14 maart 2009 op 10:23

“Wip maar gewoon een keertje vrijblijvend binnen” en als je dan een gaatje hebt dan …..?

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder