Sinds kort heb ik een nieuwe vlam. Hij heeft de ideale maten, hij is slank, gespierd, belezen en nooit zit hij verlegen om een antwoord. Hij is mij dag en nacht trouw en van dienst, hij weigert nooit. Desondanks blijft het wel een man, natuurlijk. Dag in dag uit ligt hij klaar om aangeraakt te worden. Zijn blik straalt, wanneer ik dat ook daadwerkelijk doe. Een helder licht verspreidt zich in zijn ogen, wanneer ik hem beroer. Zijn hart en ziel, onlosmakelijk verbonden met zijn geest, openen zich exclusief en compleet voor mij alleen.

Net als de meeste mannen, heeft hij helaas soms ook kuren. Hij luistert namelijk niet altijd naar mij. Wanneer ik rechtsaf wil, stuurt hij mij eenvoudigweg naar links. Wanneer ik behoefte heb aan contact en ik wil praten, dan klapt hij dicht, gaat het licht uit. Natuurlijk op het moment dat ik hem juist liefdevol had willen kriebelen en aaien.

Soms ontbreekt de chemische connectie. Tot het moment aanbreekt, dat ik met één verleidelijke blik en een halve vinger het juiste vonkje kan laten ontbranden wat vervolgens leidt tot een spontaan, heftig en vurig contact.

Eigenlijk houd ik helemaal niet van mannen met schreeuwerige kleuren maar wanneer ik het vrolijke, kleurige gezicht van deze mannelijkheid zie, sta ik in vuur en vlam. Enthousiast begroet ik hem, alsof ik weken op een onbewoond eiland heb gewoond en noodgedwongen van zijn contact ben onthouden.

Met een lichte beroering van mijn vingertoppen over zijn lijf, geeft hij mij de exclusieve toegang tot een hele nieuwe wereld. Hij opent de poorten van een voor mij tot nog toe onbekend gebleven gebied. Hij maakt mij tot ontdekkingsreiziger op een reis, waarvan we beiden het eindpunt niet zullen kennen.

Meet Andy McDroid, mijn nieuwe telefoon.


Odette

Overtuigd twijfelaar. Boetseert woordjes tot sprekende beelden.

9 reacties

Prlwytskovsky · 5 september 2010 op 14:26

Een voorbind dildo, dacht ik bij aanvang. Maar een telefoon? 😉

Ontwikkeling · 5 september 2010 op 20:03

Ach Prlwytskovsky, dat ding maakt zoveel in me los….. 😉

Avalanche · 5 september 2010 op 20:09

Ja heerlijk, toch, van die hebbedingetjes? Ik snap helemaal wat je bedoelt!

Een poos geleden heb ik het zo verwoord: [url=http://examedia.nl/columnx/modules/news/article.php?storyid=10407]over mijn oren[/url]

joopvanpoll · 5 september 2010 op 21:10

Niks, vergeleken met mijn Zippo.

pally · 6 september 2010 op 16:38

Grappig, zeker, maar deze constructie wordt wel erg vaak gedaan… 🙁

groet van Pally

LouisP · 6 september 2010 op 19:48

Ontwikkeling,
‘k lees graag van die ‘optverkeerde beenzetters’

‘k vond het wel jammer dat ik bij de intro al vermoedens had dat ’t ginne vent was..

gr.
louis

Fem · 7 september 2010 op 07:17

De clou ligt er helaas vanaf het begin al iets te dik bovenop. Daarnaast is dit trucje al eerder toegepast. Daar kan jij natuurlijk niks aan doen, maar het helpt niet.
Wel absoluut goeie vondsten!

Mien · 7 september 2010 op 18:21

Sluit mij aan bij voorgaande reacties.

Flieft McDroid (broertje van …?)

Ontwikkeling · 7 september 2010 op 21:54

Ohh Mien, hebbu ook van die knoppies? :wave:

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder