Het is midden-in-de-nacht en ik laat het beeldscherm met behulp van de pijltjestoetsen op de afstandsbediening langs de verschillende kanalen gaan.
0900-9123 schettert het de kamer in. Het kanaal maakt niet uit, en de vrouw eerlijk gezegd ook niet, de boodschap blijft hetzelfde, wil je sex dan kun je een nummer bellen en krijg je hete Anita uit Castricum of de rijpe maar sexy Chantal uit Bakkeveen aan de telefoon. Sex is sinds een aantal decenia uit de taboesfeer gehaald, al blijft het mede door de toenemende vergrijzing in ons een land voor sommigen een beladen onderwerp.
Desalniettemin kan er niet ontkend worden dat iedereen het doet. Kinderen zijn daar het levende bewijs van, al zit je niet te wachten op bewijs dat onze Koninklijke Hoogheid mevrouw Beatrix ooit het bed heeft gedeeld met wijlen Prins Claus, toch wordt dat onomstotelijke met het bestaan van Willem Alexander Claus George Ferdinand bewezen.

Bovenstaande zijn feiten, en als er feiten zijn dan zijn er uiteraard ook geruchten over dit onderwerp de wereld in gebracht.
Sex voor de wedstrijd is verboden, en men spreekt over een gloed op je gezicht na een hevige vrijpartij.
Het maagendvlies scheurt tijdens de eerste penetratie en wanneer dit gebeurd zal er een rode zee ontstaan waar Mozes niet overheen kan en die God zelfs niet in staat is te splijten.

Wie er ooit met die geruchten is begonnen is 1 groot raadsel, waarom ze de wereld in zijn geholpen een overduidelijke 2e.
Toegegeven, de eerste vrijpartij gaat er anders aan toe dan in de meeste films of boekjes. De details rondom mijn ervaringen zal ik je besparen, om meelijwekkende ‘oooohs’ en ‘aaaaahs’ te voorkomen.

Mannen zijn nou eenmaal anders dan vrouwen, mannen doen niet aan liefkozingen of voorspel.
Dat de spelers van het nederlands elftal voor een voetbalwedstrijd dienen warm te lopen, willen zij een goed doelpunt maken, wordt door elke willekeurige man begrepen
Dat vrouwen eenzelfde ritueel door willen en moeten gaan willen ook zij kunnen scoren, wordt afgedaan als een vrouwenkwaal.

In een komedie draait de man zich na ‘de daad’ om en valt in slaap. Hier wordt vaak hartelijk om gelachen omdat het om een vermeende karikatuur zou gaan.
Ik lach ook vrolijk mee, als een boerin met kiespijn weliswaar, want deze komedies komen toch schokkerend meer in de richting van de werkelijkheid dan elke willekeurige romantische ‘chickflick’

Dankzij de ‘Dolle Mina’s’ en andere vrouwen als Aletta Jacobs, die ondanks dat ze de eerste studerende vrouw was die ook daadwerkelijk afstudeerde, ook vast aan sex heeft gedaan, zijn vrouwen geemancipeerder gaan denken.
De verkoop van batterijen, wat door het verdwijnen van de walk-mans en disk-mans wat gedaald was, is door de verkoop van allerlei apparaten die trillen, draaien en met konijnenoortjes wiebelen duidelijk weer gestegen.

Hoera voor de 21ste eeuw! :wave:


7 reacties

dj_Eddy · 13 december 2007 op 11:22

[quote]Mannen zijn nou eenmaal anders dan vrouwen, mannen doen niet aan liefkozingen of voorspel. Dat de spelers van het nederlands elftal voor een voetbalwedstrijd dienen warm te lopen, willen zij een goed doelpunt maken, wordt door elke willekeurige man begrepen.[/quote]

Grappige observatie! 🙂

Leuk geschreven verhaal dat naar een hoogtepunt gaat met een pleidooi voor de vibrator. 😉

Die smilie aan het eind van je column had van mij trouwens niet gehoeven. Woorden zeggen genoeg in dit geval. Overigens is het een tip voor de volgende keer om er even de spellingcontrole overheen te halen, want ik heb wel een aantal taal- en spelfouten gespot.

nighthawk · 13 december 2007 op 15:50

Inderdaad, volgende keer zonder :wave: en we zijn tevreden! Ook de enterziekte zou ik bij deze van je af willen kloppen. Voor de rest goede binnenkomer…

KawaSutra · 13 december 2007 op 22:18

Ik zou je toch oplaadbare batterijen adviseren en nog een paar als reserve. Waarschijnlijk betrouwbaarder dan een man. 😀

Li · 13 december 2007 op 23:25

[quote]Dat de spelers van het nederlands elftal voor een voetbalwedstrijd dienen warm te lopen, willen zij een goed doelpunt maken[/quote]

En ze bakken er geen hout van! Zullen ze toch stiekem seks (met ks) hebben voor de wedstrijd?

Li

Grumpy-old · 14 december 2007 op 00:59

Mooi dan ben ik dus de uitzondering op je regel 😉

Scoren zit er al een tijdje niet meer in maar voorspel des te meer 😆

schoevers · 14 december 2007 op 06:02

En…………ider beleeft zijn nummertje weer anders.
Bij het lezen kreeg ik te maken met oplopende spanning en wachtte op een behoorlijk hoogtepunt.
Ik vond dat niet in de vibrator. Wat jammer want het ‘columnnummertje’ beviel mij eerst wel.

pally · 14 december 2007 op 18:16

Helemaal geen slechte binnenkomer, Rosaatje!
Leuk op een quasi-wetenschappelijk toontje geschreven.

Ben het wel met Nighthawk eens dat het wat slapjes afloopt, maar misschien was de batterij bijna leeg….. 😀

groet van pally

Geef een reactie

Avatar plaatshouder