A., 1 februari 2003
Gestrenge Donner,

Hoe kom je er toch mee weg? Eerst ga je je een weekend lang inlezen terwijl iedereen weet wat er moet gebeuren en daarna zit je een week ellenlang koffie te drinken met Jut en Jul en vervolgens heb je wéér een weekend nodig om een conceptverslag te schrijven. Concept, dus Balkenende moet nog controleren of je wel gemeld hebt dat hij theïne-vrije thee drinkt als hij bij jou op de koffie komt. Gaat hij dáár trouwens zo snel van ratelen of komt dat door z’n zoetjes?
Ik heb gisteren de vrijheid genomen om onze koningin vast in te lichten over jouw vorderingen. Niks geen concept, gewoon zeggen waar het op staat: de hele week verbeuzeld en volgende week pas echt aan het werk. Normaal gesproken praat ik met Hare Majesteit enkel en alleen over Kunst en Cultuur maar ze dwong me haast om mijn mening te geven over jouw broddelwerk en ik moet zeggen dat ik dat wel lekker vond.
Het namen noemen is in PvdA kring al volop aan de gang maar ik wil je wel verzoeken om, als dat ook maar enigszins mogelijk is, te voorkomen dat Bram Peper zich met een en ander gaat bemoeien. De man is in zo’n diep en zwart gat gevallen dat ieder sprankje hoop erin verdwijnt.
Overigens: ik verwacht niet dat je op mijn kattebelletjes reageert maar ik zit nog wel steeds te wachten op een antwoord op mijn brief over Volkert v.d. G.

Groet,

B.

Categorieën: Politiek

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder