Ze zijn allemaal in ontkenning. Stuk voor stuk. De één is ook echt een stuk en de ander een holbewoonster die je gewoon met een knots moet slaan. Een dildo is ook toegestaan, maar ik betwijfel de effectiviteit van het erotische voorwerp. De lul look a like kun je gerust in je bloempot werpen, maar als knuppel mist hij zijn doel. Mastuurbeer met je hand, niet met gevoel. Een masturberend mens die klaarkomt op zijn eigen foto is de grootste narcist. Maar wie zijn er dan in ontkenning? Ik? Jij? Zij? Wij? Nee, iedere dwaas die beweert zijn of haar hand nooit als trekpop of vingverver te hebben gebruikt. Waarom zou je zoiets natuurlijks ontkennen? Schaamte? Schamen voor iets wat iedereen doet. Schaamte, terwijl masturberen niets anders is dan noodzaak. Stel dat je geen handen zou hebben en er zou geen menselijk neukobject in de buurt zijn. Maar je fantasie zou wel doorslaan waardoor je alles en iedereen om je heen wel de zevende hemel in zou willen neuken. Je handen, welke je overigens in deze theorie niet zou hebben, zou je wel voelen tintelen door erotische lading en uit elke lichaamsopening zou elke soort van lichaamssap eruit stromen.

Op deze manier zou je dus mentaal en fysiek gebroken worden. Masturberen is dus simpelweg een essentieel levensbelang. Bestaat er zoiets als essentieel levensbelang? Joost mag het weten, want ik weet het niet. Essentieel levensbelang heb ik gewoon ergens uit een leeg kamertje in mijn hoofd getrokken als een kurk uit een kurkfles.
Ikzelf masturbeer niet echt regelmatig. De ene dag helemaal niet en de andere dag 386 minuten en 46 secondes lang. Mensen die beweren dat ze regelmatig zichzelf in extase brengen of zoiets als een “gemiddelde” hebben zijn leugenaars. Het aantal is afhankelijk van verscheidene factoren zoals: leeftijd, sekse, relatie/vrijgezel, stemming, seizoen, conditie, omgeving, opvoeding, gezondheid, levensstijl en meer van dat soort ongein.

Maar ik geef nog altijd de voorkeur aan andermans handen of totempaal als het even kan. Want geen hand kan aan seks tippen, hoe lenig hij ook mag zijn. Handen kunnen misschien konijnen uit een hoed laten verschijnen, maar een hand nog steeds niet het bloedgeile gevoel nabootsen van een lul die je baarmoeder perforeert.

Tot Shit

Categorieën: Sexgein

6 reacties

vanlidt · 19 september 2007 op 20:48

Hier ga ik van blozen… :oeps:

lagarto · 20 september 2007 op 08:13

Owh Shit…Jij bent me er ééntje hoor!! Over de inhoud ga ik het niet hebben. Zoals je zelf al schrijft, heeft (bijna) niemand het hier graag over, wat ik dus knap vindt van jou dat je het daarom juist wel doet!!
Groeten Lagarto.

SIMBA · 20 september 2007 op 08:20

[quote]386 minuten en 46 secondes [/quote]
Die 46 seconden, die zijn van essentieel belang!
😆

Avalon · 20 september 2007 op 18:39

Toe maar, kan jij 386 minuten en 46 seconden aan mij denken?

Weer wat geleerd…

Shitonya · 20 september 2007 op 21:17

Ik neem je zelfs mee in mijn dromen 😉

Avalon · 21 september 2007 op 13:36

Hè gatverdamme, daarom ben ik dus altijd zo moe…

Geef een reactie

Avatar plaatshouder