“Hey jij. Ja jij. Kom eens dichter bij als je durft. Ooooh ja, zie je het ook? Mmmm, lekker lezen!”
Net als ik trilden de autospeakers kort en hevig na van de zojuist uitgezonden commercial van ’s werelds grootste columnsite: Column XXX. Losjes legde ik mijn handen weer op het stuur en zweefde met een voldane glimlach richting de slagboom. Het parelvormige bouwwerk rees statig boven de andere gebouwen van het mediapark uit en schitterde in het late zonlicht. De reflectie wekte miljoenen kleuren tot leven waardoor het hele gebouw in beweging leek te komen. Terwijl de schaduw van het gebergte routinematig het laatste licht wegjoeg, zag ik de beveiligingsbeambte al aan komen lopen.
“Goedenavond meneer Nimrod, hoe maakt u het?”
“Zoals altijd, goed en geil Kierd!” antwoordde ik en met een goedkeurend knikje opende hij de slagboom. Ik was al aardig ingeburgerd.
“Doe de groeten aan je vrouw Femke!” riep ik hem nog na.”
Wat kunnen dingen toch raar lopen, dacht ik bij mijzelf.
Licht nerveus liep ik naar de ingang van het hoofdkantoor van Column XXX. Ik zou mijn eerste column presenteren als nieuwe VC.

De mogelijkheid van andere dimensies intrigeerde mij al jaren, maar nu ik er daadwerkelijk ook ben zijn parallelle universa echt mijn ding. Toen mijn tijd op aarde er bijna opzat ben ik gaan nadenken. Wat nu? Het duurde een tijdje voordat ik mijzelf de techniek eigen maakte, maar hier ben ik dan. Veel voelt er vertrouwd aan, maar alles is nét even anders. Tjonge jonge, wat zijn het hier een stelletje geilbakken. Ze zijn het niet alleen, ze schrijven er ook over. Dat is allemaal ontstaan tijdens de grote kindertrek. In het kort: alle kinderen vertrekken hier op hun twaalfde jaar. Na twaalf jaar keren ze als volwassen kinderen terug en is de nieuwe generatie aan de beurt. Zo gaat het al eeuwen. Maar goed, dat betekent dat er in rap tempo een nieuwe generatie verwekt moet worden. Ik kwam daar net nadat de laatste vloot met kinderen vertrokken was. Rampentampentijd dus. Om de mensen in de stemming te brengen zijn alle media een jaar lang gefocust op voortplanting. Er zijn grote voorlichtingscampagnes in de trand van: “Vrij onveilig of vrij niet.” Mensen uit Staphorst zouden zich er prima thuis voelen. Column XXX leent zijn bestaansrecht dan ook volledig aan dit feit. Een willekeurige column zit daar zo vol geilheid dat het bijna van je scherm af druipt en regelmatig gebeurt dat ook, maar daar kom ik op terug.

Meer over het schrijversvak , of het “schrijversfuck” zoals ik het aanvankelijk begreep. Zoals ik al zei is Column XXX een daverend succes, maar ze waren niet altijd de grootste. Op een zekere dag kwam het fanatieke lid Neïm met een een geniale vondst die de concurrentie deed verschrompelen als een negerlul op de zuidpool: de webcamfunctie. Hoe simpel wil je het hebben? Ze integreerden de webcamfunctionaliteit in de reacties en de shoutbox en waren in een ruk door de grootste. “Fap fap, nr. 1”, zoals de nieuwe slogan mooi onderschrijft. Zie je het al voor je? Daar dus wel. Een ander subtiel verschil is dat ze daar elke column eindigen met een punt. Hilarisch!
Er zijn natuurlijk ook overeenkomsten tussen deze en die columnsite. De columns daar zijn tevens ondergebracht in categorieën. Puur op lust gericht natuurlijk. Je hebt Anal, Milfs, Granny, Grandpa, Teen kennen ze daar niet natuurlijk. Blowjob, Job blows, Blonde, Latina, Teachers, Preachers, Gay verbieden ze er een jaar, Gay preachers getting assfucked with crosses hebben ze wel, maar puur voor de lol. Maatschappijbreed dus.

Ik zou nog uren kunnen vertellen over dit wonderlijke oord alleen moet ik nu echt rennen want de vorige VC, Shit on Ya kan mij ieder moment komen halen. Ze noemen haar zo vanwege haar kinky voorspel. Ik kan maar beter op tijd zijn dus. Bedankt voor dit jaar. Ik stort mij in een nieuw avontuur. Met of zonder shit.


15 reacties

LouisP · 1 augustus 2010 op 00:57

Nimrod,
tja, ‘k heb geen verstand van foto’s te plaatsen en zo. Anders zou ik mijn smoeleke hier opzetten.
Dit ís zo kinky geschreven…’k heb er weeral gigantisch van genoten.
Ge zijt ne spciale schrijver..

groet,
Louis

Shitonya · 1 augustus 2010 op 04:54

Klinkt als een zeer geile site. Ik zou er bijna een .. blik op willen werpen. Genoeg lief genoeg nu, laat dat voorspel maar beginnen!
Ps: well done!

Nimrod1979 · 1 augustus 2010 op 08:48

Het was mij een waar genoegen. Bedankt!

Chi_Dragon · 1 augustus 2010 op 09:55

Wederom gierend van de lach over de grond gerolt ! :hammer:

arta · 1 augustus 2010 op 11:36

Dank je wel, Nimrod, voor een jaar leesplezier! Je blijft toch, hoop ik, wel nu en dan insturen hier, he, tegen de afkickverschijnselen?

Ook dit stuk was weer genieten. Die schrijfstijl van jou, die zich, ook gedurende dit jaar, ontwikkelt heeft, is echt goed!
Okee, Arta, genoeg gezeverd, laat die jongen gewoon verder spelen met Shit! 😀

Nimrod1979 · 1 augustus 2010 op 11:58

Leuk om te horen Arta en ja, natuurlijk blijf ik insturen.

“Shihiiit…waar zit je verstopt? Ghehehe.”

SPLET!..

“Heh bah…”

Mien · 1 augustus 2010 op 14:11

Mooie ode aan CX en afscheidscolumn, Dormin 9791.
Altijd met respect en graag gelezen.
En ik zou zeggen blijf alsjeblieft our guest from a little distance.
Belofte maakt schuld.

Mieniem (zonder plaatje dit keer) 😉

pally · 1 augustus 2010 op 15:47

Grappig en flamboyant afscheid van de VC. Blijf hier schrijven en bedankt voor je stukjes, Nimrod, elke maand!
groet van Pally

Nimrod1979 · 1 augustus 2010 op 17:35

Dit is geen echt afscheid hoor. Zou makkelijk kom je niet van mij af. 😉
Bedankt ook Mien en Pally. Heel graag gedaan.

SIMBA · 1 augustus 2010 op 18:02

Mooi stukje, geen afscheid maar toch een beetje afscheid als VC’er. Nu kun je je weer onder het gewone gepeupel mengen 😀

Dees · 1 augustus 2010 op 18:16

Leuke afsluiting van een verrassend jaar Nimrod. Jij ook bedankt 😉

Kwiezel · 1 augustus 2010 op 21:14

“Fap fap, nr. 1” 🙂 nice! Dank voor je VC’s Nimrod!!

Chi_Dragon · 2 augustus 2010 op 15:46

😥 volgens mij heb ik wat gemist maar geen VC van je meer? Damn dat wat cold-turkey afkicken dus. Thnks voor alle glimlachen en bulderlachen die je me gegeven hebt! :lach:

Nimrod1979 · 2 augustus 2010 op 19:43

Nope, het jaar is om. Ik ga weer underground.

Shitonya · 7 augustus 2010 op 03:20

Een avontuur met Shit is altijd goed.. hmm die is zo multi interpretabel, lachwekkend, treurig en vunzig dat ik niet meer weet hoe ik deze zin moet afmaken 😕

Geef een reactie

Avatar plaatshouder