Anders dan bij de man is de wetenschap er nog niet uit waar het vrouwelijk orgasme voor dient of voor heeft gediend. Proef na proef wordt er gedaan om dit zogenaamde mysterie op te lossen. Dit schijnt zeer belangrijk te zijn, want hoe kan een vrouw nog fijn klaar komen als ze niet weet waar dat prettige gevoel ooit voor heeft gediend. Piekeren is namelijk funest voor wat voor hoogtepunt dan ook. Het vrouwelijk orgasme schijnt de laatste tijd tot in de puntjes te zijn onderzocht. Vrouwen werden gevraagd tegen een zeer redelijke vergoeding proefpersoon te zijn om hun seksuele hoogtepunten tot in de finesses te laten onderzoeken.

Uit één van de onderzoeken kwam naar voren dat het clitoraal orgasme te zien is in de brein van de vrouw. Ik zie ze daar al liggen met allerlei stekkers op en naast hun hoofd, draden langs en in het lichaam en wat favoriete speeltjes op het kastje naast hen. Natuurlijk mag een flat screen aan het voeteneinde met een “goede” pornofilm niet ontbreken. Verscheidende artsen zullen regelmatig hun visites lopen en de vrouwen nauwkeurig “onderzoeken” en in de gaten houden. Allemaal natuurlijk in het belang van de wetenschap.

Eén van die artsen kwam tot de ontdekking toen hij de tepels van de proefpersonen streelde, dat niet alleen de tepel of borst reageerde, maar, maar ook de genitaliën daar iets van merkten. Zijn mannelijke collega’s reageerden verwonderd. Na dit gelezen te hebben kon ik me niets anders dan afvragen hoeveel borsten en/of tepels de goede man in zijn handen of tussen zijn vingers moet hebben gehad, om een goed beeld te krijgen van dit onderzoek.

Ook over het bestaan van een vaginaal orgasme en de G-spot zijn er twijfels. Volgens sommige artsen bestaan geen van die twee. Kijk, dan voel je je als vrouw in de maling genomen. Ik ken vrouwen in mijn omgeving die al jaren op zoek zijn naar hun G-spot en door al dat inwendige gehannes en gewroet in ieder geval dachten een vaginaal orgasme te hebben bereikt.

Het zijn natuurlijk zeer belangrijke onderzoeken. Ik stel dan ook voor dat de heren wetenschappers hier een ingenieus programmaatje voor schrijven geschikt voor laptop of I-pad. En voordat er tot enige seksuele handelingen wordt overgegaan de vrouw en het apparaat worden verbonden, zodat de man zich nooit meer hoeft af te vragen of hij met tong, vinger of speeltje op het juiste plekje zit.

Geen gestuntel meer in bed, gewoon kijken naar wat er oplicht op het schermpje en daar naar gelang het licht feller wordt dieper op of in de materie duiken. Dan zal de enquête gehouden door de Viva, waarin nog steeds 60% van de vrouwen aangeeft een orgasme te faken, zeker dalen.

Categorieën: Gein & Ongein

6 reacties

Mien · 19 september 2011 op 07:34

Techniek inzetten als ultiem middel op zoek naar consistente geslachtsroom lijkt me geen goed plan.
Natuurlijke ontwikkeling, empathie en ervaring heeft altijd haar weg gevonden. :hammer:

Mien

sylvia1 · 19 september 2011 op 14:31

Grappig stuk! Brrrr deze: [quote] Eén van die artsen kwam tot de ontdekking toen hij de tepels van de proefpersonen streelde, [/quote]
Wat ik me echt afvraag, dat onderzoek in de Viva, is dat serieus zoveel (60%)?

pally · 19 september 2011 op 14:43

Goed stukje dat afrekent met allerlei mythes, Bitchy. Hoewel tamelijk bekend, toch weer leuk om te lezen. Jouw elektronische oplossing: grappig en niet bruikbaar 😀 [quote]Dan zal de enquete gehouden door de Viva, waarin nog steeds 60% van de vrouwen aangeeft, een orgasme te faken, zeker dalen[/quote]
Ik begrijp wat je hiermee bedoelt, maar ik vind het een rare zin: de enquete zal toch niet dalen?

groet van Pally

Zanetti · 22 september 2011 op 13:59

Leuke coumn!

“Ook over het bestaan van een vaginaal orgasme en de G-spot zijn er twijfels. Volgens sommige artsen bestaan geen van die twee. Kijk, dan voel je je als vrouw in de maling genomen.”

Als man ook hoor… 😕

Overigens verbaast de wetenschap me: ik las een paar jaar geleden een wetenschappelijk artikel waarin grofweg gesteld werd dat het vrouwelijke orgasme er juist voor zorgde dat het zaad sneller op de plaats van een eventueel eitje aankwam. Helaas kan ik me niet herinneren waar dat artikel gepubliceerd is en wat dan de precieze werking van het vrouwelijke orgasme inhield.

Bitchy · 22 september 2011 op 14:49

@Sylvia Zo stond het in het artikel, vond het zelf echt schokkend!

@Pally altijd even scherp. En je hebt natuurlijk gelijk!

@Zanetti Jammer, dat je niet meer weet waar je dat hebt gelezen. Zou het echt heel logisch vinden.

Allemaal…. Dank jullie wel!

Geef een antwoord