‘Schat, is er iets? Vond je het niet lekker? Het was toch als vanouds?’

Vraag niet hoe maar mijn mond zit op slot.

Dankzij vervelende omstandigheden verdween seks van onze broodplank. Mijn favoriete plek. Pubers naar HBO-land vertrokken, vermoeden dat wij braaf koffie drinken. Onder het genot van een sprits. Nou, als wij iets niet doen! Maar ik had effe geen lust. Geen paringsdrang. Geen piemelgevoel. Wel vooral droge poesbillen. Bijna vijftig én vrouw blijft lastig. Heb ik zin, dan speelt Oranje. Of Ajax tegen Feyenoord. Dan zit hij daar. Te zitten op de bank. Een theemuts met volle pot. De Sonja Bakker speculaas binnen handbereik.

En als het goed gaat een tent in zijn broek. Nou, mooi niet! Seks is heerlijk, maar hij moet er wel wat voor doen. Ik ga daar niet als Diane Charitee liggen met van die grote trouwe labradorkijkers, dol op nattigheid. Soppen is een van mijn favoriete bezigheden.

Als de juiste glazenwasser aan mijn deurtje staat. Hij is dat effe niet. In gedachten zie ik hem zo in die greppel hangen. Met gebroken been. En op de brancard na zijn dubbele lomgembolie. Nee, dan die hulpbehoevende blik. ‘Doe mij nog even de plasfles.’ Enig idee hoe dát ruikt?

Lieve mensen, wees vooral blij met wat je hebt. En nog belangrijker, met wat je níet hebt.

Categorieën: Gein & Ongein

5 reacties

Mup · 4 december 2008 op 11:25

[quote]Lieve mensen, wees vooral blij met wat je hebt. En nog belangrijker, met wat je níet hebt.[/quote]

Ben ik!

Groet Mup.

arta · 4 december 2008 op 14:04

Doordat het zo rommelig geschreven is leest het niet lekker. Zinnen wat meer uitschrijven en vanuit hetzelfde vertelperspectief zou dit kunnen verhelpen.

pally · 4 december 2008 op 16:31

Een beetje huppel de huppel gedachtensprongen. Maar toch vind ik dat juist wel wat hebben bij dit onderwerp: Delicaat en een beetje beladen geworden door de omstandigheden, maak jij het hier luchtiger. Mooi geDaantjes !

groet van pally

SIMBA · 4 december 2008 op 20:00

Na jouw reactie op de aardige, opbouwende reactie van CJvZ onder jouw vorige column durf ik niet meer te reageren… 😕

Mien · 5 december 2008 op 11:13

Ik krijg bijna medelijden Daan …
Tip:
Verkleed je mannetje als glazenwasser, sop de plasfles, zet Damesvoetbal op (komt tegenwoordig vaak bij Eurosport en ZDF), zet de raam open, leg de broodplank tussen jullie in en pruttel lieve woordjes in zijn oor.
Succes verzekerd, met of zonder droge poesbillen.
Gewoon van de hak op de tak, oftwel hakketakke. :hammer:

Aparte schrijfstijl en verwoording hou je erop na. Ik mag dat wel.

Mien

Geef een reactie

Avatar plaatshouder