Daar sta je dan met de bijbel in je hand het Evangelie te prediken aan iedereen die er niets van wil weten. [i]Plaat voor je harses, natte tosti?[/i]
Ja, ik ben homo oftewel ernstig geestesziek en volslagen immoreel. Kinderen opkweken zit er voor mij niet in. Die worden mentaal natuurlijk minstens zo verknipt als ik na in zo een disfunctioneel gezin van twee zondige mannen te zijn opgegroeid. Helaas moet ik straks wel belastinggeld inleveren om jouw door religie geïndoctrineerde spruiten van een fatsoenlijk Foster Parents huis te voorzien waar ze nog een enigszins normale opvoeding kunnen genieten. Maar daar zul je mij niet over horen meieren; ik zeik liever tegen het bedehuis. Ik hoop vooral wel dat die twaalf koters van jou, want kapotjes zul je natuurlijk niet gebruiken, een dusdanig genetisch foutje, zoals jij mijn natuur zo welbespraakt betitelt, bespaard zal blijven. Ik krijg nu al visoenen van brandstapels en hellevuur.

Wat ik wel fijn vind is dat je zo zeker van je zaak bent. Dat scheelt mij weer een hoop drog-argumentaties en cirkelredeneringen. En als je nu even je muil houdt bel ik meteen die psychiatrische kliniek. Nee, niet voor mezelf natuurlijk. Ik dacht eerlijk gezegd dat het beter zou zijn om jou wat grondige therapie te laten ondergaan met hopelijk als resultaat dat wanneer je straks weer de maatschappij intreedt je ervan overtuigt bent dat het uiten van je mening hoogst schadelijk is is voor de samenleving en tegen alle natuurwetten indruist. Ik weet dat homoseksualiteit een vloek is en dat het bestrijden daarvan niets meer is dan een kwestie van zelfbeheersing maar op dit moment heb ik zo’n zin om mijn vuist ergens anders voor te gebruiken dan waar jij hem in je perverse hoofd in ziet verdwijnen. God zal je verdoemen, verdomme.

En ja, ik weet het, ook ik kan ‘genezen’ maar ik vind het alleen zo jammer dat al die bekeerde homo’s die mij voor zijn gegaan met name het slachtoffer zijn geworden van psychiaters met een niet-werkende therapie waarvan de voornaamste functie het verdienen van veel geld is danwel door de doctrine van enge sektarisch ingestelde mannetjes als jij die een fantasiewereld hebben gecreëerd waarin maar één waarheid bestaat en hypocrisie telkens weer de boventoon voert. Ik weet heus wel dat je het lekker vindt om twee, drie of meer vrouwen elkaar te zien kutlikken, dus geniet ervan, laat je eigen vrouw, die waarschijnlijk weer zwanger is – of op het punt staat bezwangerd te worden – in bed ligt, er vooral niets van merken en laat die twee hand in hand lopende mannen voor wat ze zijn. God zal het je vergeven. En we moeten natuurlijk niet vergeten dat het de primaire behoefte van een heteroman is om zoveel mogelijk in het rond te neuken met zoveel mogelijk vrouwen vanaf een leeftijd waarop ze geslachtsrijp zijn. Hoe zou het toch komen dat er zoveel meer vrouwen verkracht worden dan mannen? Bruinwerken gebeurt toch veelal vrijwillig.

Homoseksuele gevoelens kunnen overwonnen worden, zeg je? Wat te denken van [i]onderdrukking[/i]? En wederom geef ik je mee dat je aan hetero’s tenminste nog iets hebt: die produceren kinderen en waarborgen zo de toekomst van onze samenleving. Maar noem mij nu eens één goed ding dat de mensheid heeft bewerkstelligt voor het voortbestaan van deze planeet en daarmee het voortbestaan van de mensheid? Of is het jou allemaal echt alleen maar om dat nirwana van je te doen? Wel jammer dat je geen moslim bent want dan stonden er tenminste nog wat maagden op je te wachten. Met een beetje geluk had je ze allemaal mogen dekken en voor zover ik weet kan er daarboven niemand bevrucht worden. Scheelt weer aan overbevolking.

En begin alsjeblieft niet weer over die gayparade. Dan zal ik het ook vooral niet hebben over parenclubs, seksfeesten in de Powerzone, halfnaakte vrouwen in latex op zomercarnaval en nog meer halfnaakte vrouwen die zich na een zeker tijdstip op meer dan de helft van de Nederlandse zenders vertonen. Als je het niet erg vindt laat ik je nu vrij om mijn buren lastig te vallen. En haast je, voordat wij homo’s de wereld annexeren.


7 reacties

SIMBA · 21 september 2009 op 08:20

Cynisch en lekker leesbaar!

FatTree · 21 september 2009 op 11:32

Goed geschreven, de emotie spat er van af!

Het inspireert mij tot een eigen column, waarvoor dank.

pally · 21 september 2009 op 12:59

Lang niet gezien hier, Troy! Maar als je er bent dan ben je er ook. Mooie, spetterende, gedreven column tegen hypocrisie en homofobie.
Blijf met trots die je bent.
Maar dat hoef ik jou niet te zeggen, dat spreekt al uit deze tekst.
Fijn je weer te lezen!
:wave: :wave: :wave:

Pally
p.s. Van mij mag deze een maandje bovenaan…

Kobus · 21 september 2009 op 15:00

Ik vind het een boeiende column.
Soms kunnen die google-ads dan best storend zijn.
Geeft misschien ook wel een kijkje in de google-world. Bij de Ads: Hoe praat je elke vrouw het bed in ?…Ads over huisbewaking en beveiliging, en Hoe slim ben jij? Helende reis ?

arta · 21 september 2009 op 18:13

Geweldige zelfspot, heerlijke ironie!
Goed geschreven, Troy!
🙂

klapdoos · 21 september 2009 op 20:10

Troy ook namens de lesbische organisatie lekkelikkeisvooreenwijftepikke wil ik je danken voor dit heerlijk leesbaar eerlijk stuk…dank dank dank, als ik zoiets had gescheven had men mij met de grond ( wat heet in de grond) gelijk gemaakt….
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :stom: :stom: :stom: :stom: :stom: :stom:
Groet van leny

axelle · 23 september 2009 op 13:39

O la laaaaa! In boekvorm gieten die handel!

Geef een antwoord