De eerste keer dat ik aanraking met bits and bytes kwam was op het moment dat de Atari spelcomputers op de markt kwamen. Iedereen in mijn omgeving had zo’n ding in huis gehaald en ik moest er natuurlijk ook aan geloven. Mijn eerste was er eentje waarbij je slechts spelletjes kon spelen door een blokje in het daarvoor bestemde gleufje te drukken (dit moment is van essentieel belang geweest voor de mensen die op dat moment de beslissing namen om postbode te worden) waarna de meest grafischloze spelletjes op je tv verschenen. Daarna kwam de Atari II waarbij het zelfs mogelijk was om met een paar platte wapperende floppy’s wat meer op het scherm te toveren dan 2 balkjes een lijntje en een balletje dat voor tennis door moest gaan. Vervolgens liet ik me een Commodore 64 aanpraten en dat hij hier nog op de zolder staat toont wel aan dat ik destijds veel plezier heb beleefd met dit trouwe beestje. Wanneer ik vandaag de dag wel eens met een vastloper te kampen heb op een moment dat het me helemaal niet uitkomt, dan denk ik vaak met weemoed aan mijn 64 terug.

Uiteindelijk werd 64 vervangen door een 386, Pentium I, Pentium II, AMD 2000XP en nu dan mijn keivette AMD 2800XP Athlon! ja ja… ik heb er stevig voor in de buidel moeten tasten, maar het resultaat mag er dan ook wezen.
Mijn “Harrie” gebruik ik hoofdzakelijk om stukjes te schrijven en om veel lol te maken in de zogenaamde chatboxen. Samen met een ploegje vrienden maken we diverse boxen onveilig met onze ranzige niet te stuiten humor, waar sommige andere chatters de lol maar niet van in kunnen zien.
Mijn eerste inlog poging had gelijk succes, want binnen enkele seconden stond mijn pc te roken van alle privé gesprekken die sommige mensen al waren begonnen en de eerste vragen begonnen steevast met; “ben je geil? of “hoe zie je eruit?” De eerste keer ga je er nog doodserieus op in door te antwoorden dat je niet geil bent en dat het je eerste keer is en je gaat ook nog eens uitvoerig omschrijven wat je maten zijn. Na 3x chatten begin ik het onder controle te krijgen..

hai hai
geil? mwoahhh
hoe zie je eruit? goddelijk
hoe zou je goddelijk omschrijven? Blond, 1.92m blauwe ogen brede torso en een snorretje
heeft privé gesprek verlaten

Na een aantal maanden chatten lijkt het sommige mensen onder ons wel leuk om gezamenlijk iets af te spreken en al snel ontstaat het idee voor een Meeting. We leven allemaal naar dat moment toe en we spreken af om die avond Eindhoven onveilig te gaan maken. Tenslotte woont daar een chatter die nogal bekend is in het uitgaansleven en hij laat weten dat mijn vriendin en ik wel bij hem thuis kunnen blijven slapen.
(wees gerust mensen, we hadden hem al vaker ontmoet en ook al eens eerder na een avondje stappen de nacht in zijn boomhut doorgebracht).

Een jongen uit de buurt van Groningen had al aangegeven dat hij zou komen, want hij zag mijn vriendin wel zitten. Hij stelde voor om een hotelkamer voor hun samen te boeken zodat ze eens nader kennis konden maken (en hij maar denken dat ze echt blond was). Voor de gelegenheid zou hij haar ook nog eens trakteren op een beker warme chocolademelk met slagroom (alsof je daar als vrouw zijnde nog warm voor loopt vandaag de dag).

We spraken af voor het holland casino in Eindhoven wat voor de meeste mensen wel een makkelijk oriëntatie punt is. De jongen uit het hoge noorden stond al gewillig op ons te wachten en toverde na de eerste verplichte figuren van handjes geven, voorstellen en zoenen een blikje chocomelk en een fles slagroom uit zijn binnenzak. Nou moet ik er wel bij vermelden dat mijn vriendin en ik een soort code hebben waardoor we elkaar op een korte bondige manier duidelijk kunnen maken dat we iets totaal niet zien zitten. In dit geval was het dus dat ze hem niet zag zitten. Ik vraag haar subtiel of we hier te maken hebben met een gevalletje “Shell” waarop ze antwoord dat ze straks bij de pomp even nieuwe sigaretten moet halen (lees; “Jezus wat een stumper zeg….. wat doen we ermee?”… “Gewoon een pakje sigaretten halen en zorgen dat we hem voorgoed kwijt raken!”)

Intussen tikt de tijd voort en we willen aanstalten maken om ons naar het restaurant te begeven waar we een tafel gereserveerd hebben. Het tweede probleem komt in zicht, want we missen nog één persoon die mee zou gaan deze avond. We vragen ons af of we moeten wachten tot hij komt of dat we toch maar zullen gaan. We kiezen voor het laatste, maar bedenken ons ook dat de beste man waarschijnlijk straks daar zal staan wachten tot hij een ons weegt en ons niet weet te vinden.
Onze blik valt op de bus slagroom en in een mum van tijd spuiten we een boodschap op de straten van Eindhoven… “meeting —->” Duidelijker kan het haast niet volgens ons! We vertrekken naar het restaurant waarbij we om de 50 meter een pijltje achterlaten zoals kleinduimpje zijn broodkruimels strooide.

Na het eten besluiten we om de kroeg in te duiken. In Eindhoven komen we altijd steevast in dezelfde kroeg terecht genaamd café Santé, waar ze lekkere muziek draaien en waar de dames op het biljart mogen dansen. Ik klim in mijn rubbershirt (niet verwarren met latex) op het biljart en begin te dansen… in mijn ene hand een rokertje in de andere een bacardi lemon. Vlak voor het biljart staat een jongeman met een zeer aandachtige blik mijn vrouwelijke vormen in zich op te nemen, (voor zover je nog iets van je vrouwelijke vormen over hebt, wanneer je je lichaam in een rubber condoom propt) en hij is niet alleen zie ik. Samen met ongeveer een mannetje of 8 wordt ik daar van top tot teen gescreend waarbij ik zie dat de jongen die vlak bij me staat zijn maten (niet de omvang van zijn torso of andere mannelijke lichaamsdelen) al duidelijk maakt dat hij me het eerst zag. (yeah right loser…… als jij denkt dat ik vannacht als je trofee mee naar huis ga heb je het mooi mis!)

Ik spring van het biljart en mijn vriendin heeft het vanaf een afstandje even gevolgd en begrijpt wat ons te doen staat. Ik dans nog even een beetje in de buurt van de jongen en vervolgens ga ik al dansend richting de bar. De jongen geeft nogmaals een seintje naar zijn consorten ten teken dat ze op moeten letten terwijl hij dat “varkentje wel eens zal wassen”. In no-time staat Mr. Macho achter me mee te dansen waarbij ik iets voel groeien tussen hem en mij (en dat terwijl ik geen zwellichamen in mijn billen heb) Ik draai mijn hoofd een beetje en kijk hem met een zwoele blik aan, waarop hij gelijk kijkt of zijn vrienden het ook gezien hebben (Natuurlijk hebben die het gezien, die staan inmiddels te kwijlen aan de bar van dit schouwspel!) en op het moment waarop hij me wil omdraaien om bezit te nemen van mijn mond (en de rest van mijn lichaam) staat mijn vriendin gewillig voor me. Ik sla mijn armen om haar nek om haar vervolgens van een intense tongzoen te voorzien. Ik hoor aan de ene kant een luid gejuich opgaan terwijl er iemand hartgrondig achter me staat te vloeken “Fucking Bitch!” Ik kan wel raden wie die krachttermen uit en kijk hem met een kleinerende blik aan die hem zegt…. I have an attitude and I know how to use it!

Ps: De jongen uit het hoge noorden is alleen naar zijn kamer van het holliday inn vertrokken nadat hij 3 uur heeft gezocht naar het tankstation waar wij even sigaretten zouden halen 😀


5 reacties

viking · 11 januari 2004 op 13:38

Klasse… bitch! 😀

deZwarteRidder · 11 januari 2004 op 15:54

Poei… nu ook lesbo’s in the group?
heb er smakelijk om moeten lachen (je column dan he >)
dus je weet het vanaf nu.. DATEN is WETEN
Rich@Rd

pleuro · 11 januari 2004 op 17:18

Ach, ik zie mezelf liever onder het kopje “gelegenheids Bi-sexueel geaard” 😀 Voor de overige 90% ben ik Homosexueel, want mijn voorkeur gaat duidelijk uit naar het mannelijke geslacht!

Mosje · 11 januari 2004 op 21:14

Zozo, dus als je vrouw bent en een voorkeur hebt voor mannen, dan ben je homosexueel. Even denken hoor, ik denk dat dat klopt, want ik val vooral op vrouwen en vind mezelf hetero. Hoewel ik ook wel eens, in een poging om een vervelende vrouw kwijt te raken, een man gezoend heb. Dat is dan homo? of bi? Of was ik toen even een pot? Of een poot wellicht? Wat ben je eigenlijk als je travestiet bent, en op mannen valt? hetero? homo? bi? En een transsexueel van vrouwelijke komaf die op mannen valt, is dat een hemo? of een homro? En een transsexueel van mannelijke komaf, die ook nog eens op mannen valt, wat is die dan? bihomo? bihetero?
Ik ga vanavond maar een schemaatje tekenen met alle mogelijkheden.
Beste pleuro, als ik er niet uitkom, mag ik jou dan emailen?

Maurits · 12 januari 2004 op 00:19

Laat ik nu altijd gedacht hebben dat het de types zijn die gekleed in rubber met een biertje in hun hand op biljarts dansen die de chatboxen ranzig maken. Ben nu wel benieuwd hoe echte ranzige types er dan uitzien. Wit overhemd met stropdas misschien? Misschien is ranzigheid toch de minste van 2 kwaden. Als het op een chatbox niet ranzig toegaat dan gaat het helemaal nergens meer over.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder