Oh shit! Oh shit! Het fitness seizoen is weer begonnen! De reklames geven het al weken aan, en Sonja Bakkerend Nederland schuilt onder de dekens. Dat word weer push-uppen, crunchen en hardlopen. Want voor je het weet is dat programma ‘Wat is jouw echte leeftijd’ weer op tv, en zijn we sinds vorig jaar niets opgeschoten! Maar hoeft het allemaal zo moeilijk te zijn? Nee hoor, fitness instructeur J03R! geeft jouw de makkelijkste workout ever! Je buik.
Als je een spier traint, word deze groter.
Aangezien wij juist van onze buik afwillen, gaan wij zeker onze buikspieren niet trainen.
Gewoon af en toe een potje Wii Sports spelen. Crunches verboten!

Je armen.
Alle mannen willen grote armen. Je kunt uren aan gewichten gaan hangen, maar dat schiet geen reet op. Gewoon lekker veel bij de Snackbar eten, dan word je wat dikker, waardoor je armen automatisch ook breder worden. Wie ziet nou het verschil? Overigens is trainen, met een groot vol bierglas, de zogenaamde ‘beercurl’ ook toegestaan. Uitvoering: ‘groot glas in hand houden, met je hand op de bar. Dan langzaam het glas naar je mond heffen, drinken,
en dan het glas langzaam weer naar beneden. Dit volhouden tot het glas leeg is, dan weer een nieuwe bestellen.

Je rug/onderarmen.
Haal eens wat meer bier uit de beertender voor je maten. Het handeltje waarme je tapt is zeer geschikt om je rug (schouderbladen) te trainen.Uiteraard af en toe afwisselen van taphand, anders train je maar 1 helft. Het dragen van het blad bier helpt dan weer voor je onderarmen.

Je benen.
Koop kisten, of in ieder geval schoenen met stalen neuzen, en dan een maatje of 2 te groot. Lekker zwaar aan je poten, zodat je je workout krijgt. Waarom 2 maten te groot? En meer gewicht, en dan ben je populairder bij de dames en heb je waarschijnlijk meer sex. Dat is ook weer goed voor je benen (en heupen).

Verder moet je zorgen dat je niet al te veel sport. Sporten word je moe van, en dat kan negatief zijn voor je gemoedstoestand, wat niet goed is voor je gezondheid. Over het algemeen is aan te raden dat je zo weinig mogelijk doet. Des te meer calorieën je verbrand, des te meer je moet eten om het aan te vullen. En al die dieetboekjes zeggen dat je niet zoveel mag eten. Probeer je verbranding dus zo laag mogelijk te houden!

Ideale dagplan:
– Wakker worden, lekker ontbijten en naar het werk (voorkeur: kantoorbaan, is lage verbranding).
– S’avonds de maten uitnodigen om de beertender leeg te zuipen. Uiteraard grote, zware glazen vullen en de beercurl uitvoeren.
zelf tappen, om de rugspieren te trainen.
– Door de bier honger gekregen? Even naar de snackbar lopen met je zware kisten en je hebt je benen workout ook weer gehad. Door het snack worden je armen groter.

Op deze manier hou je je verbranding laag, en ben je op een lekkere manier bezig, het ideale mannenlichaam te bereiken!
Succes!

J03R! schrijft dagelijkse columns op [url=http://www.badmutsen.nl/]badmutsen.nl[/url]
Een overzicht vind je op [url=http://www.badmutsen.nl/column]http://www.badmutsen.nl/column[/url]


3 reacties

Yannick · 25 januari 2007 op 12:28

Ga eens een beetje opletten hoe je goed lopende zinnen moet maken. Wederom de reclame (met een C) voor je eigen website er onder. Dat hoort niet echt, zet die info maar in je profiel daar is het voor.

pally · 25 januari 2007 op 13:39

Het is leuk geschreven, Badmuts, maar die ik-herhaal-alles-in-het-kort alinea had voor mij niet gehoeven….

Pally

SIMBA · 25 januari 2007 op 14:37

[quote]S’avonds [/quote]
[quote]de bier [/quote]
[quote]waarme[/quote]
[quote]geeft jouw de makkelijkste workout ever![/quote]
Wederom slordig. 😥

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder