Ik dacht dat ’n chirurg ’n opdracht aan zijn mamma gaf. Dat zij maar rap huwt, of zo. Blijkt dat ’t om ’n wond gaat. ’n Auto had ’n botsing op ’n boom waarbij ’n man door ’t raam vloog. Aan zijn hoofd was ’n groot gat zichtbaar. Ik hoor ‘t nog maar half, ‘k baal daar van. Oorzaak van dat ‘k maar matig hoor is dat ‘n oor van mij praktisch niks door krijgt. Mijn oorapparaat links, daar waar ’t inkomt blijkt nog prima. Dat hoort nog zoals ’t hoort. ’t Oor waar ’t normaal uitkomt, daar is ’t mis. Waarschijnlijk ’n prop in ‘n buis zodat praattoon uitdooft voordat ’t woord of ’n zin in mijn hoofd komt.
’t Wordt wat lastig als ik ’n uitnodiging krijg van ‘n vrouw voor ’n dag uitstap. Dag uitstap, dacht ik nog maar kom, ik hoor ’t aan, ’t is poging waard, ook omdat zij zo prachtig is. Haar haar blinkt zo mooi, zo mooi, dat ’t lijkt of zij ‘n shampoo nam wat zij waard is. Haar mond zit vol puntgaaf ivoor. Ik had zin in haar, maar als zij plots wat praat nabij mijn oor dat nog hoort schrok ik. ‘t Was bij ’t ontbijt, na ’n nacht vol vuur, dat zij mij aansprak. ’t was alsof ’n vis naar lucht hapt. Haar mond is dan o zo rond. Nadat haar mond vlak bij ’t oor is dat nog hoort stoot zij ’n soort zin uit. ‘Kou van A!’ Ik kon haar mondstand nog van ’t laat uur, maar ‘k dacht dat ’t natuurlijk was, dat ’t zo hoort. Dus dat is ‘t, wat zij constant, ’n nachtlang sprak, wat onhoorbaar was voor mij. Ondanks dat wat ik dan wist blijf ik bij haar. Mijn God, ik hou van haar. Ondanks haar spraakstoornis


12 reacties

arta · 9 oktober 2011 op 15:24

Dit is Louis, kan niet missen!
🙂

pally · 9 oktober 2011 op 16:32

Ja, bij de 1e zin, zonder Arta’s reactie gezien te hebben , dacht ik ook al : als dat geen louis is, eet ik de tafel op… 😆

groet van Pally

Ferrara · 9 oktober 2011 op 16:41

Wow, jij durft.
Louis dus.

SIMBA · 9 oktober 2011 op 18:20

Goed gedaan Louis!!!

sylvia1 · 9 oktober 2011 op 18:36

Wat een raadselachtige titel, was het eerst wat ik dacht. En die eerste alinea, ik moest er goed mijn hoofd bij houden. Geweldige uitleg aan die titel, mooi gedaan. En tja, ik wil graag een puntje dus uh.. ik zeg ook: Louis!

DreamOn · 9 oktober 2011 op 19:07

En ik zeg ook: Louis!

LouisP · 9 oktober 2011 op 19:21

Verdomme, ‘k kan hier punten pakken omdat ‘k weet wie ’t nie heeft geschreven maar helaas weet ‘k ook nie wie ’t wel heeft geschreven. Ik vind het wel superorigineel!
Meralixe denk ik

Grumpy-old · 9 oktober 2011 op 19:54

Dit moet van één van onze zuiderburen komen…
Of misschien expres zo geschrevn om ons op t verkeerde been te zetten.
Simba misschien.

lisa-marie · 9 oktober 2011 op 22:50

Ja , een eloos van louis ben ik van overtuigd en hij is mooi en knap :wave:
maar waar ik eerst louis zei daar moet dan een andere naam zijn. ‘
Ga eloos verder puzzelen

Mien · 9 oktober 2011 op 23:24

[quote]Verdomme, ‘k kan hier punten pakken[/quote]

Nice try Lowieke, maar daar trappen we hier op CX niet in. 😀

Ik ga ook voor Lowie.

Mien

Harrie · 10 oktober 2011 op 10:02

LouisP

gast · 20 februari 2012 op 05:02

[url=http://www.minewatches.org]fake watches for men[/url] . The tale commences in 1983 when Corum launched its signature aAdmiralas Cupa look at towards the winners in the planet renowned sailing race, the Champagne Mumm Admiralas Cup [url=http://www.minewatches.org/rolex-watches.html]fake rolex watches for women[/url] . This gesture signaled the companyas entry into your throughout the world yachting scene. [url=http://www.minewatches.org/product/tag-aquaracer-81639.html]FORMULA 1 watches[/url] By 1987 Corum genuinely took component from the opponents with its individual yacht, “Corum I,” which it altered with “Corum II” in 1989. A The subsequent yr, Corum formed a Sailing Workers to more assert its presence while in the globally yachting globe. This goal grew to be a truth in 1991 when “Corum II [url=http://www.minewatches.org/product/rolex-gmt-master-ii-14106.html]rolex Prince[/url] ,” rechristened “Corum Tubis,” sailed to victory with its two fellow employees members, “Corum Diamant” and “Corum Saphir” [url=http://www.minewatches.org/rolex-watches.html]rolex replicas[/url] : appropriately named “Ruby,” “Diamond” and “Sapphire,” they mirrored the three crucial stones representative of your French nationwide shades beneath which the a few Corum yachts ended up sailing. The

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder