[b]Aan[/b]: Mercurius
[b]Onderwerp[/b]: Mijn fles – Jouw fles

Mercurieus!

Lekkere ouwe yoga-stink/snurk-geitenwollensiksok van me! Moet effe m’n verhaal kwijt over die sms-jes van laatst. Kep zere arm, dus wordt het wel telegramstijl, hopelijk niet erg?
Effe wijntje inschenken. Bel ik dat voor mij onbekende nummer waar ik al tig smsjes van had gekregen, krijg ik Haagse Harry aan de ‘lèn’: ‘Sau, WeetBeetjuh, jèh heb mèn blèkbaah gewis, maar ik jah nie! Ra ra wie ben ik’ en weg was ie. Vervolgens kreeg ik, terwijl ik met de Vage MVML aan de lijn zat, een sms-bombardement van hier tot godverdee. Ik als beleg tussen een tosti ‘mobiele terreur’. Lekker dan! [i]Not![/i] Even later kwamen vanaf één kant per sms de verlossende woorden binnen: ‘Sorry. Vlg mijn heb ik je bang gemaak. Lfs, Xander van de Friends drie jaar trug.’
Oeh!! Effe wijntje pakken.

Geil-wel-dug! Xander, die gast uit mijn helemaal-los-Vodka-Redbull-tijdperk. Ooit iets voor hem geregeld en wat hem betreft vrienden voor het leven. Waren ‘wij, nette mensen’ maar zo trouw. Ik vertelde hem van de inbraak en toen moest ie zowat braken. Nog nooit zoveel het woord ‘kankah’ in 18,701 seconden gehoord: ‘Kankah, bèh jah ingebrauke? Kankah, xal effe een stelletje kankahlèhjahs belle die wel weite welke kankahlèhjahs daar laupe in te breike in jah wèk. In plàt Haags zei ie dat ie niet meer in die wereld zit, maar wel een belletje zal doen naar de onderwereld. Hee Curieus, daarmee bedoelen wèh hieah in Den Haag niet de metro hè. Xander heeft nou een kroeg in het Haagse en binnenkort ga ik bij hem bieren. Misschien heb tie nog een lèptoppie voor me, of een camera.
Pfff, zere arm en leeg glas => pauze.

Ja, daar is ze weer. MVML belt net weer op. Die heb ik voorlopig bij ‘Lang Parkeren’ gedumpt. Stom kind, dat is het. En je weet: ik wil géén kids! Wel jammer, hier dus ook effe geen Nöke, maar ach. Vandaag de nieuwe studiegids van de Pabo gekregen van een vriendin, daar ga ik mij zo in verdiepen. Staan ook leuke sportieve setjes in voor jouw yoga! Hoe staat het daarmee?

Verhik, weer een fles leeg. Op naar de volgende (fles? MVML? Avond stappen met Xander? Vul maar… in, aan en op, maakt mij niet meer uit, hikhik). Dan maar slapen. Wijfie, we houwe cognac.

Kussie van Wracqie.

[b]Aan[/b]: Writersblocq
[b]Onderwerp[/b]: Re: Mijn fles – Jouw fles

Dag stout Haags Hopje!

Jezus! Dan zeggen ze dat Limburgs erg is. Verschrikkelijk wat een taaltje, dat Haags. Het woord ‘Kankah’ wordt zo nog meer beladen. Hier gaat het zijn gangetje. ‘Gangetje’, ook weer zo’n beladen woord. Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat ik in ons gangetje een whiplash opliep. Klinkt misschien erg raar in sommige oren, maar soms had ik nog liever Kankah’, maar dan wel met een zachte G.
Ow, effe de Passionkiller z’n fles geven.

De yoga was voor niks geweest, want toen ik compleet relaxed naar buiten kwam, reed ik tegen een geparkeerde auto. Vraag me niet hoe??? Was wellicht nog bedwelmd door de wanstaltig riekende wierook. Thuis gekomen verlangde ik naar de armen van mijn man om mij heen, maar nee, dát zat er weer niet in. Passionkiller had die armen al ingepikt en speelde voor brulaap. Dus Yoga? Voor dat lesgeld kan ik net zo goed een pot valiumtabletten kopen. Heb jij ook nog wat nodig? Er is namelijk een actie (bij 5 ons wiet 2 potten valium gratis) in de Limburgse onderwereld en Weetbeetje, dan heb ik het niet over onze grotten. Oh nee, jij bent aan de fles en dat mag je niet mixen! Roken doe je ook al niet meer. Pijpen ook niet, lees ik dat goed?
Jezus!Alweer zo laat! Weer effe Passionkiller een fles geven.

Binnenkort ga ik mij eens verdiepen in het energielabel dat we op ons appartement moeten plakken. Het wordt tijd dat er ook zo’n label voor mannen komt, vind je ook niet?
A is Alles: Een wereldgozer die genoeg IQ en EQ bezit om de hedendaagse complexe vrouw te begrijpen, een lichaam bezit waar je je vingers bij aflikt èn weet dat een bed niet alleen maar dient om in te slapen.
B is Bijna.
C is Complex.
D is Dubieus.
E is Ergernis.
F is Fout en
G is Godverdomme! Je weet wel. Zo eentje die zelfs met een loep de G-spot niet weet te vinden en eruit ziet als Kees Schilder. Wij vrouwen nemen alleen genoegen met Alles. Het is Alles of niets! Zie je het al voor je, hahaha. Dan wordt het vechten om die A-tjes (Hey WB, tóch nog ergens goed voor, die A-tjes!). Bij de weg, wat krijgt MVML eigenlijk voor label van jou?

Zo, ik ga nu stoppen en me bezig houden met mijn man, de Bijna. Maar eerst nog even Passionkiller een fles geven. Krijg je ook een erg lamme arm van. Net als van rukken, waar ook geen ruk aan is.

Proost Blocqie! Op de A-tjes!!! Liefs M.


18 reacties

pepe · 6 december 2007 op 08:34

Weer erg gelachen om deze mail-wisseling. Ik wens jullie allebei heel veel sterkte met het vinden van A’tjes 😉

Met drie B-mannen in huis heb ik het helemaal niet zo slecht, begrijp ik 😆 Telt drie keer B ook voor een A?

Naar mijn idee kijken mannen nauwelijks naar A-vrouwen, die zien liever dubbel D

Kees Schilder · 6 december 2007 op 09:10

[quote]G is Godverdomme! Je weet wel. Zo eentje die zelfs met een loep de G-spot niet weet te vinden en eruit ziet als Kees Schilder. Wij vrouwen nemen alleen genoegen met Alles. [/quote]

Nou, even voor de goede orde; ik heb wel even een schriftelijke cursus loodgieten en spotjes monteren via NTI gevolgd. Dat heeft een heel ander mens van mij gemaakt. Ik kan nu zelfs geblinddoekt de G aanwijzen tijdens het reciteren van het alfabet.
Daarnaast heb ik een workshop van Goedele Likeens met goed gevolg afgerond.(module:niet spotten met de G)
Gum laude geslaagd,ja! Daar heb ik zelfs, bij wijze van blijk van waardering van Goedele Likeens, een speciaal voor mij aangemaakt G-mail adres voor uitgereikt gekregen.Dat wilde ik maar even gezegd hebben.
😀

SIMBA · 6 december 2007 op 09:13

Hmmmm…volgens mij zijn alle mannen C….

arta · 6 december 2007 op 10:49

Vorige keren zat ik me steeds af te vragen wie nu wat schreef. In beide stukjes dacht ik jullie beide schrijfstijlen te herkennen. (twijfelde of jullie in elkaars huid gekropen waren 😀 ) Dit keer weet ik het zeker: WB is WB en M. is M. Kan niet missen.
Ook dit keer weer erg gelachen. 😆

@ Kees: 😆 😆

KingArthur · 6 december 2007 op 11:09

Tering, dat haags valt nog niet mee om te lezen. Een inderdaad Peep, mannen hebben al sinds jaar en dag een classificatie voor vrouwen en die is omgekeerd evenredig met die hierboven genoemd :-).

Dees · 6 december 2007 op 11:14

😀 😀

en ook eentje voor Kees 😀

FatTree · 6 december 2007 op 12:53

Haha ze worden telkens leuker! Ik heb lekker gelachen, dank jullie wel.

@Kees: 😆

pally · 6 december 2007 op 13:51

Dat was weer lachen , Dames, met toch dat kleine tikkie treurnis! 😥 😆

groet van Pally

Mup · 6 december 2007 op 13:52

Ik trek ze niet meer 😆 😆

Grumpy-old · 6 december 2007 op 14:31

En dan nog durven beweren dat mannen complex zijn.

G watte? 😀

Greetz
Grumpy

Prlwytskovsky · 6 december 2007 op 18:43

Tussen haakjenzzz: hoe weet jij hoe Kees Schilder eruit ziet? Leg dat eens uit aan ome Peet? 😕

Mercurius - WB · 6 december 2007 op 18:56

Heeee Kees, :kus:

je hebt niet goed gelezen. Er staat niet dat je de G-spot niet vindt, maar dat je er uit ziet als een Godverdomme-man. Voor deze uitspatting moet je overigens bij WB zijn, want het was haar idee om jouw naam ervoor te gebruiken. :lach:

Dat brengt me tot Arta: grotendeels zijn het inderdaad onze eigen stukjes, maaaaar we redigeren elkaars stukjes en leuken elkaars stukjes ook op.

Ome Peet: Ik ken Keessie al erg lang. Bijna vanaf het begin van ColumnX en heb zelfs de eer gehad hem één keer in levende lijve te ontmoeten. Daarnaast lees ik zijn boekje al 2 maanden op de WC, dus staar ik altijd naar zijn foto tijdens belangrijke boodschappen. 😆

Enne hebben we King Arthur nu om met onze meeltjes?

ciao Mercurius

Mercurius - WB · 6 december 2007 op 18:56

[b]Dames en heren, Peters en andere Peren, let op, hier komt ie, de wan en onlie Kees Schilder:[/b]

[img]http://examedia.nl/columnx/uploads/cavt459381e228770.jpg[/img]

We gmailen Kees! Jij in het bijzonder maar ook alle anderen bedankt voor de reacties, echt leuk.

Ciao, WB.

KingArthur · 6 december 2007 op 21:15

Helemaal om, ‘k zie de volgende graag verschijnen.

KawaSutra · 6 december 2007 op 22:44

En ik heb ‘m inmiddels ook om. 😀

[quote]…de nieuwe studiegids van de Pabo…[/quote]
😆

klapdoos · 7 december 2007 op 12:44

B4en ik effe blij dat ik 30 jaar in Den Haag heb mogen vertoeven, kon het gelukkig vertalen voor mezelf, zachtjes dan, want vrouwlief is er een van algemeen netjes Nederlands…Heb heerlijk gelachen weer, ga zo door en de volgende briefwisseling zie ik met een big smile tegemoet,.
Groet van leny
Enne Kees, ook voor jouw korte commentaar een grote smile, maar uberhaupt moet ik om jouw stukken lachen, maar dat wist je al.Het was weer een topper hoor!!!! :wave: :wave: 😆 😆 😆

Li · 7 december 2007 op 17:58

Tjongjonge, maar liefst drie prominente CX-ers in de ‘spotlights’. Het kan niet op vandaag!
Lachuh dit.

Li

weathergir · 7 december 2007 op 22:17

Schei uit met me… dit dijenkletsen houd ik niet meer vol, hoor! 😆 😆 😆

Geef een reactie

Avatar plaatshouder