“Hee Sofie, ook aan het winkelen?”
-“Hoi Sandra. Ik kom net terug uit Aalsmeer.”
“Aalsmeer? Wat deed je daar dan?”
-“Nou, dat zal ik je uitleggen. Maanden geleden zat er bij de Ariël een prijsvraag. Je kon een optreden in ‘Goede tijden, slechte tijden’ winnen. Aangezien ik dol ben op Jef zond ik een slagzin in en wat denk je? Ik heb gewonnen en kom er net vandaan! Het was geweldig.” “Met welke slagzin heb je gewonnen dan?”
-“Een hele simpele: Sigaar of beschuit, samen met Jef kom ik er wel uit!”
“Vertel, wat heb je allemaal gedaan? Wie heb je allemaal gezien?”
-“Nou, ik mocht de WC-dame van ‘de Koningh’ spelen, echt een rol naar mijn hart. Jef was constant in mijn buurt. Ik kon duidelijk merken dat hij mij wilde.”
“Spannend! Was hij in het echt ook zo leuk?”
-“Hij wel, maar die regisseurs…Wat een vreselijk onbeschoft volk, zeg. Die roepen de hele dag: “Kut, kut!”, en niemand durft er tegenin te gaan. Toen ik zei dat ze hun gemak moesten houden, omdat ik hen ook niet voor ‘eikel’ uitschold, lachten ze mij nog uit ook. Toen begreep ik wel waarom al die sterren niets meer terug durfden te zeggen!”
“Belachelijk!”
-“Maar Jef…Het klikte gelijk tussen ons. We hebben een heel intiem gesprek gehad over onze sexuele voorkeuren.”
“Ik wil alles horen!”
-“Rond lunchtijd vroeg hij waar ik van hield. Ik antwoordde dat Grieks mijn voorkeur had, waarop hij me vroeg om mee te gaan naar de kantine, om het eens te gaan proberen bij het kantinepersoneel. Hij weet wel van wanten! Ik zei het liever bij hem te proberen, maar daar gaf hij geen antwoord op.”
“Wat een avontuur!”
-“De hele dag ben ik niet meer van zijn zijde geweken. Tegen de tijd dat ik naar huis moest werd hij steeds stiller. Overduidelijk was hij bang dat hij me zou gaan missen. Natuurlijk stelde ik hem gerust door te vertellen dat ik de hele week op de set zou zijn, waarop hij direct met de regisseurs ging praten. Ik was er van overtuigd dat hij ging vragen of ik een vaste rol kon krijgen.”
“Wat zei die regisseur?”
-“Die vertelde me dat ik het zó goed gedaan had, dat in één dag al mijn werk af was. Ik hoef morgen niet eens meer te komen.”
“Maar, hoe is het met Jef afgelopen?”
-“Niks tegen mijn man zeggen, maar ik ben uiteindelijk met hem in bed beland!”
“Dat meen je niet?”
-“Jawel, ik wilde voor ik naar huis ging nog even gedag tegen hem zeggen en mijn telefoonnummer geven. Kom ik daar aan, ligt hij schaarsgekleed in bed! Een duidelijkere hint had hij niet kunnen geven. Ik trok vliegensvlug mijn kleren uit en sprong bovenop hem. Mijn lippen drukte ik direct op de zijne. Mijn hemel, wat kan die man zoenen!”
“Ik hoop maar dat ik dit voor me kan houden.”
-“Ik drukte mijn lichaam tegen hem aan. Zijn opwinding was voelbaar. Mijn handen gleden onder de dekens, terwijl hij heftig onder mij bewoog. Iedere vezel van mijn lichaam verlangde naar hem…”
“Ga door! Hoe liep het af?”
-“Ineens hoorde ik ‘kut kut’ achter mij. Een knappe beveiliger heeft me de uitgang gewezen.”

Categorieën: Sexgein

13 reacties

Ronaldjecas · 27 maart 2007 op 20:12

Hilarisch column 😆

DreamOn · 27 maart 2007 op 21:03

[quote]”Ga door! Hoe liep het af?” “Ineens hoorde ik ‘kut kut’ achter mij. [/quote] 😆
Een gevalletje: Geile Tijden Slechte Timing?

En dat ‘Kut’ roepen van die mensen de hele tijd: Schandalig! 😀

KawaSutra · 27 maart 2007 op 23:08

Leuk en zeer realistisch geschreven! 😀

WritersBlocq · 27 maart 2007 op 23:13

[quote]-“Ineens hoorde ik ‘kut kut’ achter mij. [/quote]
Dá’s kut!!!

Beetje veel uitroeptekens (says who :eh: 😮 😀 ) waardoor het té overkomt, terwijl dat het al is 😉
Geilig -kut- geinig verhaal weer, óp naar de volgende… laat de volgende man ehhh column zich ook zo snel schrijven door jou?
Groetje Pau

goofy · 28 maart 2007 op 01:07

“Rond lunchtijd vroeg hij waar ik van hield. Ik antwoordde dat Grieks mijn voorkeur had, waarop hij me vroeg om mee te gaan naar de kantine, om het eens te gaan proberen”

Heerlijk hoe je dit niveau van dubbelzinnige humor doorheen de column volhoudt.

pepe · 28 maart 2007 op 08:20

😆

Ma3anne · 28 maart 2007 op 08:26

😆

Voor mijn gevoel had je de namen Sandra en Sofie om moeten draaien. Het is een beetje onwaarschijnlijk dat je jezelf als zo’n dom wicht op zo’n hoog niveau voor schut zet.

😆

SIMBA · 28 maart 2007 op 08:26

[quote]Hij weet wel van wanten![/quote]
Nou, jij ook Sofie! 😀

DriekOplopers · 28 maart 2007 op 10:08

Gebulderd van het lachen. Klasse!

Driek

Mosje · 28 maart 2007 op 14:32

Met jou Sofietje, wil ik wel ranja drinken, met een rietje.

Mup · 28 maart 2007 op 15:10

[quote]-“Nou, ik mocht de WC-dame van ‘de Koningh’ spelen, echt een rol naar mijn hart. Jef was constant in mijn buurt. Ik kon duidelijk merken dat hij mij wilde.”[/quote]

Dus Jef is ook zo’n veelplasser? Hopelijk voor Sofie, blijft hij produktief:-)

Groet Mup.

Leonie · 28 maart 2007 op 21:55

Ik moest errug lachen om deze column!!!

delta75 · 16 april 2007 op 10:38

Erg Grappig:D blijft leuk tot het eind.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder