Het werken bij de HEMA word door vele vaak onderschat. Mensen zien de hema namelijk niet als klein warenhuis… maar als “dat winkeltje waar ze worsten verkopen” … en oh ja… die kaasbroodjes!!!! Mensen vergeten vaak dat wij, als vrouwen, ook lopen te tillen en te sjouwen met dozen,stellingen verbouwen, jaja..zelfs met hamers en glasplaten..altijd moeten lachen van de baas (ook als je een zware shag roker om 9 uur s ochtends aan je balie hebt..) onderbroeken retour moeten nemen waarvan je zeker weet dat die bruine streep niet in de fabriek ontstaan is…!!in broeken lopen die in het jaar kruik ontworpen zijn(waarschijnlijk door een kluizenaar die geilt op wortelmodellen)…daarop een blouse die dan weer is ontworpen door een overspannen,depressieve,in zwangerschapsverlof verkerende alleenstaande moeder.met een bijbehorend sjaaltje die er eigenlijk voor spek en bonen bijhangt..!!!En nee..het helpt ook niet als je dit probeert te combineren met leuke zwarte ralph lauren schoenen en een D&G bril!!!!…hopelooos…!!!!
Anyway,Zo nu en dan verzinnen die klojo’s op het hoofdkantoor..die er net als de politie nooit zijn als je ze nodig hebt… weer eens wat nieuws.. iets “fris en fruitigs”… iets wat opvalt.. iets waardoor mensen meer zullen gaan kopen…
Let op..komtie: dit keer… zaten die kluizenaar en depressieve,overspannen in zwangerschapsverlof verkerende alleenstaande moeder samen en hebben een BRILJANT nieuw,thank God,tijdelijk uniformPJE bedacht..
Wij vrouwen,die graag hun rondingen laten zien want daar zijn wij best wel trots op.. wij vrouwen die omdat het van de baas moet altijd vriendelijk,aardig,respectvol en vrolijk zijn, wij vrouwen die de rotklusjes oplossen waar het hoofdkantoor te lui voor is, wij vrouwen die onderbroeken opvouwen die we werkelijk NOOIT zelf zullen gaan dragen, wij vrouwen die altijd zorgen dat de pisbakken van de klantentoiletten altijd schaamhaar-vrij zijn,wij vrouwen die altijd op 3 plaatsen tegerlijk aanwezig moeten en kunnen zijn, wij vrouwen die ook weleens stiekem flirten met klanten (in het kader van “verkooptechniek” ,wij vrouwen die de HEMA maken wat hij is…wij vrouwen worden dit jaar… van mei tot juni.. in een ORANJE (nee serieus.. ECHT oranje)..hesje gePROPT.. een hesje wat wel heel erg veel wegheeft van de mannen van de gemeentedienst.. een hesje waar je absoluut niet mee door de winkel moet lopen.. want deze leuke,lieve,collegiale mensen van het hoofdkantoor hebben er tot overmaat van ramp (ja…het kan nóg erger) ook nog eens “HEMA OP HOL” op de achterkant geplakt…!!!!
En dan zijn er natuurlijk van die vaste klanten die echt denken dat wij het leuk vinden dat ze 3 keer per dag in de winkel komen en vragen hoe het met dat lieve dochtertje van je gaat.. terwijl je absoluut geen liefde voor kinderen deelt.. en ze dus ook niet hebt,….!! deze klanten denken dus blijkbaar ook dat wij het echt leuk vinden als ze vanaf de ingang schreeuwen: Hee,is de juffrouw van de klantenservice ook al op hol???!!! Krijgen we de worsten gratis vandaag??
Zucht.. Geloof me als ik zeg dat het waargebeurd is!!!
Maar nee..dat “op hol zijn”heeft niks te maken met het feit dat de rookworsten in de aanbieding zijn…
De enige logische verklaring die ik er voor kan geven is dat die klojo’s op het hoofdkantoot op hol geslagen zijn..en dit daarom graag met ons willen delen.
We hebben namelijk sinds 24-05-2006 een nieuw artikel in het HEMA assortiment..
CONDOOMS!! in alle kleuren,soorten en maten.. van glijmiddel met nopjes tot ribbeltjes.. van klein..tot fijn zeg maar!!
Ze staan bij elke kassa en wij vrouwen hebben de vervelende gewoonte om te blozen als je deze dingen moet verkopen aan een “aardige man”..zeg maar!!
Anyway.. niet alleen de klojo’s op het hoofdkantoor zijn op hol geslagen.. Ook wij HEMA vrouwen vinden dit soort nieuwe ontwikkelingen veels te leuk..!!
Zo hebben wij voorgesteld om de “showmodellen”bij de beroemde worsten te hangen(we hebben sinds kort namelijk ook ‘focking leverworsten’.), leuke mannen aan te praten dat ze ze best even mogen passen..wij klantvriendelijke vrouwen willen best helpen..!!
Alleen dit keer..hebben alle hema vrouwen afgehaakt op het gebied: eerst proberen dan adviseren!! Flauw he?!
Ik kan je dus ook niet vertellen of deze HEMA condooms goed,stevig en knap- en scheurvrij zijn!
Wat ik wel weet is dat je 12 stuks voor 3.50 hebt.. en ik vermoed dat je daar chlamydia of als je even geluk hebt gonorroe gratis bij krijgt..
Jaja, altijd prijs bij de HEMA!!
Anyway, na veel denken,zwoegen en zweten.. denk ik dat wij helemaal niet zo op hol zijn geslagen door ons nieuwe kostuum…
Wij HEMA vrouwen.. Zijn sneller “op hol” dan we dachten.


9 reacties

Mosje · 2 september 2006 op 11:10

Hela lalauw, erg leuk stukje. Inside-informatie vanuit de Hema gaat er bij mij in als koek, of als worst zo je wilt.
Je bent wel heel erg slordig met spelling, puntjes zetten, hoofdletters, en met nog een paar technische dingen. Dat maakt het stukje wel lastig leesbaar.

Prlwytskovsky · 2 september 2006 op 11:28

[quote]CONDOOMS!! in alle kleuren,soorten en maten.. [/quote]
Hebben jullie ze ook met een smaakie? 😉

Dees · 2 september 2006 op 11:40

Ga je ze ook presenteren om de worsten heen? :-D. Leuk stukje, beetje hak op tak, maar zeer zeker leuk.

DreamOn · 2 september 2006 op 14:54

Erg leuk om te lezen. Ik heb het wel met je te doen! Maar dat oranje hesje, dat hoefde dus maar twee maanden, begrijp ik dat goed? Alleen tijdens het WK dus, nou toen liep toch iedereen al in het oranje! Ik heb het hier bij de HEMA trouwens niet gezien hoor!
Over het hak-op-de-tak hebben anderen al wat gezegd, dat hoeft niet nog een keer: ik ben het met onderstaande reacties eens.
Nog één puntje: een komma komt niet in plaats van een spatie: die spatie moet er echt nog achter!

klapdoos · 2 september 2006 op 16:09

Ik ga het ook al leren met die spatie’s en komma’s en al die gezellige leestekens die men altijd vermeld als een stukje toch lekker te lezen is.. Maar een kniesoor die daarop let.
By th way (bij de weg) die Hemaworsten, die worden toch niet geserveerd met condoom hé als die dingen niet echt lopen??
Zomaar een vraagje hoor, niet dat ik ze nodig heb.. 😀 😀 😀

Prlwytskovsky · 2 september 2006 op 18:51

@Klapdoos: condooms lopen niet!

melady · 3 september 2006 op 00:41

Leuk stukje, dat zeker, maar ach wat mis ik spatie’s en teveel komma’s en punten.
Kees waar blijf je nou met je commentaar.

Li · 3 september 2006 op 14:45

Lachen dit verhaal 😀
Bij onze Hema werken er ook mannen/jongens.
Zijn ze leuk of doen ze leuk?
Maakt niet uit; ik vind ze leuk.
En die oranje hesjes stonden bijzonder sexy. Mijn hart sloeg zelfs een beetje op hol 😛

Li

Ma3anne · 3 september 2006 op 17:57

Beter Hema óp hol, dan Hema ín hol op je oranje jackie.
Je schrijft lekker, maar de lay out stoort me.
Sommigen lezen daaroverheen, maar ik kan er niets aan doen, dat mijn ogen struikelen over al slordigheden en puntjes.

Kennelijk heb ik woordbeelden zo in mijn hersenen geprogrammerd, dat ik niet door dit soort dingen afgeleid moet worden, of ik lees andere woorden dan er staan en word dan gedwongen een zin te herlezen om het verhaal nog te kunnen volgen.
Snappie?

Benieuwd naar je volgende!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder