[b]Entree Club ‘Simple Booz'[/b]

Samen liepen we enkele straten af en eindigden zo in zijn favoriete club. Neem nooit een gids die je zijn eigen wegen laat zien. Papa Joe was dikke maatjes met de portier dus hij werd zonder problemen binnen gelaten, de portier zag de onaangename geur die Joe met zich mee droeg niet als een reden om hem te weigeren bij de ingang.
Hier zou hij denk ik spijt van krijgen, overal waar papa Joe langs liep liet hij een waas onaangename geur achter. In de gesprekken die Papa Joe en ik onderweg hadden, schatte hij mij een jaar of twintig. Ik heb hem toen maar in de waan gelaten. Mijn entree in club Simple Booz was prettig, de dames die in het midden van de club op een vierkant podium erotisch aan het dansen waren lachten me toe. Ze hadden allemaal dezelfde kleine rode pakjes aan, die mijn moeder zou verafschuwen. De kleur van de pakjes kwamen eigenlijk overeen met bijna alles wat er verder in de club stond, de stoelen voor het podium, de hoekbanken, de gordijnen en de plinten van de bar.

We namen plaats voor het podium en terwijl ik me vergaapte aan de dames die voor ons aan het dansen waren vertelde Joe mij hun namen. Enkele seconden daarna kwam er een bloedmooi meisje van een jaar of 21 op mij af gestapt en vroeg wat ik wilde drinken. Voordat ik antwoord kon geven maakte papa Joe al een gebaar naar haar en het meisje was weer weg. Joe bleef mij de gehele avond sponsoren met drank. Freddy, de goede vriend van papa Joe, was ook de club binnen gekomen. Papa Joe stelde Freddy aan mij voor en vertelde hem dat ik opzoek was naar mijn oom.
Je kon duidelijk merken dat Papa Joe een lichte angst voor Freddy had, als Freddy sprak, was Joe doodstil en luisterde hij aandachtig naar wat Freddy vertelde. De houding van Joe veranderde ook meteen toen hij doorhad dat Freddy de club binnen gekomen was. Van het stoere mannetje dat mij de namen van de dansende dames vertelde was niets over…

De meiden van wie ik de namen al meteen vergeten was probeerden mij op te winden, maar de rode gloed die overal terugkwam in de club gaf mij een kotsmisselijk gevoel. Brokjes voedsel in mijn keel en de smaak van gal op mijn tong verdwenen nadat ik uit automatisme, meerdere grote slokken van mijn glas bier genomen had. En maakte plaats voor het juiste effect dat overvloed aan alcohol je geven moet. Een klap adrenaline die door heel je lichaam heen gaat als je even je ogen sluit.
Ik focuste me op de dames en kreeg heel even een lichte erectie.

Het duurde slechts een paar seconden nadat ik gulzige slokken van mijn glas bier genomen had, stomverbaasd keek ik naar het podium en zag hoe ze zich in een hoog tempo vermenigvuldigden. Het waren er eerst drie, het werden er zes, na enkele minuten was het vierkante podium vol met dames die synchroon erotisch dansten.
Ik waagde een poging om terug in de realiteit te komen door mijn vingers hard in mijn oogleden te drukken, maar besefte me al te goed dat het moment van stomdronken zijn aangekomen was. Terwijl Freddy mij een stevige hand gaf vertelde Joe hem met een nederige houding waar ik vandaan kwam. Freddy onderbrak Joe door mij te vragen of ik nog wat wilde drinken. Ik wees met een bezopen blik naar het halfvolle glas bier, dat naast me op een kleine ronde tafel stond en schudde nee. Aan de blik in Joe’s ogen kon ik merken dat hij zich ongemakkelijk voelde toen Freddy zijn arm om hem heen sloeg, hem apart nam en zei dat ze zo terug kwamen. Ik bleef achter met mijn glas bier dat inmiddels lauw geworden was. Mijn gedachten splitsten in tweeën en haalden een spel kaarten tevoorschijn…

Introductie Freddy

Freddy draagt belachelijke dure pakken van merken als Armani en Dolce & Gabana, de bijpassende stropdassen die hij hierbij draagt zitten altijd perfect. Naar zijn zeggen draagt hij deze pakken om het wat prettiger te maken bij het zien van zijn lelijke kop. Compenseren noemen we dat. Freddy was het jongetje dat altijd als laatst gekozen werd bij gym, op één ochtend was hij het spuugzat.
Hij verzamelde alle uniformen en binnenzooltjes van zijn klasgenoten en piste met een brede grijns op zijn gezicht alles onder. De nonnen die hem les gaven waren hier woest over. Terwijl er van alle kanten naar hem gespuwd werd met preken en slagen genoot Freddy intens van zijn gepleegde wraakactie. Hij heeft twee keer een tijd van zeven maanden in de gevangenis doorgebracht. De eerste keer voor het dealen en bezit hebben van hasj. De tweede keer kwam hij vast te zitten voor het overtreden van zijn proeftijd. Hij werd in de gehele periode dat hij vast zat totaal dertien keer bruut verkracht en gedwongen tot seksuele handelingen door kerels die groter en breder dan hem waren. Sindsdien heeft hij nooit meer een gevangenis van binnen gezien.
Freddy spreekt openhartig over zijn belevingen in de gevangenis, een gevoel van schaamte is iets wat hij niet kent.
Bij het bekende gesprek waar mannen opscheppen over de grootte van hun geslacht, legt hij zijn penis op tafel en zonder ook maar een beetje van kleur te veranderen trekt hij één wenkbrauw omhoog en zegt: ”Nou? Laat maar zien!” Dát noem ik nou een man met ballen.

Hij is lang, mager en blank. Hoewel hij er altijd netjes uitziet, maken zijn lelijke kop en de twee grote littekens onder zijn kin, zijn uitschot uiterlijk compleet. Hij woont verderop in pand een paar straten verder van Joe.
Hij heeft een ongezouten mening waar hij vaak het woord fuck achteraan zegt. En zoekt om de zoveel uur slachtoffers om zijn frustratie op kwijt te kunnen. Frustratie van zaken die mislopen, frustratie als zijn stropdas niet in één keer perfect wil zitten, of gewoon als hij de behoefte heeft om bloed uit iemands neus te zien lopen. Zijn frustraties kan hij onder andere kwijt bij Papa Joe, dit doet hij ook regelmatig.
Hij doet me bij zijn uitbarstingen denken aan Meneer die zijn frustraties ook op mijn moeder en mij afreageerde. Freddy is het voorbeeld van elke andere beginnende pooier. Voordat hij dit beroep aannam verdiende hij zijn geld alleen met het dealen van drugs. Dit doet hij overigens nog steeds, maar zoals in elk beroep is hij naarmate de jaren verstreken, enkele schalen hoger geklommen. Hij is net als Joe een vaste klant bij club Simple Booz en ontvangt daar niets anders dan groot respect van de werknemers, de eigenaar en de gasten die daar komen. Hij heeft één vaste vriendin en rommelt daarnaast ook wat af met zijn cliënten. Hij is een grote fan van Elvis, hij heeft dan ook twee tatoeages; één portret van Elvis op zijn linker binnenarm met daaronder de tekst ‘Fat fuck.’ De tekst ‘I sold Elvis drugs.’ staat op zijn rechter binnenarm. Freddy heeft gevoel voor humor. Behalve de kleur op Freddy’s huid is hij alles wat Papa Joe wil zijn. Freddy is de man die mij aan de heer Cocaïne voorstelde. Hij bracht mij ook in contact met Sarah…


3 reacties

tontheunis · 27 januari 2005 op 23:04

En die meneer Cocaïne heb je heel diepzinnig gesproken voor je aan het schrijven van dit tweede deel begon?

TT

melady · 28 januari 2005 op 23:38

[quote] Ze hadden allemaal dezelfde kleine rode pakjes aan, die mijn moeder zou verafschuwen.[/quote]

ach..daar zou ik niet zo zeker van zijn

Verderan deze zin ben ik trouwens niet gegaan..dit was me al eng genoeg spookkoop..

Melady 😎

melady · 28 januari 2005 op 23:41

begin al met dubbele tong te schrijven…ff mijn neus poederen.

Melady

Geef een reactie

Avatar plaatshouder