Ik heb eigenlijk nooit zoveel gehouden van one night stands. Waarom noemt men het eigenlijk “one night stand”? Terwijl iemand, die aan zoiets begint, meestal zo hersenziek wordt, dat degene het nogmaals doet, maar dan wellicht met een ander wegwerpneukobject. Je schiet ( spuit ) het hele rolletje ( baarmoedergrot ) vol en vervolgens gooi je het weer weg, omdat je weer “toe” bent aan een nieuwe wegwerpgleuf of – staaf. En wat gebeurt er vervolgens met het oude rolletje? Het oude rolletje zoekt weer een nieuwe wegwerplustobject of het oude rolletje komt tot inkeer en gaat op zoek of vind een vaste ( of open ) relatie met de benodigde passie. Het is net als met jus ‘d orange: je hebt passie nodig om te mixen, anders is het niet te zuipen. Dan krijg je niet het gewenste resultaat: geweldige seks. Want, het is zo klaar als boter dat seks het beste is met passie. Geen goedkope, uitgewoonde baarmoeder uit de kroeg of chatbox, maar een menselijk verschijnsel waarvan je wonderbaarlijk veel kan houden.

One night stands is niets beters dan drinken zonder dronken te worden. Je drinkt ( neukt ) en drinkt maar, maar je blijft nuchter: een idioot. Terwijl je in een relatie drinkt en drinkt waarna je vervolgens heerlijk dronken blijft: verliefd. Je weet dat de liefde van je leven de volgende dag of weekend weer naast je ligt met die gelukkige blik in haar/zijn ogen ( behalve wanneer persoon B vreemdgaat, maar dat laten we nu buiten beschouwing ). Maar als we spreken over een one night stand, dan zie je die gelukkige blik niet in haar/zijn ogen. Dan zie je enkel dezelfde lege blik als welke jij ook in je ogen hebt: leeg. Nog steeds een leeg hart. Nog steeds dezelfde walgelijke smaak van jus ‘d orange in je mond. En die smaak zal uit je bek blijven stinken, totdat je de passie eindelijk hebt gevonden.

Maar wanneer je die passie vind, is onbekend. Eerst vind je bijvoorbeeld een appelsap, daarna een chocomel en vervolgens een kattenpis. De ene teleurstelling na de andere en ze smaken allen even smerig. Wanneer je uiteindelijk passie vindt en daar gulzig ( liefde ) liters ( weken, maanden, jaren ) van naar binnen ( hart ) werkt is het nog maar de vraag of het altijd passie zal blijven. Passie kan bedorven ( verveeld, gevoel kwijt, ruzie, verliefd op een ander ) raken waardoor de passie door de wc wordt gespoeld. De passie kan zelfs veranderen in braaksel, wanneer je liefde het in zijn/haar botte harses haalt om je te bedriegen met één of andere wegwerpdoos of wegwerpknuppel. Als vanzelfsprekend wordt het braaksel ook door de wc gespoeld.

Maar wat gebeurt er wanneer het braaksel weer in passie verandert? De passie, liefde bevind zich nog steeds in het braaksel. Persoon A geeft persoon B weer de kans om weer in passie te veranderen, maar persoon B wil het nog niet. Dan maar contact blijven houden, omdat beide personen niet zonder elkaar kunnen, omdat de passie er nog steeds is. Maar ondertussen is de relatie nog steeds door de wc gespoeld waardoor persoon A nog wel eens in wil storten. Voortgang van contact houdt twee dingen in: liefde en pijn. Pijn, omdat beide personen nog steeds worden geconfronteerd met het feit dat ze elkaar niet meer hebben zoals vroeger, pijn omdat ze elkaar missen.

Is het dan niet zo klaar als boter of misschien zelfs een heel brood dat persoon A en B weer moeten proberen te groeien tot Passoa jus ‘d orange? En als één van de twee dat om wat voor reden niet kan/wil, dan blijft het bij liefde en pijn, omdat ze niet zonder elkaar kunnen noch het opnieuw kunnen proberen door persoons B besluiteloosheid. Persoon B wil persoon A niet kwijt, maar op deze manier wordt de kans juist groter dat zij elkaar kwijtraken, omdat één van beide vroeg of laat een andere passie kan tegenkomen. En mocht die passie uitbloeien tot een relatie, dan zijn persoon A en B elkaar wel voorgoed kwijt.

“The never ending story” lijkt het wel. Maar is het natuurlijk niet. Elk verhaal kent een einde. Tot de hoofdpersonen sterven of totdat één van beide een nieuw schepsel vindt. Hoe het ook zij..it needs an ending or a new beginning. Because this is torture…

Zullen we ooit weer passie kunnen drinken? Of blijven we stinken in deze kattenpis?

Categorieën: Sexgein

12 reacties

BrokenHalo · 29 september 2006 op 20:35

Heerlijk juist… de volgende ochtend onbeschadigd retour. Het was gezellig en bedankt voor het orgasme. 😉
One-night-stands kunnen absoluut wel bevredigend werken. En hoewel ik heel erg voor one-night-stands ben, (al gebeuurt het mij als mama niet zo vaak meer :-D) ik geloof dat je het wel weet als de ware zich aandient. Dan kan een one-night-stand uitgroeien tot levenslang. Maar wat is er mis mee om je tot die tijd te vermaken met een one-night-stand or two?
En als een persoon (ik dus :-D) er niet aan moet denken om elke dag voor de rest van haar leven naast dezefde persoon wakker te worden, dan is zo’n nachtelijk avontuurtje toch ook prima?
Want als de verliefdheid over is, is alles anders… en dat is niet altijd beter.

One-night-stand staat dus eigenlijk gewoon voor geen gezeur achteraf. Lekker rustig toch?

Mosje · 29 september 2006 op 21:06

Tja, de kortste afstand tussen persoon A en B is natuurlijk een rechte lijn, die je met passie kunt bewandelen, tenzij je kattenpis tegenkomt, want dan ga je natuurlijk wel een blokje om, naar de wc wel te verstaan, om aldaar het braaksel door te spoelen, waarna je probeert de jus terug te vinden, wat niet mee zal vallen omdat persoon A door liefde verblind is en persoon B met een jeugdliefde ligt te wippen op een niet nader te noemen plaats, die ver verwijderd is van punt C, dat samen met A en B de driehoek van Pythagoras vormt, waarmee ik maar wil zeggen dat driehoeksverhoudingen ook wel eens leuk zijn, dat wil zeggen als je de schuine zijde bent, want als aanliggende rechtshoekzijde is er geen moer aan, althans volgens persoon E die weg ligt te kwijnen na een mislukte one night stand met een middelloodlijn.
Cheers!

pally · 29 september 2006 op 22:08

ik heb nooit gehouden van wiskunde : van algebra niet en van meetkunde ook niet.
Te ingewikkeld en te bedacht. 🙁 😕

WritersBlocq · 30 september 2006 op 00:35

Je allerbeste tot nu toe (hoewel ik er een paar niet gelezen heb, om maar nog iets zinnigs tussen haakjes te zetten :-D)

DriekOplopers · 30 september 2006 op 10:10

Ik heb niets met one-night stands. Ik wil vrijen met de vrouw van wie ik hou, de vrouw waar mijn hart gewoon ouderwets sneller van gaat kloppen. En met die vrouw wil ik dan een ten thousand-night stand.

Zo. Dat is eruit!

Driek

Siebe · 30 september 2006 op 10:31

Ik vind hem in ieder geval bloody mary (of is dat met tomatensap in plaats van jus d’orange?) ingewikkeld. Al die haakjes, al die m/v, al die A/B enzovoort.

Ingewikkeld (dus).

Chantal · 30 september 2006 op 11:05

Goede column, shit, maar die uitleg tussen haakjes had van mij niet gehoeven. Dat maakt het juist ingewikkeld en zonder de haakjes was het denk ik duidelijker geweest.

klapdoos · 30 september 2006 op 16:42

Dat heb ik nou ook met het verhaal an sich. Je vertelt het precies in de juiste verhoudingen, maar dan ga je aan de mix met al duidelijke punten en komma’s en tussen haakjes. Maar het is een goed verhaal, herkenbaar voor de meeste denk ik wel.
😀

champagne · 30 september 2006 op 17:00

Ik blijf wat moeite houden met jouw grove manier van uitdrukken. Ook doe je de lezer geen eer aan door steeds dingen uit te leggen tussen haakjes.
Ingewikkelde column over boeiend thema.

KawaSutra · 30 september 2006 op 19:56

Geen kattenpis deze column, maar overal zitten natuurlijk haken en ogen aan. Ik zie door de haken de column niet meer, maar de boodschap is duidelijk.

Dees · 1 oktober 2006 op 10:04

Als je veel gaat uitleggen word je vaak steeds onduidelijker. Soms kun je misschien beter maar vertrouwen op de intelligentie van de lezer die zelf de haakjes erbij kan verzinnen. Of schijt hebben aan de lezer als die dat niet kan.

Zo vond ik het moeizaam lezen en dat gebeurt bij jouw stukken niet echt vaak.

Shitonya · 1 oktober 2006 op 12:57

Bedankt voor alle reacties 🙂
En ja, ik heb de lezers inderdaad onderschat, want anders zou ik niet zoveel haakjes gebruiken. Ik ben vaak mensen gewend die wel die uitleg nodig hebben, dus schreef ik automatisch met haakjes en al. Ik zal er de volgende keer aan proberen te denken om ze weg te halen 🙂

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder