[i]Ik ben een vrouw van 33 en heb sinds kort weer een nieuwe vriend. Ik ben altijd verliefd op mannen, maar zodra ik een relatie heb blijken ze een piemel te hebben….[/i] Deze onthutsende mededeling trof ik aan op een site voor vrouwen.
Je vraagt je toch af bij het lezen van zo’n opmerking waar deze vrouw in godsnaam haar leven heeft gesleten? Mannen hebben altijd een piemel heeft ze ontdekt en dat maakt haar bang. Ikzelf zou pas schrikken wanneer het omgekeerde waar bleek te zijn, denk ik.
Dat je na een tijdje ‘verkeren’ erachter komt dat jouw liefde van het moment géén piemel heeft!

Nu is alles vervangbaar, dus ook een piemel. In allerlei soorten en maten, geuren en kleuren zijn ze verkrijgbaar.Tarzan beweegt zich allang niet alleen maar in de jungle voort, hij verkent ook menig ander oerwoud. Het taboe over deze hulpmiddelen is allang weggewerkt, zelfs bij een abonnement op een vrouwenblad krijg je tegenwoordig een vibrator cadeau. Maar bovengenoemde dame is vast ziende blind. Ze leest de Viva nooit en heeft al zeker geen tv. vermoed ik.
Want wáár kun je tegenwoordig nog zonder besef van dit alles opgroeien?

Nu kun je natuurlijk óók echt schrikken van een piemel.
De grootste piemel ooit gemeten was 34,3 cm lang en had een diameter van 16,5 cm. Dat is echt traumatisch. Kijk dáár word ik nou bang van! Gelukkig heb ik deze man nooit mee naar huis genomen. Ik neem namelijk graag met minder genoegen. Ik geloof niet dat deze eigenaar een leuk seksleven heeft gehad, met zo’n ‘deegrol’ tussen zijn benen. De zwaartekracht maakte het vast ook niet eenvoudiger om de boel overeind te houden.Je eindigt dan misschien in het Guiness book of Records met twee records op jouw naam, maar of je daar nou opgewonden van wordt?

Maar goed, de vrouw in dit stukje heeft wél een serieus probleem. Er moet snel wat aan gedaan worden, lijkt me. Zou er therapie bestaan voor mensen die aan een piemelfobie lijden?
En zo ja, zou het dan net zo gaan als bij b.v. angst voor spinnen?
Eerst naar plaatjes kijken en dan langzaam toewerken naar de echte exemplaren, van klein naar steeds groter? Totdat ze hem onbevreesd in haar hand durft te nemen. En een relatie voor het leven aankan, met een man die in het bezit is van een heuse piemel. Dát zou ik haar toch wel gunnen, eerlijk gezegd.

Rest mij nog één vraag: waar haalt de therapeut al die echte piemels vandaan?


20 reacties

Eddy Kielema · 10 juli 2005 op 11:18

Vooral de laatste zin prikkelt de fantasie! 🙂

Outsider · 10 juli 2005 op 11:48

Een leuke column met humor. Uit het citaat van die vrouw blijkt echter helemaal niet dat zij een piemelfobie heeft. Het kan wel zo zijn, maar het hoeft niet. Er zijn vrouwen die gewoon niet veel aan seks vinden. Ik denk hier bijvoorbeeld aan een verhaal van Carmiggelt. Daar is een man door een ziekte impotent geworden. Zegt de echtgenote van die man tegen een vriendin: ‘Van dat geneuk ben ik ook af.’

archangel · 10 juli 2005 op 11:54

Wel een geinig stukje, maar ik ga toch even de droogkloot uithangen 😉

Ik mag aannemen dat de dame die die reactie heeft geplaatst met het ‘hebben van een piemel’ vooral bedoelde dat de mannen die er aan vast zitten erg graag het bezit van voornoemde piemel kenbaar wilden maken.

Met andere woorden, haar reactie had kunnen/moeten zijn: ‘Ik ben een vrouw van 33 en heb sinds kort weer een nieuwe vriend. Ik ben altijd verliefd op mannen, maar zodra ik een relatie heb blijken ze [eerst en vooral] een piemel te hebben [en pas op de tweede plaats een romantische inborst]’

Desalniettemin wel een aardige column 🙂 (is het trouwens niet ‘Piemelfobie’ ipv ‘Piemelspatiefobie’??)

champagne · 10 juli 2005 op 12:05

[quote]Ik mag aannemen dat de dame die die reactie heeft geplaatst met het ‘hebben van een piemel’ vooral bedoelde dat de mannen die er aan vast zitten erg graag het bezit van voornoemde piemel kenbaar wilden maken. [/quote]
De vrouw in het stukje bedoelde echt letterlijk een piemel. Er bestaan vrouwen die (om wat voor reden dan ook) angstig zijn om dat’gebied’ van een man te ontdekken.
Er zijn ook vrouwen die tegen hetgeen aanlopen wat jij bedoelt: dat de man in kwestie in zijn geheel gewoon ‘een lul’ is. 😀

Mosje · 10 juli 2005 op 12:05

Een site voor vrouwen waar dat soort mededelingen worden gedaan. Champagne, waar surft gij toch overal heen?
Over je laatste zin: ik word regelmatig door die therapeut gebeld.
😛

archangel · 10 juli 2005 op 12:19

Ik bedoelde het ook letterlijk. Maar een beetje in het verlengde van wat Outsider zegt, kortom: een vrouw die denkt: ‘heb je er weer zo eén’ en het dan heeft over de man ipv de piemel waar hij aan vast zit 🙂 (terwijl ze natuurlijk heel goed weet dat alle mannen er een hebben).

[quote]Er bestaan vrouwen die (om wat voor reden dan ook) angstig zijn om dat’gebied’ van een man te ontdekken.[/quote]

Dat begrijp ik. Maar ik leid niet af uit de reactie van die vrouw dat zij tot die groep behoort.

Oh well…… 😉

Ma3anne · 10 juli 2005 op 12:23

Is dat zo? Hebben alle mannen piemels? Je leert elke dag bij hier. 😀

Bakema_NL · 10 juli 2005 op 12:35

Alle mannen hebben een piemel…..en ze zijn niet bang hem te gebruiken ook………….wat een wrede wereld moet het zijn voor die vrouw. 😛

Je mond valt af en toe open van verbazing inderdaad, mensen die in een uithoek van de wereld schijnen te leven, maar nee hoor, ze bevinden zich gewoon onder ons, ongelooflijk eigenlijk.
Ik heb ooit een collega gehad, een bijzonder mooi meisje van 17 ongeveer, die midden in een drukke winkel vroeg aan de bedrijfsleider, na het onderwerp gehoord te hebben in de kantine, wat klaarkomen was……ge-wel-dig. Zo’n type kan een piemelfobie hebben want ze moet er ook nog achterkomen waar die piemel zoal heen gaat.

Leuk stukje voor de vroege zondag. 😛

bert · 10 juli 2005 op 13:34

[quote]Mannen hebben altijd een piemel [/quote]
Jammer genoeg werkt dit in de natuur niet altijd zo en gaan er ook dingen fout bij de voortplanting. Er zijn vrouwen met en mannen zonder. Dat is maar wat erg. Maar dit gaat buiten de scope van deze column.
Leuke column. Met veel plezier gelezen. Ik hoef gelukkig niet ver te zoeken naar een “echte” piemel.

Li · 10 juli 2005 op 13:57

Deze staat weer als een huis!

Maar ik vraag me af of het andersom ook het geval kan zijn.
Zouden er heteromannen zijn die een vagina ‘kut’ vinden 😕

Wil jij dat eens uitzoeken Champagne 😛

Li

Troy · 10 juli 2005 op 13:58

Was die grootste piemel ooit echt van een mens en niet van een paard??? Geinig stuk(je) 😛

Domicela · 10 juli 2005 op 14:27

Ben vergeten welke site het was, maar ik heb het ook op internet gezien (of iets wat er op leek). Zo zie je maar weer dat een mens nooit te oud is om te leren …..

viking · 10 juli 2005 op 16:00

Alle mannen? Ik ook? Hemeltje, ik ga meteen even kijken waar ik hem gelaten heb…

Louise · 10 juli 2005 op 17:43

[quote]Rest mij nog één vraag: waar haalt de therapeut al die echte piemels vandaan?[/quote]
Joh, therapeuten kunnen lullen voor 10, dan moet het kunstje andersom ook niet al teveel problemen opleveren 😀

Kees Schilder · 10 juli 2005 op 21:26

Wat een gelul allemaal om een piemel.Heerlijke column!

klungel · 10 juli 2005 op 21:37

Aaahhh, dus dat bedoel je met diepte 😀

Erg leuke column 🙂

sally · 11 juli 2005 op 13:26

[quote]Rest mij nog één vraag: waar haalt de therapeut al die echte piemels vandaan[/quote]

Misschien een paar potloodventers…
Die stellen zich graag beschikbaar. 😀

grappige column
Groet Sally

WritersBlocq · 11 juli 2005 op 15:28

Hahaha, hij is leuk Champ!

Shitonya · 12 juli 2005 op 00:52

ik zeg het niet snel, maar geweldige column 😀

en die therapeut haalt die echte lul gewoon uit zijn eigen broek gok ik

KawaSutra · 13 juli 2005 op 00:19

Dit is gewoon een ‘lulverhaal’. 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder