Op gezette tijden ga ik iets doen wat pijn doet en daarna voel ik me beter,lekker in mijn vel, zowel lichamelijk als geestelijk. Het is een uitermate geaccepteerde vorm van SM. Ik bevind me in de martelzaal. Iedereen weet het ,niemand zegt het. We noemen het…….. een lesje Taibo’en.
Zeker vijftien vrouwen hebben zich verzameld om gezamenlijk in het zweet te gaan. Voor ons staat een docent, een man in een strak broekje en shirtje. De aandacht gaat meteen naar de inhoud van het broekje. Het maakt me misselijk, ik ben hier om te taibo’en en niet om de grote van het lid van de docent in te schatten. Ben ik de enige die de aandacht op zijn kruis laat vallen? Ik haal me uit het gestaar en gefantaseer. Mijn vriendin naast zich maakt zich druk over iets anders. Ze trekt haar shirtje voor de zoveelste keer over haar kont. Ze is iig al verder dan de twee dames voor me. Ze hebben heel nonchalant een jasje over hun kont gedrapeerd. Iedereen weet wat dit betekent. “ik vind mijn kont te dik om aan jullie te laten zien” Thuis hebben ze hoogstwaarschijnlijk een vriend die tig x zal moeten zeggen dat die kont helemaal niet te dik is, juist lekker vol en prettig om beet te pakken. Maar ja, zolang de dames er zelf niet van overtuigd zijn zal die vraag, “vind je mijn kont niet te dik?” en het draperen van een lap stof over een hoogstwaarschijnlijk lekkere reet, een terugkerend ritueel blijven.

Ik kijk voor me, we staan graag achteraan, en zie diverse vrouwen vormen. Schuin voor me staat een vrouw,heel moedig of is het bevrijdt, in een strak pakje. Haar kont valt als eerste op, het klopt niet, haar lichaam is niet in verhouding. Haar kont is zeker 10 cm te groot aan weerszijde. Zou zij dat ook zien als ze in de spiegel kijkt? Komt ze speciaal naar de lessen om te werken aan die kont? Zal ze ‘m ooit in het gareel krijgen, in de vorm die past bij de rest van haar lichaam?

Op nog geen 2 stappen verwijderd van de grote spiegel, staat ons gezamenlijke einddoel. Zij staat vooraan. Een vrouw van begin dertig, ze is Strakkkkk. Alles op zijn plek, een cubje B, een klein,bol kontje,geen buikje en een duidelijke taille.

De docent zet de muziek aan en draait fiks aan de volumeknop. Top 40 house galmt door de zaal. Deze muziek zal ons gehijg en gesteun gaan overstijgen, deze muziek zal ons afleiden van de pijn die we gaan voelen.

De les bestaat uit het vele malen herhalen van diverse bewegingen. Ik krijg dan ook al gauw de neiging om een stukje van het Zwanenmeer ten uitvoer te brengen. Ik onderdruk die neiging, even en laat me dan gaan…Ik zoek het contact met mijn vriendin,die gelukkig ook zin in ongein heeft. We springen effe los van iedereen. We hakken en dansen. Heel even. Dan gaan we weer over tot Kicken en Stoten. Ik denk aan mijn laatste Liefde en kick zo hard dat ik uit balans raak.

Dit is niet de goede aanpak. Ik laat me maar grijpen door het goede nummer dat voorbij komt. Ik verlies mezelf in de muziek terwijl ik de kicks uitvoer “wie es gehort”.


1 reactie

Godspeed · 5 maart 2003 op 15:02

[quote]Op nog geen 2 stappen verwijderd van de grote spiegel, staat ons gezamenlijke einddoel. Zij staat vooraan. Een vrouw van begin dertig, ze is Strakkkkk. Alles op zijn plek, een cubje B, een klein,bol kontje,geen buikje en een duidelijke taille. [/quote]

Toch wel grappig, dat jullie altijd op iemand anders willen lijken.

Godspeed
:pint:
Die wel op de instructeur wil lijken 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder