Er werken veel Polen bij mij op het werk, net als bij zoveel werkgevers in Nederland. Waar de meeste vrouwen toch blond zijn met blauwe ogen, heb je toch ook brunettes. Hoewel ik niet op blond val, is een blonde vrouw samen met een brunette toch een lust voor het oog. Een enkeling spreekt en verstaat Nederlands, maar de meeste vertikken het om er moeite voor te doen. Leg ze dan maar eens uit hoe ze hun werk moeten doen. En waar wij Engels op school leren, leren zij Russisch. Dus dat wordt ook geen succes. Wat nu als ik een van die dames leuk vind en op date met haar wil? Hoe zal die verleiding verlopen? We nemen de proef op de som. Het Pools is geschreven op gehoor.

Tijdens het werk sta ik samen met de brunette, ik kies toch voor mijn voorkeur en probeer haar duidelijk te maken dat ik haar leuk vind. Ze heet Catharina. Geregeld kijken we elkaar aan en geven we elkaar een bescheiden glimlach. Volgens mij vind ze mij ook wel leuk en ik waag het erop.

“Catharina?” Ze kijkt me vriendelijk aan en knikt haar hoofd. “Ik vind je leuk,” zeg ik vol vertrouwen op een goede afloop. Ze lacht en haalt haar schouders op. Ze buigt zich naar me toe en gebaart dat ze me niet begrijpt. “I like you, me like you?!” En ik kijk haar vragend aan. Dezelfde reactie volgt. Ik tik mezelf op de borst, “I, me, ik,” en vervolgens wijs ik naar haar en vervolg mijn zin, “…like you, vind jou leuk.” Om het af te maken maak ik met mijn handen een hartje. “Ah, protzky snorska!” Vol trots en met blozende wangetjes kijkt ze me breed glimlachend aan. Met sparkelende ogen gebaart ze mij hetzelfde en mijn verklaring is positief beantwoord.

Zonder het twee keer uit te hoeven leggen houd ik mijn hand alsof ik een glas vast houd en gebaar of ze iets met me wil drinken. “Vanavond uit, drinken, samen iets doen?” Jah, jah! Oké,” antwoordt ze me enthousiast. Die avond gaan we na het werk naar het strand. Een kleedje om op te zitten, misschien ook te liggen en een flesje wijn. Samen zitten we naar een mooie zonsondergang te kijken. “Ik vind het leuk dat ik hier met jou ben. Al versta je me toch niet, het is maar dat je het weet.” Onbegrijpend kijkt ze me half blij, half zielig aan. “Trotzy skaja zjoepko knitzi,…stravanja zjarta? No English, geen Nederlands, dit wordt niks Catharina.” Hopeloos kijken we elkaar aan en besluiten zwijgend elkaar vast te houden.

Een moment later draait ze zich om en kijkt me verleidelijk aan. “Stoijzah? Stoeien? Ja hoor, prima!” Met de ondergaande zon beginnen we elkaar stevig te zoenen. Op elkaar liggend komen onze handen op plekken waar we het aangenaam warm van krijgen. De vrijpartij wordt heviger en steeds naakter. Ik duw haar van me af en wijs haar op het hebben van veilige seks. “Heb je een condoom?” Schuddend met haar hoofd ga ik verder met vragen. “Condoom, condome, condomme, plastic balonne?” Met haar lippen ophalend en met het zachtjes mopperen in het Pools besluit ik het via gebaren duidelijk te maken. Dat is immers eerder gelukt. Mijn linker wijsvinger gaat recht omhoog, met mijn rechter wijsvinger en duim maak ik een rondje en deze glijd ik langzaam op en neer over mijn rechtopstaande vinger. “Condoom, balonne, rubber? Ah, jah!” Opgelucht dat er eindelijk iets gaat gebeuren trekt ze haar slipje uit en gaat op haar rug liggen. Ze graait in haar tas en haalt daar haar lipgloss uit. Ze haalt het dopje eraf en laat zien dat ze me begrijpt door het gloss-staafje op en neer te bewegen. Ze brengt de gloss bij haar genotsgrot en begint deze overvloedig in te smeren. “Potz na dor fotzki!”

De bel gaat, het is pauze. Ik kijk haar aan, ze lacht naar me. Met een niet gemeend glimlachje zeg ik, “koffie, lekker. Jah, jah,” antwoordt ze blij terug. Hoofdschuddend loop ik naar de kantine en bedenk me dat het beter is om deze en andere Poolse stoten met rust te laten voordat ze haar lippen insmeren met lipgloss.

Categorieën: Sexgein

BuddhaWriter

Geen vogel vliegt te hoog die met zijn eigen vleugels vliegt

1 reactie

Mien · 6 augustus 2009 op 14:55

Dit kan je uit de brand helpen:
Jestem w Tobie zakochany
Hopelijk krijg je deze reactie:
Ja też jestem w Tobie zakochany

Als je elkaar dan echt leuk vind en je wil meer:
Jesteś jeszcze dziewicą?
Bij een onkennend antwoord meteen doorvragen:
Ile miałaś już chłopaków?

Als je twijfelt door het antwoord, zeg je:
Nie chcę ryzykować AIDS
En vervolgens vraag je:
Masz prezerwatywy?
Mogelijk antwoord:
Biorę pigułkę

In dat geval kun je voor de zekerheid het volgende vragen:
Zrobisz mi loda?
Ze zal dan ongetwijfeld vragen:
Umyjesz penisa zanim Ci obciągnę?

Veel succes / Powodzenia

Mien Polski 😉

Geef een antwoord