Wat moet ik mij bij een stadscommando voorstellen. Het schijnt een uitvinding van Wilders te zijn. Zie je het al voor je? Zo’n gedresseerde randdebiel met camouflagekleding en een, in boomtakken wegwerkte, helm die met een granaatwerper in de aanslag in Sexbierum, Appingedam of Moddergat rondsluipt op zoek naar een illegale allochtoon. Dat dan elke zonnebankfanaat al verdacht is en elke bejaarde vrouw met een regenkapje op haar ingezakte permanent tegen de muur wordt gezet. Of dat je nietsvermoedend op een bankje in het park van een stuk Tuks fruit zit te genieten en vervolgens wordt besprongen door een roedel freeze!, freeze! gillende randstadcommando’s met waterstofperoxide ingevette helmen op hun harses.

Je moet er toch niet aan denken dat dat beeld werkelijkheid wordt als Wilders aan de macht komt.
Over waterstofperoxide gesproken; je hebt wel eens van die deuntjes die de hele dag door je hoofd spoken. Dat had ik bijvoorbeeld altijd met het smurfenlied van papa Abraham. Dat kon soms wel een week duren.
Tegenwoordig heb ik dat door het kijken naar het hoofd van Wilders. Zodra ik die man in beeld zie denk ik; Jezus alweer een reclame voor bestrijdingsmiddelen tegen luizen?
Soms heb ik ook dat ik aan de huishoudbeurs moet denken bij het zien van Wilder’s lichtgevende kop. Dan dringt zich onmiddellijk het deuntje; Sorba hier, Sorba daar, Sorba is uw hulp in huis, op.
Ik bedoel, met wat in dat haar zit kun je zo de concurrentie met allesreinigers als Cilit Bang moeiteloos aan. Cilit Bang: BANG!! En het vuil is weg!

Daarom heeft Wilders ook zoveel beveiliging. Hij is veel te bang dat er iemand de slogan; Bang! En het vuil is weg te letterlijk neemt en op het idee komt om hem een dopje Cilit Bang in zijn gezicht te smijten. Weer eens wat anders dan een taart gooien en bovendien:Bang!! Wilders is weg!!

Wat ik maar wil zeggen; word ik in de toekomst van mijn bed gelicht na het schrijven van dit soort stukjes?
En het wordt toch al zo moeilijk voor mij want ik ben ook al weg uit de linkse kerk.
Ja, niet dan? Je wilt tegenwoordig toch geen enkele verdenking meer op je laden door lid te zijn van een kerk?
Wilders is absoluut gepromoveerd op welbespraaktheid, maar als het op voortplanten aankomt heb ik mijn twijfels. Je moet je namelijk ernstig afvragen wat voor effect al dat waterstofperoxide op de levensvatbaarheid van zijn zaad zal hebben.
En dat is jammer want ergens blijf ik hopen, dat hij in navolging van Eurlings opstapt en helemaal voor de voortplanting gaat.

Intussen hoeft Wilders met zijn lichtgevende hoofd het licht ’s nachts niet aan te doen als hij tot in de kleine uurtjes verdiept is in de bestudering van de Koran.
Hij kamt gewoon zijn haar naar voren…


8 reacties

Prlwytskovsky · 1 april 2010 op 10:14

Dat zijn dan volwassen kerels, die randstadcommando’s. Als hij na zijn werk thuiskomt roept zijn vrouw: “zet jij het vuilnis nog even buiten!”
“Ja schat,” hoor je dan heel zachtjes.

Goeie column Kees. :duimop:

arta · 1 april 2010 op 10:53

Oooh, dus dit: :eureka: is de Wilderssmiley?? 😀

lisa-marie · 1 april 2010 op 15:31

Ik vind hem lekker scherp
@ arta : 😆

Ontwikkeling · 1 april 2010 op 15:58

[quote]Ik bedoel, met wat in dat haar zit kun je zo de concurrentie met allesreinigers als Cilit Bang moeiteloos aan. Cilit Bang: BANG!! En het vuil is weg! [/quote]
’t Zou wat wezen, “Bang”, Wilders weg, om terug te keren in Almere bij de vuilnisophaaldienst 😀

[quote]Je moet je namelijk ernstig afvragen wat voor effect al dat waterstofperoxide op de levensvatbaarheid van zijn zaad zal hebben. [/quote] Leuk! :hammer:
Deze man wil ik dan ook nooit aan mijn balie hebben voor “wiskundig knutselen”

Mien · 2 april 2010 op 08:43

————————

Scherpe column over een would-be-afwasboy.

[b][url=http://www.youtube.com/watch?v=xw127hxHdZ4]@ 5:03 @ STER blok 06-10-1988 (incompleet)[/url][/b]

Zoek de “Missing – link” !

Nee, … niet de Gouden Loekie!

Mien [b][url=http://www.youtube.com/watch?v=qgQdRni473E]Bang![/url][/b]

————————

Chucky · 2 april 2010 op 10:55

En dan zeggen ze dat Wilders aanhangers dom zijn !!!!!

Dees · 2 april 2010 op 14:27

Stadscommando’s? Nou gewoon zoiets als de H-Jugend (ohhhh, dat mag ik helemaal niet zeggen, wat een ongepaste vergelijking zeg), of de Rode Garde. Voorbeelden genoeg hoor aan uw linker en aan uw rechterzijde. Het eerste stukje column heerlijk, het tweede zorgwekkend. Werkelijk… Wilders het licht in donkere tijden? http://www.youtube.com/watch?v=WNfq4cRCuK4

LouisP · 3 april 2010 op 21:06

Kees,

goed geschreven..vind ik

groet,
louis

Geef een reactie

Avatar plaatshouder