… is een maand. Een maand vakantie. Een maand ziek. Een maand salaris. Een maand in mei. Een maand in november. 12 in een dozijn. 12 in een jaar. Een maand op stage. Een maand in een projectgroep. Een maand in trainingskamp. Een maand voor de terugkomst. Een maand voor dominoday. Een maand voor kerstmis. Een maand voor nieuwjaar. Een maand voor het einde van de oorlog … of gewoon een maand gestopt met roken. Tijd is zo betrekkelijk. Zeker als je het heel weinig hebt. Tijdloos leven is in de mode. Het betere Zwitserleven gevoel zullen we maar zeggen. Tijd maken of tijd doden, het ligt allemaal zo dicht bij elkaar. Goede tijden slechte tijden. Tijden veranderen. Ook Bob wordt grijs. Grijze luchten in november. Tijd heelt alle wonden.

Onze tijd is gekomen. De vierde dimensie is in aantocht. Reizen door de tijd. Het liefst met een tijdmachine. Vadertje tijd stelt zijn klok bij. Zand glijdt door de zandloper. De tijd schrijdt. Zomertijd na wintertijd. Openingstijd voor sluitingstijd. Tijd is geld. Wachttijd. Tijdgenoten. Tijdgeest. Jehovatijd. Einde tijd.

Rookmien
[img align=right] http://www.innerned.com/images/peuk.gif[/img]
[i]”Rookverhalen”, een compilatie van hersenspinsels opgehoest tijdens het stoppen met roken in het najaar van 2001. Oftewel verhalen van een jonge dichter bij trekdrop en kaarslicht.[/i]


Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder