Ik schrijf graag, ik dicht graag, en heb zelfs een eigen site die alleen met gedichten vol staat. En eens heb ik de gore moed gehad om er een erotische vertelling op te plaatsen. Wist ik veel, was voor mij ook de eerste keer, maar de reacties waren zeer positief.
Dat niet wil zeggen dat ik nou ineens een erotische site opengooi,. daar ben ik veel te antiek voor. Seks is zo persoonlijk, seks moet mooi en lief blijven, erotische het woord zegt het al. Vaak nemen mensen seks als een intimiderende houding naar de vrouw toe, zo van “hier ben ik en daar moet je het mee doen”. Vaak zijn dat pinkeltjes, die hebben een snikkel van de krokettenmaat, klein dik, en niks mee te beginnen…..De goeden daargelaten.
Ik las gisteren in een of ander blad dat de meeste dames de lengte erg belangrijk vind van de man. Foutje dat denkt de man. Denkt meneer nou echt dat het zo lekker vrijen is als je met een slinger van pak em. beet ( even letterlijk natuurlijk) toch wel zo’n 25 centimeter het genotsknotsje naar binnen ramt? Je bent niet goed man, 25 centimeter, meet dat nou voor de gein eens uit, die komt je strot uit, kan je verder met pijpje roken….Nee, gewoon lekker gewoon doen heren, de dames van tegenwoordig zijn niet mesjogge meer, die duiken gewoon een winkel van Christin le Duc binnen en vragen rustige de meest gangbare maten die gebruikt worden. Want seks is plezier voor twee. en niet voor degene die altijd zegt ” was lekker, welterusten”, en hij draait zich om en flikkert in slaap.
Hoe ik hier ineens op kom? Ik denk door dat artikel. De schrijver ( een man natuurlijk who else) vond dat de vrouw steeds sneller tevredener was in bed, en dat de man dat een sein vond dat hij het steeds beter deed. Dat kwam zeker van al die achterlijke seksfilms die hij stiekem op internet zit te kijken. Ga toch fietsen man, een vrouw heeft de tijd nodig om warmte te ontvangen. lekker eerst te knuffelen, een lang en lekker voorspel, niet dat je van tevoren weet ” o het is weer zover, meneer wil weer”Je moet ze de kost niet geven die zo leven.
Een vrouw heeft genegenheid nodig, liefde in de juiste vorm, gegoten in de juiste proporties, de juiste geneugtes des levens zijn de kleine dingen die je dan op dat moment samen doet. Bijvoorbeeld, duik eens samen onder de douche, al ben je jaren getrouwd, zelfs wij doen dat nog elke dag, en nog vind ik het een genot dat mijn vrouw mijn haar wast,. scheelt mij weer natuurlijk.
Liefde is zo belangrijk in het leven, en de liefde die seks heet net zo, alleen heeft het een foute lading gekregen door de huidige tijd. Mensen verzinnen van alles om het nog extremer te maken, alleen voor de spanning, Dat mag het is hun leven. Maar besef lieve mannen dat vrouwen net van die poppetjes zijn met een sleutel in het ruggetje. Je moet ze opwinden…En als dat eenmaal goed loopt, is de vrouw tenslotte de winnaar. Want zij….zij komt toch wel aan haar trekken, vraag het haar maar…..
Ik kan het weten, niet alleen omdat ik vrouw ben, maar ik hou alleen van vrouwen en lees veel over de mannenwereld, die vaak zo egoïstisch is dat ik soms vaak roep ” wordt eens wakker kerel, die vrouw houd van jou, geef haar eens meer dan alleen dat dooie legertje vissers die de weg kwijt zijn’.
En ik heb genoeg ervaringen met vrouwen dat ik als kenster (ken dat?) kan beoordelen wat een vrouw wil of niet. Want wie schreef ook alweer Mannen komen van Mars, en Vrouwen van Venus?
Ik zou zeggen, maak het lekker spannend voor elkaar, het is zo belangrijk want zo hou je ook je liefde in je relatie. Wanneer je thuis bent uitgekeken, smaakt de soep ook niet meer zo lekker, en voor je het weet lieve man zit je buiten de deur te snoepen, en dat wekt weer een schuldgevoel op. Dus moet je het toch goedmaken wil je niet alles op het spel zetten voor iemand die je net 10 minuten kent. En je weet wat je jaren hebt, maar je weet ook wat je weggooit als jij alleen je slingertje achterna loopt…Laat die maar liever in de goede richting wijzen, rechtuit bij de vrouw die je ooit liefhad en nog liefheeft, eentonigheid creëer je zelf, maar daar moet je ook zelf iets aan doen…..Zoek je avontuur in je partner, je zult verrast staan van haar fantasiewereld….Al ben je dan geen Brad Pitt, ach, ik ben geen Angelina Jolie.


klapdoos

Gewoon een Amsterdamse vrouw die met een vrouw getrouwd is, ziek is, zodanig dat de neerwaartse spiraal steeds verder zakt. maar een kniesoor die daarop let. Ik lach graag, heb genoeg traantjes gelaten om mijn ziekte en nu is het tijd om via mijn nieuwe boek eens door te gaan met uit het leven te halen wat er te halen valt, zeker in een crisistijd is het de kunst om toch vrolijk te blijven. Mijn motto is dan ook: Een dag niet gelachen is zeker een dag niet geleefd.

11 reacties

arta · 10 december 2006 op 18:19

Persoonlijk heb ik meer zoiets van: laat iedereen gewoon doen waar hij of zij zin in heeft!

Misschien daardoor dat ik het wat langdradig vond!
Het gebruik van alinea’s kan lange stukken, als deze, wat luchtiger maken.
🙂

DriekOplopers · 10 december 2006 op 21:05

Hmm, niet alleen een l*l kan dus te lang zijn, maar een column ook… 🙄

De boodschap is beslist sypathiek. Dat dan weer wel…

Driek Oplopers (196 cm 🙁 )

pally · 10 december 2006 op 22:19

Sympathiek pleidooi, al is het wel wat lang.
groet Pally

En Driek je hebt zeker een bakfiets nodig om die hele lengte voor je uit te dragen, wel makkelijk met koninginnedag, trouwens, de vlag hangt zo 😀 😀 😀

KawaSutra · 11 december 2006 op 01:02

[quote]En ik heb genoeg ervaringen met vrouwen dat ik als kenster (ken dat?) kan beoordelen wat een vrouw wil of niet. Want wie schreef ook alweer Mannen komen van Mars, en Vrouwen van Venus?[/quote]
“Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus” van John Gray (1992).
En wat wil je daar nu mee zeggen?

Bitchy · 11 december 2006 op 07:01

Mijn haren gaan altijd overeind staan, als wie dan ook zegt, iets te weten over het sexleven van een ander. Soms terecht, soms onterecht.

Sex is zo persoonlijk en is afhankelijk van allerlei factoren, dat ik van mening ben dat niemand weet hoe een vrouw of een man wilt vrijen.

Misschien ben ik wel een vrouw die geen genoegen neemt met een snierikie van 22 cm maar minimaal er een wil van 27 😉

KingArthur · 11 december 2006 op 11:23

Mijn excuus maar ik vind dit een kortzichtige tekst. Generaliseren kan maar dan sla je hier toch de verkeerde toon aan.

klapdoos · 11 december 2006 op 13:08

Kawa wat was je vraag precies aangaande dat boek? Ik haalde alleen de tekst even aan hoor, maar als men daar al over valt…
😀 😀 😀 😀

klapdoos · 11 december 2006 op 13:13

Bitchi ik pretendeer niets af te weten van wiens sexleven dan ook,maar als jij al genoegen neemt met meer dan 20 centimeter, meis je hebt dan gelukkig een ruim inkomen( 😀 😀 😀 😀 😀 was als geintje bedoelt hoor 😮

KawaSutra · 11 december 2006 op 20:10

[quote]Kawa wat was je vraag precies aangaande dat boek? Ik haalde alleen de tekst even aan hoor, maar als men daar al over valt…
[/quote]
Ik val nergens over hoor Klapdoos, ik vroeg me alleen af wat je bedoelde met de verwijzing naar de auteur van dat boek, aangezien dat een man is.

Bitchy · 12 december 2006 op 06:10

hmmm Klapdoos, ik proef hier wederom uit, dat jij schijnt te weten wat ik met die 27 cm zou doen. Misschien zijn je conclusies net iets te snel getrokken 😉

Cheops · 26 december 2006 op 13:28

Hela, klapdoos!

Ik zat de ganse tijd ‘ja’ te knikken terwijl ik las.
Je hebt de nagel op de kop, hoor. Je bent een profeet.

Al was het taalkundig wat minder, het las wat moeilijk omwille van slechte interpunctie, toch vond ik het leuk om lezen.

Ps: ik stop met die filmpjes op het net. 😆

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder