Dit is toch mijn favoriete categorie, je schrijft gewoon op wat je ooit op het seksuele vlak gestunt hebt en klaar is een column waar velen zich in kunnen herkennen, mits zij niet impotent of frigide zijn.
Viking heeft voor mij de laatste maanden deze categorie veelvuldig gevuld, maar nu is het weer eens tijd om er zelf een te fabriceren. Maar dan komt er een schrijversblok, er zijn zovele flaters die ik gemaakt heb, en dan is het moeilijk kiezen voor een leuk onderwerp dat eventueel ook vrouwvriendelijk moet zijn, dit i.v.m met de vele vrouwelijke columnXers.

Ooit ben ik met een carnaval naar Kasteel H……… geweest, om daar lekker te feesten. Je weet wel Mercurius , bij jouw onder in de straat.
Ik had de dag ervoor een meisje ontmoet en zou met haar naar het feest op Kasteel H….. gaan.
Na enkele pilsjes besloten wij ons af te zonderen en ergens onder een grote poort in een soort gang/tunnel in het pikke donker ons eens iets intiemer te verkennen.

Nu wil het toeval dat de dame in kwestie verkleed was als Leontien van Moorsel ( lees: wielrenster) incl. een wielrenbroek die erg strak zat. Was vast een idee van haar vader die mij erg wantrouwend bekeek toen ik zijn dochter kwam ontvoeren.

Nu moet ik erbij vertellen dat het in die gang dus echt pik en pik donker was. (let op de woordspeling) Wij waren misschien 3 meter in de gang gelopen en we zagen geen hand meer voor ogen, en besloten tegen de muur aan een poging te wagen om onze seksuele driften te beteugelen.
Tijdens het betreden had ik wel meteen het idee dat we niet alleen waren, maar door de absolute afwezigheid van enig licht en de muziek van de DJ in achtergrond dachten wij dat we er alleen stonden.

Situatieschets: Godspeed met de broek op de enkels, en Leontien met een veel te strakke wielrenbroek tegen de muur.

In het donker lukte het niet om de wielrenbroek verwijderd te krijgen zonder kleerscheuren. Nu was ik wel goed voorbereid en haalde een aansteker tevoorschijn in mijn poging Leontien van haar kuisheidsgordel te ontdoen. Het is een normaal verschijnsel als men in het donker een aansteker aansteekt dit best veel licht geeft, maar dat je dan nog 10 stelletjes aankijken met een blik van, en stumper wil het niet lukken, je meteen een APV (Acute Penis Verslapping) krijgt en de zin dan ver over is.

Denk je alleen in een donkere gang te staan, staan er nog minstens 10 kerels naast, met de broek op hun enkels die hun vrouwelijke wederhelft proberen met man macht door de muur heen te penetreren.
Nu kan ik er om lachen, maar op dat moment stond ik mooi voor lul.:-D


11 reacties

Li · 6 april 2004 op 13:32

[quote]Nu moet ik erbij vertellen dat het in die gang dus echt pik en pik donker was. (let op de woordspeling) [/quote]

Wat een verhaal! Ik dacht zelfs even dat, vanwege de carnaval, Erik Breukink verkleed was als Leontien van Moorsel. 😀

Li

luckyleo · 6 april 2004 op 14:27

Leuke column!
Altijd mooi om over dit soort voorvallen te schrijven.

R@@F · 6 april 2004 op 17:12

[quote]In het donker lukte het niet om de wielrenbroek verwijderd te krijgen zonder kleerscheuren[/quote] Had Maurits even gebeld dan!!..Trouwens wat is dat toch hier op CX over die wielrenbroekjes elke keer!

Leuke Column!!
R@@F

Sarakim · 6 april 2004 op 17:13

Always look on the bright side: het broekje heeft in ieder geval geen vlam gevat 😉

Eftee · 6 april 2004 op 17:37

😀

Ma3anne · 6 april 2004 op 17:37

Eigen schul, dikke … :laugh:

pepe · 6 april 2004 op 19:16

Zeg godspeed, wil jij in het vervolg niet zolang die pen (pc) aan de kant laten liggen. Dat schrijversblok gooi je ook de deur maar uit.

Heerlijk weer een column van jou te lezen hier. 🙂

Mup · 6 april 2004 op 20:06

Heb nog een trouwreportage liggen, gemaakt in Kasteel H. 😀 😀

Groet Mup

Godspeed · 7 april 2004 op 07:45

[quote]Heb nog een trouwreportage liggen, gemaakt in Kasteel H. [/quote]

Ik heb er zelf ook nog een liggen gemaakt op Kasteel H.
Achteraf gezien had mijn vrouw toen beter meteen in folterkelder achter gelaten.
De foto waar ik in de schandpaalvast zit, heb ik later nog gebruikt voor de uitnodigingen van het
[url=http://www.examedia.nl/columnx/modules/news/article.php?storyid=338]echtscheidingsfeest[/url]

Gr.

Godspeed:pint:

viking · 7 april 2004 op 08:20

Jezus, wat heb ik toen gelachen. By the way, dat echtscheidingsfeest was onovertroffen. Ik durf het bijna niet te vragen…. 😀

Kees Schilder · 7 april 2004 op 08:46

Ga maar wee columns schrijven Godspeet en verkoop die kroeg maar.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder