‘Jij bent om op te vreten’, vertellen haar ogen hem. Verleidelijk wiegt ze met haar lichaam, maar doet geen stap in zijn richting, lijkt zich eerder wat van hem af te keren. Het ene moment ontwijkt ze zijn blik, een seconde later verzwelgt zij hem ermee. Ze is geil. Bevrucht worden is haar enige wens. Zaadvragende zwarte ogen. Hij denkt dat ze ontwijkbaar zijn, maar zij weet beter. ‘Je bent van mij.’ Ze kijkt hem steeds kleiner. Hij voelt zich alsof hij een standje krijgt van zijn moeder. Toch is dit anders. Het kriebelt in zijn onderbuik. Zijn verstand wil niet, maar zijn geslacht hunkert. Eén stapje in haar richting. Haar zwoele, hete oogopslag is bijna lichamelijk voelbaar. Ritmisch beweegt haar lijf, loom, lam, uitdagend. ‘Pak me.’ Nog een pas en hij voelt haar hitte echt.

‘Ik heb je. Er is geen weg meer terug’, denkt zij berekenend. ‘Vanavond nog zal mijn lichaam doordrenkt worden met jouw zaad.’ Hun lichamen zijn nog maar millimeters van elkaar verwijderd. Ze voelt de zachte haartjes op zijn buik kriebelen bij elke trilling die door zijn lichaam gaat. Het windt haar op. ‘Als jij komt, laat ik jou komen.’

Hij ruikt haar zoete bedwelmende lichaamsgeur en zijn zelfbeheersing vliegt, als de lucht uit een geknapte ballon, rondjes boven zijn hoofd tot het uitgeblust op de grond terecht komt. Hij drukt zich stevig tegen haar oh zo ontvankelijke lijfje. Dwangmatig hartstochtelijk slaat zij haar Shiva-armen om hem heen en opent zich voor hem.

Huid op huid. Wrijving als vloeibaar vuur. Overal armen, ledematen, minnend, spinnend. ‘Nu.’ Hij kan zijn passie niet de baas en vult haar met de grootste wens. Ontspannen voelt ze het in haar lichaam vloeien. Even blijft ze rustig liggen, tot het andere lichaam volledig uitgeschokt is en zij de spieren onder zich voelt verslappen.

Met één atletische beweging staat ze weer op haar poten, grijpt het mannetje, bijt hem dood en begint te eten. ‘Hopelijk pakt ons samenzijn vruchtbaarder uit dan met de vorige man, waarmee ik mijzelf weduwe maakte. Zwarte weduwe.’

Categorieën: Sexgein

Arta

Zijn. bewonderen, verwonderen, notuleren, opwaarderen; Het zijn zomaar wat steekwoorden, die voor mij onlosmakelijk zijn verbonden aan 'Schrijven'. *Overigens schrijf en reageer ik als arta natuurlijk op persoonlijke titel

17 reacties

lisa-marie · 14 mei 2009 op 19:32

Hij is helemaal top ,zeer levendig!!

LouisP · 14 mei 2009 op 19:52

Arta,

Zo wil ik ook aan mijn eind komen.
Prachtig spannend verhaal!

groet,

Louis

WritersBlocq · 14 mei 2009 op 20:49

Hmmmm lèkker zeg!
Liefs van een echte Scorpio 😀

champagne · 14 mei 2009 op 21:46

Mooie spanning opgebouwd! Goed geschreven.

Fem · 14 mei 2009 op 23:11

gruwelijk opwindend 😀 ….

Hero · 14 mei 2009 op 23:14

Geweldig….

KawaSutra · 15 mei 2009 op 00:41

Een echt hoogtepunt, deze column. Heel knap geschreven.
Ik weet niet waar onze evolutie ons zal brengen maar het zou mij niet verbazen als de man van de toekomst een zelfde lot beschoren zal zijn. 😀

Mien · 15 mei 2009 op 07:26

Dierlijk geschreven.

Hiervan ga ik spinnen!

Mien Kater

DACS1973 · 15 mei 2009 op 07:42

Goed stuk! De openingszin “Jij bent om op te vreten” is letterlijk bedoeld, maar dat realiseer je je pas aan het eind van het verhaal.

SIMBA · 15 mei 2009 op 07:58

Helemaal leuk! Die Shiva-armen…ik had even een visioen van een copulerende Shiva 😀

Macx · 15 mei 2009 op 09:15

Voornamelijk lekker geschreven. Maar eigenlijk ook een beetje triest en wat eenzaam.

Dees · 15 mei 2009 op 11:00

😀 Mooi geschreven, lekker broeierig en geestig, helemaal goed!

Mup · 15 mei 2009 op 14:03

Ben het eens met alle lovende woorden van mijn voorgangers, ging er van spinnen.
[quote]‘Vanavond nog zal mijn lichaam doordrenkt worden met jouw zaad.’[/quote]maar of ze echt zo gedacht heeft in een geile bui? Wel de gedachte, maar in die bewoordinigen?

Groet Mup

Anne · 16 mei 2009 op 10:53

Ha ha! Mooi stukje!

arta · 16 mei 2009 op 13:25

Hartstikke bedankt voor de reacties! Leuk! Fijn dat jullie allen de Zwarte weduwe-spin, incl sexuele gedragingen, kenden!

@ Kawa: Volgens mij bestaan er al vrouwtjes, die mannen na de da(a)d(-en) kapotmaken.:-D

Prlwytskovsky · 16 mei 2009 op 23:55

He Arta, ik ken vrouwen die een man voor de daad al kapot krijgen. 😆

Pracht verhaal, moet je meer doen. Dit schrijven dan, he. 😉

LouisP · 27 mei 2009 op 21:56

Arta,

die eerste alinea. Erg goed geschreven. Ik zie het zo voor me. Dat wiegen, die zwarte vragende ogen.
Zo goed opgebouwd naar een fantastisch hoogtepunt.

groet,
Leonardo

Geef een reactie

Avatar plaatshouder