Geen recensie over een nieuwe film, maar gewoon de ring uit het de column van Mercurius,,[url=http://www.examedia.nl/columnx/modules/news/article.php?storyid=169]Om door een ringetje te halen[/url]. Een jaar geleden in het nieuws, en nu ook in Midden Limburg. Mevr. Godspeed had wederom de pil vergeten en we zaten in spanning de volgende bloederige afstoting van het baarmoederlijk slijmvlies af te wachten. Gelukkig kwam deze op de gewenste datum, en kon voorlopig een nieuwe gezinsuitbreiding worden uitgesloten.

Om in de toekomst met een veiliger gevoel een wip te maken en er geen dokter aan mijn ballen mag spelen met een mesje en schaartje voor een vasectomie, heeft mevr. Godspeed het heft maar in de handen genomen, en uiteindelijk is ze naar de dokter gegaan voor andere anticonceptie.

Toen ik ’s avonds thuis kwam en haar naar haar ervaringen vroeg, kwam zij met voorstel van de dokter, The Ring incl. het SMS etc.
De dokter vertelde haar dat er geen nadelige effecten waren, alleen dat sommige mannen hem voelden tijdens de seks.

Een jaar geleden in het nieuws, en nu ook in Midden Limburg.
Het duurt blijkbaar even voor zo een revolutie op het gebied van anticonceptie in Midden Limburg aan komt, want mijn vrouw krijgt deze de eerste 3 maanden gratis. Jazeker, de dokter mocht de eerste 3 gebruikers deze voor de eerste 3 maanden gratis verstrekken. Mijn vrouw was de eerste!!
Ik ben benieuwd wat het gaat kosten na die 3 maanden, misschien kan ik ze zakelijk aftrekken, door de lange werkdagen werd namelijk de pil wel eens vergeten.

Ben wel benieuwd of ik hem zal voelen, misschien wordt ik’s morgens wel een keer wakker met zo een hormoon ring om mijn penis.
En schat zullen we een potje ringsteken, geeft weer een nieuwe dimensie aan ons seksleven.

Een voordeel is er wel dat het wat langer duurt, voor dat iets in Midden Limburg aankomt, de rest van Nederland heeft dan al uitgebreid getest, en de hoogstwaarschijnlijk de kinderen die toch geboren zijn al ingeschreven op het kinderdagverblijf.

Maar ja, dat ze in bij Viking nog geen kabel hebben aangelegd, is wel erg laat. Iedereen weet dat wel zijn voordelen heeft, al is het maar voor Canal+rood voor de dagelijkse portie porno.

PS. 2. keer geplaatst, ik zie hem maar niet verschijnen.
Ondertussen is de The Ring gearriveerd. Incl. een CD met filmpjes over het inbrengen en de ervaringen van enkele acteurs. 3 maanden gratis is nu nog maar 1 maand gratis.
Ik ben alweer genaaid:-D

De ring is gigantich, je kunt er ook mee ringgooien, je kunt hem na gebruik als armband dragen. Ben benieuwd wanneer die achter mijn duitse helm blijft hangen en ik hem onvrijwillig veel te vroeg verwijder:-D:-D


9 reacties

Wayan · 23 april 2004 op 11:09

Godspeed, het wordt tijd dat je eens een reis maakt om nieuwe indrukken op te doen die je zullen inspireren om leuke columns te schrijven.

Mosje · 23 april 2004 op 11:35

[quote]misschien wordt ik’s morgens wel een keer wakker met zo een hormoon ring om mijn penis[/quote]Ter verwijdering bestaan er zogenaamde ringsleutels. Hoewel ik natuurlijk niet weet of dergelijke stukjes gereedschap in Limburg te koop zijn.

Kees Schilder · 23 april 2004 op 17:31

Laat die zooi toch amputeren, Godspeed,dan ben je overal vanaf. 😀

Shitonya · 23 april 2004 op 20:42

Deze column is weer om door een “ringetje” te halen 🙂

pepe · 23 april 2004 op 22:30

😛 laat die godspeed maar schuiven 😉 of was het steken

Li · 23 april 2004 op 23:15

[quote]Om in de toekomst met een veiliger gevoel een wip te maken en er geen dokter aan mijn ballen mag spelen met een mesje en schaartje voor een vasectomie[/quote]

Watje! 😛

Ma3anne · 24 april 2004 op 02:49

[quote]Ben benieuwd wanneer die achter mijn duitse helm blijft hangen en ik hem onvrijwillig veel te vroeg verwijder[/quote]

Volgens mij heb je dan gewonnen! Het is toch de bedoeling van het ringsteken dat je met je stok dat ding verwijdert? 😀

Irma · 24 april 2004 op 18:14

Ik zal eens goed opletten wat ze precies gebruiken hier bij het ringsteken; er worden namelijk opvallend weinig kinderen geboren hier 😉

Godspeed · 9 oktober 2008 op 14:20

Oh ja, de ring is er nooit ingekomen.
Ravi wordt 4 jaar in deecmber.

Godspeed :pint: :pint:

Geef een reactie

Avatar plaatshouder