Naar aanleiding van de column van Maurits over Metroseksuelen ben ik eens diep gaan nadenken. Heb ik echt een vrouwelijke kant in mij en zo ja, in hoeverre?
Met mijn lichaamsbeharing trek ik geen volle zalen.Alleen op mijn hoofd groeit het als onkruid. Als ik mijn benen zou scheren zou ik dat maar één keer per jaar hoeven te doen. Daar kunnen vele vrouwen nog een punt aan zuigen.
Mijn kin scheren doe ik wel maar dat is meer uit gewoonte dan dat het echt nodig is.
Dit in tegenstelling tot vele andere mannen die nadat ze zich geschoren hebben en het resultaat over de verse appeltaart hebben geblazen ,al weer een blauw waas over hun kin krijgen.
Nee echt, ik heb het iemand zien doen. De man had zich geschoren terwijl zijn vrouw net een appeltaart uit de oven had gehaald en op tafel had gezet. Hij haalde het beschermkapje van zijn apparaat en blies de haren het hele huis rond. Het meeste haar dwarrelde op de appeltaart neer.Daarna kwam de verjaarsvisite binnen .Ik hoef niet uit te leggen dat ik, het mij aangeboden stukje taart beleefd weigerde. Ik kon toen ook nog kiezen voor een stuk kwarktaart maar die had ik in de keuken zien staan en de keuken grenst aan het toilet.
God weet wat er op die kwarktaart neergedwarreld was dus hield ik het bij een kop koffie.
Mijn vriendinnen vinden dat ik geen slecht figuur zou slaan als ik als travestiet door het leven zou gaan. Met name mijn benen schijnen voor dat doel uiterst geschikt te zijn.
Dat heb ik uitgeprobeerd Mauritzz. Ik heb mij in een jurk van een vriendin gehesen, mij keurig opgemaakt en mijn vrouwelijk aandoende haar laten modelleren.
Samen met mijn boezemvriendin Ab ben ik het uitgaansleven ingegaan
Ab heeft overigens geen vrouwelijke kant, Mauritzz. Je kent hem dus weet je dat hij uitsluitend beschikt over een dierlijke kant. Is daar ook een naam voor? Zou Baviabsueel kunnen?
Als je met hem naar Artis gaat beginnen de bavianen namelijk al op hun borst te kloppen. Hij is zelfs een keer opgepakt door een stel bewakers van Artis toen wij daar met mijn dochter op bezoek waren.
De arrestatie verwonderde mij niet. Ik bedoel maar, je zal als bewaker van Artis maar plotseling worden geconfronteerd met een los lopende baviaan tussen het publiek.
Uiteindelijk bleek hij gewoon geen kaartje te hebben gekocht.

En verdomd, ik heb succes Mauritzz. Geloof het of niet. Er is belangstelling voor mij.
In welke tent ik ook kom, men probeert mij te versieren. Drankjes worden mij bij de vleet aangeboden. Uitnodigingen om een nachtje mee te gaan vliegen om mijn oren en telefoonnummers op bierviltjes stapelen zich op.
Kortom ik mag mij verheugen in een ongekende belangstelling. Als man zijnde is dat toch een stuk minder. Een behoorlijk stuk mag ik wel stellen.
En ik moet zeggen, ik voel mij gevleid. En waar is waar, ik voel mij geweldig in vrouwenkleren. Je bent meteen een heel ander mens.Alsof je je in een andere rol hebt gestort.
Nou vraag jij je natuurlijk af, hoe is het afgelopen? Of misschien vraag je je dat niet af.
Anyway, Onder alle belangstellenden bevond zich maar één man(?????) Jazeker!
De rest van de versierders bestond uit vrouwen!! Lesbisch, godbetert!!
Conclusie, Mauritzz, ik ben een lesbische vrouw in een mannenlichaam.
Bestaat zoiets? Kun jij daar iets mee? Heb je daar een theorie over?


7 reacties

Casperio · 16 september 2003 op 18:54

[quote]Baviabsueel[/quote]
Hoe kom je er op! Geweldige vondst, al vraag ik mij af of Ab daar zo blij mee is.
Waar is die baviaan eigenlijk, hij is al lang niet meer bij Column X gesignaleerd.

Nou Kees, gefeliciteerd met je nieuwe ik! 😛
Zullen we je naam maar gelijk veranderen op Column X, in Truus, Annie, Miep of Beppie? 😀

R@@F · 16 september 2003 op 19:39

Misschien Keesueel?

R@@F

Martijn · 16 september 2003 op 19:55

Ach, Maarten werd Maartje het Hart.
Dan wordt Kees mogelijk BeautyKees.

Groet Martijn 😀

Kees Schilder · 16 september 2003 op 20:49

Manueel lijkt me wel wat.zaterdag ga ik weer.Je wilt niet weten waar die vrouwen over lullen in de plee van een kroeg.
Ab is bezig met wat zaakjes.hij gaat er nog over schrijven, God beware me.

Maurits · 17 september 2003 op 00:26

Lieve Keezz, Ik ben blij dat ik er aan heb mogen bijdragen dat je een diepgevoelde wens realiteit hebt gemaakt. Ik weet niet of het aantrekken van een jurk iets te maken heeft met een vrouwelijke kant. Volgens mij zit een vrouwelijke kant tussen de oren en heeft die kant minder te maken met de wens een vrouw te zijn dan met een andere blik op de wereld. Ik zou me niets afvragen bij de belangstelling van lesbische vrouwen voor jou. Wel eens een lesbische scene in een film gezien? Kan je je iets lekkerders voorstellen? Ga voor die lesbische meiden!

fjag2003 · 17 september 2003 op 09:19

ik ben echt benieuwd waar de dames het over hebben op de plee eigenlijk. Kun je als Keesje misschien niet een oor te luisteren leggen?

Kees Schilder · 17 september 2003 op 15:07

Heb ik gedaan fjag 2003.En ik weet nu alle ins en outs over de ‘mislukking’ man.Volgens de vrouwen die ik afluisterde terwijl ik poederend voor de spiegel mijn discreet opgemaakte gezicht stond te bewonderen, kan geen enkele man behoorlijk paren. Ik wilde automatisch hee hee hee roepen maar bedacht me nog net op tijd.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder