Het ene avondje in de week, dat manlief is sporten, ik heb er zin in. De kleintjes liggen op bed, de oudste vermaakt zich zonder mij.
Ik heb sinds kort promotie gemaakt hier, eerst kreeg ik een groene ster, wat later twee en waarom weet ik niet, maar er staan er nu al wel drie. Zou het dan toch ooit nog wat worden? Leer ik nu toch nog een beetje schrijven? Drs. Mos heeft mij geridderd tot columnhoer en ik dacht de man des huizes is weg.
Opschieten dus, want er is veel werk aan de winkel. Eerst moet ik me natuurlijk even omkleden, want een minirokje en blotebuiktruitje is niet mijn dagelijkse outfit. Speciaal voor deze titel heb ik een nieuwe garderobe aangeschaft. Een mooie columnx outfit dus.
Ik installeer me vorstelijk achter mijn pc, met een bakkie dampende koffie, voetjes omhoog en lui onderuit gezakt. Klaar voor de strijd. Ik heb het plan de hele avond te lezen en schrijven.
Ik kreeg al verzoekjes om een stukje vervolgverhaal te schrijven voor het pas geopende X-café, ik schreef op commando, logde in en stuurde al eerder die avond een kort stukje verhaaltje in.
En dan plots gebeurt er een verschrikkelijke ramp, geheel ontredderd zit ik hier te vogelen. Columnx.nl is gevlogen, helemaal weg uit digiland. Wat ik te zien krijg is: De pagina kan niet worden weergegeven. Blablabla….
De gevolgen zijn niet misselijk, ik begin te zweten, te trillen en na een uur wil ik het opgeven. Ik heb me net al weer omgekleed en zit nu in huismussen slobberoutfit. En dan komt Mup online en bespreken we ons rooster voor de komende dagen, wie wanneer schrijft en wanneer we moeten ruzie zoeken met de sop doek in X-café. De Muppet shows gaan ondertussen ook gewoon door voor ons huismussen. We hebben het drukker dan ooit, want het X-café begint behoorlijk berucht te worden, het bezoekersaantal neemt toe. Echte verslaafden komen uit het hele land naar X-café.

En nu na enkele uren doelloos tikken kan ik nog steeds niet inloggen, de site openen lukt niet eens. Ik denk ik eens een hartig woordje moet gaan spreken met de portier van Columnx. Dit kan zo niet langer!

Categorieën: Gein & Ongein

pepe

Vrouw, (schone)moeder, leerling-creatief schrijven en nog veel meer. Wil je meer lezen? Hier schrijven wij (meiden van Mary)www.meidenvanmary.wordpress.com. Ik mag één van deze meiden zijn. Schrijven is schrappen, het schrijven schrappen is geen optie.

12 reacties

Kees Schilder · 26 januari 2004 op 07:18

Er schijnen starterspakketjes voor “stoppen met Columnx” in omloop te zijn.Maar ik ben bang dat het niet helpt.Naar de hoeren gaan om je stress af te reageren is voor jou natuurlijk geen optie,dus blijf maar gewoon lekker schrijven hier.Doe je veel mensen een lol mee.

viking · 26 januari 2004 op 08:56

Dat van dat minirokje en naveltruitje had wat langer mogen duren. Ik proef hier toch een klein beetje exibitionisme en dat smaakt goed. Keep going…

Mosje · 26 januari 2004 op 11:06

Pepe!

Ik merk dat je te beinvloeden bent 🙂
Minirokje en blotebuiktruitje, als je man er niet is……
Zal eens piekeren over een column die jou echt geheel finaal totaal over de streep trekt.

pepe · 26 januari 2004 op 12:10

[quote]starterspakketjes voor “stoppen met Columnx” in omloop[/quote]

Waar? Nee gekheid, de liefde voor het schrijven/lezen is een chronische.

[quote]dat minirokje en naveltruitje had wat langer mogen duren.[/quote]
😉 wie weet… Maar dat kan hier toch niet, moet op een andere site denk ik.

[quote]Ik merk dat je te beinvloeden bent. Zal eens piekeren over een column die jou echt geheel finaal totaal over de streep trekt.[/quote]
Ik zou bijna vragen 😉 Wat schuift het?
Vol verwachting wacht ik nu af en ik denk de rest met mij 🙂

Eftee · 26 januari 2004 op 12:57

Ja, dan heb ik ook nog wel een klacht!!

Ga jezelf ook maar ff schuldig voelen Pepe!:-x
Kwam ik hier eerst alleen maar lezen, als je weer een link naar de columns van je eigen hand had geplaatst. Nu is dat ontaard in een aantal malen per dag hier lezen en dan heb ik het nog niet eens over het schrijven. Plus het de hele dag door lopen denken of ik m’n belevenissen in een column kan verwerken. Hetzelfde gevoel waarom ik maar niet kan stoppen met roken…..:-(
Conclusie: als Pepe niet die linken geplaatst had, had ik nu ook niet columnX verslaafd geweest! Het is dus besmettelijk, maar ik schuif gewoon de schuld op Pepe;-). Het heeft er helemaal niets mee te maken dat ik geen zelfdiscipline heb, voor degene die dat nu denkt;-).
Enne Pepe, heb je er al eens aan gedacht dat de site misschien niet te bereiken was, doordat jij in die minirok en dat blote truitje inlogde?? Site plat dus….. 😛

pepe · 26 januari 2004 op 13:29

Eftee… Bij deze verbied ik je nu dus ooit nog een klik hier te klikken;-)

Ook anderen die bang zijn verslaafd te raken… nooit meer hier lezen! 😛

Mup · 26 januari 2004 op 14:10

Bij mij is het shaken nu einfdelijk gestopt. Ben jij ook uit je rokje gebibberd? Volgende keer andere panty’s deze kriebelden

Groet Muppet.

P.S. We moeten toch eens wat anders verzinnen als allebei de mannen de straat op zijn:-)

Suus · 26 januari 2004 op 15:43

“Iets anders verzinnen als beide mannen de sraat op zijn”….

Het schijnt dat er ook hele leuke tupperware party’s in omloop zijn of make-up party’s. Misschien een idee om anti-stress koekjes in een tupperware bakje te bewaren als columnx columnniks blijkt te zijn. En, de make-up doet wonderen als manlief weer eens lomp doet als een dame in haar lingerie naar beneden komt en de tranen, weer de trap lopend, stromen.

Ma3anne · 26 januari 2004 op 15:45

Zie de column blablabla… ik ga mezelf niet herhalen hier. Maar de toon is nu gezet! Vrouwen: Go Go Go! :laugh:

Mup · 26 januari 2004 op 16:46

Tupperware en make up party’s zijn aan mij/ons niet besteed. Maar het is lang geleden dat iemand me dame noemde, uh.. eigenlijk voor het eerst, bedankt:-)

Mup.

deZwarteRidder · 26 januari 2004 op 20:19

Binnenkort in Kasteel “De roepende ridder” een echte lingerieparty….
ben alvast mijn ondergoed aan het uitzoeken..
en nee….geen toegang voor mannen..alleen jonkvrouwen..
Rich@Rd

Godspeed · 27 januari 2004 op 11:14

Het wel vaak over lingerie setjes, mischien een tip van een man.;-)

Als manlief thuis komt, ga naakt op de keukentafel liggen en kijk wat er gebeurt.:-o

Mannen zijn niet zo voor die subtiele aanpak, lingerie setje, openhaard, fles wijn en een goed gesprek.

Gewoon innitiatief nemen, en gaan met die banaan:-D

Geef een reactie

Avatar plaatshouder