Soms lees ik die shit wel eens. Die shit waar je niet om gevraagd hebt en toch binnenkrijgt op je emailadres. Dat je anti-spam hebt maakt niet uit. Binnen komt het toch.
Vandaag een reclame over massage:
Pedicure, schoonheidsspecialiste en massage aan huis. Voetverzorging en schoonheidsbehandeling of een klassieke of hotstone massage. Wanda komt naar u toe.
Bel voor een afspraak. Dat intrigeert mij bijzonder. Dus mail ik Wanda even terug:

“Dag Wanda’
Wat is in Godsnaam een hotstone massage? Kan dat kwaad? Is het een soort SM specialiteit?
En wat houdt klassieke massage in? In middeleeuwse kledij, betast worden door de hoofdpersoon in een schilderij van Vermeer?
En dan die voetverzorging. Dat maakt mij een beetje boos. Kan er dan niets verborgen blijven voor Big brother Internet? Van wie weet jij dat? Dat ik tussen al mijn tenen schimmel heb en mijn nagels er bijna afvallen van geligheid?
Oké, ik hoef mij niet te laten inenten tegen Mex. griep want geen enkel virus krijg je zo gek vrijwillig mijn lichaam binnen te dringen. Daarom houd ik die schimmel in stand, maar dat jij dat weet vind ik bijna eng.
Hoor ik van je, lieverd?

Doegdoeg.
Kees Schilder

Tweede email:

Graag willen wij uw aandacht vestigen op onze eenmalige unieke aanbieding.
Voor de helft van de prijs gaat onze hele voorraad (3000) vrouwvriendelijke verhuisdozen eruit.

Dus schrijf ik even:

Dagdag,

Ik kreeg uw mailtje over de vrouwvriendelijke verhuisdozen ([url=http://www.mobilart.nl/]http://www.mobilart.nl/[/url]) Heb ik een paar vraagjes over. Wat is er zo vrouwvriendelijk aan een verhuisdoos? Zit er een zelfaanspannende dildo in? Krijg je als vrouw de neiging om elke man in de buurt te bespringen als je die dozen opendoet? Zit er een setje doe-het-zelf-borstvergroting in? Krijg je er een toy-boy bij na aanschaf? Of zijn ze zo genoemd omdat er een gat in zit?
Zijn zomaar wat vraagjes die opwellen bij het zien van uw advertentie.

Nu even praktisch; als ik die dozen aanschaf, krijg ik dan de garantie dat mijn 5200 tamme ratten er allemaal in kunnen? Het zit namelijk zo; op dit moment bezit ik namelijk 5200 tamme ratten. 2600 daarvan zijn vrouwtjes. Dat lijkt mij geen probleem, die kunnen allemaal in de vrouwvriendelijke verhuisdoos. Maar hoe zit het met de mannetjes. Kunnen die er ook in of heeft u daar vrouw-ònvriendelijke dozen voor? En zit er een automatische parfumverstuiver in die dozen want die ratten gaan op reis en moeten 14 dagen in die doos zitten.

Waarom 5200 tamme ratten? Zal ik uitleggen. De reis gaat naar Tobego&Trinidad. Beide landen bestelden 1300 ratten. Nou, ik neem aan dat de helft de reis toch wel moet kunnen overleven. Denkt u ook niet? Mooie naam trouwens, vrouwvriendelijke doos. Is de prijs ook vrouwvriendelijk?

Hoor ik van u?

Doegdoeg,

Kees Schilder

Soms krijg ik antwoord als ik zo lekker geestig bezig ben. Vaak niet. Maar ze sturen geen advertenties meer. Dat dan weer niet.


7 reacties

Mien · 1 september 2009 op 00:31

Ben nu toch wel heel nieuwsgierig geworden hoe deze mail in je mailbox terecht kwam.
Niet verklikken hoor! :hammer:

Mien

pally · 1 september 2009 op 10:02

Hij is grappig, Kees! vooral die mailvorm.

groet van Pally

Mien 😆 😆 😆

Prlwytskovsky · 1 september 2009 op 18:43

Bestaan er ook manvriendelijke verhuisdozen? 😉

DriekOplopers · 2 september 2009 op 09:32

Goed zo! Grijp ze, die spammerts!

Doegdoeg,

Driek Oplopers

Neuskleuter · 2 september 2009 op 16:33

Ik heb geleerd dat je nog meer spam krijgt als je een reclame beantwoord, omdat ze dan jouw adres door kunnen verkopen omdat er bevestiging is dat je bestaat?

Ik vind dit wel een leuke variant op de callcenterterroristen 😀

En arme ratjes, hehe.

Saya_Surya · 8 september 2009 op 21:27

hahaha, ik krijg bijna zin om jou te spammen, als ik dan ook zo’n leuk reactie terugkrijg 😆

Kobus · 21 september 2009 op 14:51

Hallo Kees,
Kobus heeft toch maar weer eens columnx bezocht.
Wonderlijk hoe jij je met het blijkbaar steeds veranderende schrijf- en leespubiek toch dezelfde stijl blijft hanteren zonder ook maar iets in te boeten aan kwaliteit. Wel grappig trouwens dat je het antwoord op je vragen in de google-ads zo kunt teruglezen naast je column. Van prijzen tot vrouwvriendelijke dozen. En die advertentie over verbandtrommels…misschien je tenen en voeten probleem…ook Google leest je :lach:

Geef een antwoord