De meeste mannen vinden dat vrouwen op hun best zijn wanneer zij een string dragen, en persoonlijk vind ik een string ook beter dan de doorsnee slip of tanga. Mijn slogan luidt dan ook.. “Echte babes dragen string!” en ik geloof dat hier de meeste mannen het volkomen mee eens zijn. Natuurlijk is het ene mens anders gebouwd dan het andere en ik moet er persoonlijk ook niet aan denken dat mijn moeder een string zou dragen. Niet vanwege het feit dat ze op haar 63ste daar niet meer voor in aanmerking zou komen, maar ze is er gewoon niet meer op gebouwd. Wanneer vrouwen aan de man laten blijken dat zij de kledingkeuze van hun mannelijke wederhelft wel door iets spannends zouden willen vervangen slaan de heren op tilt. Ze voelen zich danig in hun ego gekrenkt, wanneer vrouwen enige opmerkingen maken over hun kledingkeuze. Waarom mogen wij vrouwen niet hetzelfde verwachten van de man als zij van ons? Mannen zien zichzelf toch ook graag het liefst met een pittig wijf in een sexy jurkje aan hun arm op een feest verschijnen in plaats van een uitgewoond gedrocht die nog niet eens de moeite heeft genomen om de krullers uit haar schaamstreek te verwijderen. Dat soort types dragen daarnaast ook nog eens hun favoriete “hierinbakikpannekoeken” pull-overtje die je dan ook nog eens op honderden meters afstand kunt ruiken.

Nee, ik vind dat je een man er best wel op mag wijzen dat sommige dingen absoluut niet door de beugel kunnen. Mannen die op een bijeenkomst verschijnen in hun favoriete hobby outfit kunnen mijn hart dan ook niet bekoren. Ik hou van een goede persoonlijke verzorging en daarbij denk ik niet alleen aan een dagelijkse douche en het keurig getrimde stoppelbaardje. De keuze voor welke kleding op welk moment is voor mij dan ook een onderdeel van die persoonlijke verzorging waar een man best wel eens wat meer rekening mee mag houden.

Meestal gaan wij vrouwen heel subtiel te werk om de mannelijke wederhelft op niet te verstane wijze duidelijk te maken dat het tijd is om weer eens enige veranderingen door te voeren. We beginnen vaak met de openingszin.. “schat, zullen we eens even gezellig de stad induiken… beetje winkels kijken en daarna gezellig op een terrasje neerstrijken?” De meeste kerels trappen hier meestal wel in, omdat het vooruitzicht van een pot bier op een terrasje waarbij je ongelimiteerd mooie wijven mag kijken, de natte droom van elke vent is. Vervolgens laten ze zich als makke schapen naar de slachtbank leiden, waarna ze door hun vrouw van de ene kledingzaak naar de andere meegesleept worden.

Wanneer ze voorzien van een kostuum, enkele pull-overs en een aantal nette pantalons eindelijk richting het terrasje lopen roept ze ineens…..”Ziezo.. de bovenkant is klaar, nu gaan we nog eens wat aan de onderkant doen!” de meeste mannen beginnen te mopperen dat ze voldoende sokken in de kast hebben liggen, en dat dit echt niet zo noodzakelijk is, om daar het terrasbezoek voor uit te stellen, maar intussen staat vrouwlief al breed grijnzend voor een lingeriezaak. “slik!” nu wordt het menens, want een man ziet gewoon het liefst dat dat poppeduifje gewoon zelfstandig die dingen koopt en vervolgens opgevouwen in de kast deponeert. Het liefst het oude vertrouwde modelletje in dezelfde kleurstelling als die hij al jaren in huis heeft.

Terwijl manlief zich in allerlei bochten wringt om zich zo snel mogelijk uit de voeten te maken, loopt zij van het ene schap naar het andere. Hij pakt achteloos een paar boxers uit een bak (3 voor een tientje) en roept haar toe dat “hij” klaar is, maar het vrouwtje heeft andere plannetjes. Ze heeft haar oog laten vallen op een string! “whaaaa!” “Je denkt toch zeker niet dat ik me daarmee bij de jongens van het voetballen kan vertonen!” roept hij hardop. “Ik zou niet weten waarom niet schat!” lispelt zij hem met ondeugende blik in haar ogen toe. “Omdat ze me dan vierkant uitlachen… daarom dus!” “Trouwens… een string is voor wijven…. Mooie wijven welteverstaan… en ik ben geen wijf, geen travo en heb ook totaal geen vrouwelijke trekjes!” roept hij hevig verontwaardigt. “Wees toch eens wat moderner, we leven in 2004 en niet meer in het jaar nul ouwe lul!” bijt zij hem venijnig toe.

Uiteindelijk komen ze na veel geroep en geschreeuw over en weer op het terrasje terecht, waar hij zijn oog meerdere malen over de bilpartij van de passerende vrouwen laat glijden en vraagt zich af hoe zo’n string nou toch aanvoelt. Na het avondeten als zij naar haar vriendin gaat staat hij voor de spiegel en trekt daarbij zijn boxers even strak door de bilnaad. In de spiegel bekijkt hij het resultaat…….

[img]http://www.itek.chalmers.se/chol/pics/nsm2001/14-string.jpg[/img]

Welkom in 2004? yeah right!, maar als ze me gaat vragen string jij of string ik, dan moge het antwoord duidelijk zijn!


11 reacties

viking · 31 maart 2004 op 09:51

Heeej Pleuro ga je gatverdamme lekker. Die foto had echt wel wat kleiner gemogen. Is deze harige aap jouw huisneuker of heb je weer op vrouwvriendelijke websites gesnurfd?
😀

Ma3anne · 31 maart 2004 op 10:13

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj… het verhaal was zo leuk en toen die foto…:-o

Mazzel dat ik zulke billen in zo’n stringeval nog nooit in het echie ben tegengekomen. Ik denk dat ik nooit meer zou hoeven.

Gatjakkie bah. 😀

Kees Schilder · 31 maart 2004 op 12:14

Jezus, Pleuro. Kan het wat minder? Hier gaan je garen recht overeind van staan 😀

R@@F · 31 maart 2004 op 14:29

Hoe kom jij in hemelsnaam aan een foto van de reet van Viking???

Hij is weer top SZje van me

Groet
R@@F

Eftee · 31 maart 2004 op 20:16

Harsen misschien? 😀

Mosje · 1 april 2004 op 20:17

[quote]Mannen die op een bijeenkomst verschijnen in hun favoriete hobby outfit kunnen mijn hart dan ook niet bekoren.[/quote]
Pleurootje,

Ik geloof dat ik hier al eens heb laten vallen dat ik postzegels verzamel. Wat voor outfit hoort daarbij denk je?
:laugh:

pleuro · 1 april 2004 op 20:37

Ik ga er vanuit dat postzegelverzamelaars zich doorgaands in een jeans met daarbij een tweed kolbert in een blauwe kleur hullen. Daaronder tevens een zelfde teint shirt (zonder button down)

Eigenlijk zoiets als waarin jij gisteren met mij op een terrasje in Groningen zat te keuvelen 😀 😀

Mosje · 1 april 2004 op 21:04

Pfff Pleuro, je gaat toch niet alles verklappen hier he? Bijvoorbeeld dat wij samen sokken gekocht hebben.

pleuro · 1 april 2004 op 22:25

Dat wilde ik bewaren voor bij het dessert.. overigens waren het witte sportsokken.. lekker ranziggg 😀 😀

Bakema_NL · 3 april 2004 op 22:01

Het verhaal in aanmerking nemende en de foto er onder……….moet ik dan ook concluderen dat bij die verzorging tegenwoordig ook hoort dat wanneer je met zo’n haargroei “gezegend” bent, je dat weg moet halen? Want die haargroei is tegenwoordig niet meer in, waar vroeger menig vrouwenhart sneller ging kloppen van een behaarde borstkas……de bilpartij was immer wat minder in trek.
Wanneer het antwoord “ja” is pas ik toch even. Ik ben zo behaard als maar kan, het groeit werkelijk overal en ik laat het gewoon gaan, want haal ik het weg, dan komt het dubbel zo hard weer terug.
Alleen de neus en de oren trim ik regelmatig en natuurlijk het gezicht, baard en snor.

Dan de kleding. Ik maak toch echt zelf uit waar ik in loop. Zowiezo heb ik al een pleurishekel aan overhemden en ik moet ze nog dragen op mijn werk ook. No way dat ik die dingen dus ook nog eens in mijn vrije tijd draag…….buiten een echt mooi Pirate hemd van Laughing vampire…maar dat is weer meer voor bij een concert of zo.
Een pak draag ik alleen als ik trouw (al gedaan dus) en misschien als iemand onder de grond besluit te gaan liggen danwel de wereld intrekt via de schoorsteen. Verder draag ik dus uitsluitend t-shirts, lekker over de broek, bij voorkeur met een mooie print van een band/artiest/tekening etc. Het zit makkelijk, IK vind het mooi en misschien is het mijn manier om me te onderscheiden van alle andere eenheidsworst. Mijn vrouw ziet me het liefst in pak (bah bah bah), maar dat is nu net iets wat ik dus niet voor haar overheb……….in je vrije tijd in een pak lopen, ben je dan gek of niet? Dan maar niet sexy en om op te vreten, maar het is wie ik ben, take it or leave it.
Zowiezo mode………ik doe er niet aan mee, nooit gedaan ook. Ik las wat over witte sokken. Dat droeg iedereen, laatst kwam ik er een keer achter dat het totaal not done is, middels een 19-jarige collega. Weet ik veel, ik let niet op die dingen en het interesseert me nog minder. Het is je de wet (mode) laten voorschrijven door een ander, iets waar ik niet aan meewerk en nooit ga doen ook. 😛

Ruudino · 11 september 2008 op 00:57

Het zou eens tijd worden, dat je wat vrouwvriendelijk gaat opstellen met je eigen vrienden en kennissen omgaat en je qua kijken naar anderen inhoud. Het is echt belachelijk dat jij je met de lingerie van vrouwen bezig houdt. Bemoei je met je eigen zaken en als je dan toch met lingerie wil bezig houden, neem dan als voorbeeld je eigen moeder, tante’s of oma (keus zat denk ik) :-).

Je bent het niet waard om zich met vrouwenzaken te bemoeien, je gedraagt je als een ‘een macho’ die zich verheerlijkt op een strak zittend broekje. Ik hoop dat jij je eens leert/kan te beheersen anders, zodat jij als ‘sexist’ niet een gevaar wordt in de samenleving van het vrouwelijk geslacht!

Echt Zielig!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder