AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!! Voor de 2de keer word ik wakker met een hijgende baardaap over me heen! Oh nee, het is een vrouw, maar ze heeft wel een snor! Ik kon het niet laten om heel hard Snorro te roepen. Maar dat lukte niet want mijn onderkaar zat met 3 gigantische lijmklemmen vastgemaakt aan de rest van mijn hoofd.
Ik vraag wel een andere keer of ze mijn scheermes wil lenen. Eenmaal terug op mijn kamer liggen er al allemaal kaarten op een stapel, klaar voor mij om gelezen te worden. Ik vraag dus aan snor, “hoelang heeft die operatie geduurd?” Maar ja ik kon nog niet praten dus griste ik een vel papier van een tafel en schreef er met een AIVD-glow-in-the-dark-pen op, “Hoelang liggen ik in ziekenhuis snor?” “1 week” antwoord ze.
1 Week! Wat hebben jullie dan wel niet met me gedaan? (op het papiertje geschreven natuurlijk) “Niet zo veel, na een uur was de operatie klaar, maar je bleef doorslapen. Wat snurk jij trouwens in je slaap niet normaal.” Ja snor bedankt, ik geef haar een teken dat ze kan oprotten en vriendelijk als ze is doet ze dat.

Ik besluit al die kaartjes is te gaan lezen. “Hoi jongen hoe gaat het met je, veel beterschap mama en papa.” Ah wat aardig, “Hey schat wat hoor ik nou ben je in je reet geschoten? Hopelijk maken ze hem net zo lekker als hij al was. Kus Julia” In mijn reet? Die heeft ook eens naar hart van Nederland gekeken. “Hey aansteller als je maandag niet op het kantoor bent kun je voor de rest van je leven de plee schrobben. Baas.” Goh baas wat aardig, “Hey lekker ding, is je smoeltje verbouwd? Hopelijk doet je tong het nog ;-), Lik Natte-Sonja” Ja weer een Sonja kaart, volgens mij laat ze die per honderd drukken, “Zeg luister eens jochie, als je het maar niet waagt “Het Vlezige roosje” aan te klagen voor deze onzin, Corry” Ik zou niet durven. “Hey schat veel beterschap XXX Froukje” Oh gelukkig ik dacht al dat ze me vergeten was. “Pas maar op jochie, volgende keer sla ik harder, R@@f” Pas jij maar op ik kom mijn geld nog wel halen. En zo lagen er nog een hele boel kaarten en een bos bloemen van Froukje.

’s Avonds komt snor weer naar mijn kamer, aangezien ik geen zin heb om met haar te praten doe ik maar of ik aan het telefoneren ben.
“Hey gekkie je kan toch niet telefoneren als je niet eens kunt praten.” Juist daar gaat mijn plan, ze loopt naar me toe en begint aan de lijmklemmen te draaien. “Ze mogen eraf en jij mag naar huis toe, je moet volgende week even op controle komen en daarna regelt je persoonlijke tandartsassistente het verder.” “Heb ik dan een persoonlijke tandartsassistente?” “Ja natuurlijk dat moet wel na zo een verbouwing, ze heet Mercurius.” “Oh is dat die van dat lied, het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente, lalalala?” “Ja volgens mij is dat ze wel ja, maar je kunt gaan tot ziens.” “Tot ziens snor, ik heb mijn scheermes in de kast laten liggen, je mag hem hebben, doei.”


6 reacties

Godspeed · 24 februari 2003 op 14:28

He kruikezeiker ( komen die niet uit de omgeving van Tilburg)
😀

Op de terugweg van Mercurius kun je even bij mij langs komen. Dan laat ik je een paar plekjes zien waar de Maas heel erg diep is, voor het geval dat je R@@F voorzien van betonschoenen wil opruimen.
👿
Ik neem aan dat hij niet na een tijdje moet worden opgevist door een peuter aan de waterkant.
😀
Groetjes,

Godspeed,
:pint:
Die een betonmolen achterom heeft staan.

gast · 24 februari 2003 op 14:40

Dankje voor het aanbod, maar R@@f hoeft niet opgeruimd te worden, hij moet betalen 😀

Godspeed · 24 februari 2003 op 15:04

Ze betalen meestal pas als de cement bijna droog is. 😀

Kees Schilder · 24 februari 2003 op 16:25

Misschien dat een geheel vrijblijvende offerte van mijn bureau JANSEN&JANSSENS uitkomst kan bieden? Ook vogelverschrikkers behoren tot ons personeel 😀

Yannick · 24 februari 2003 op 16:52

Sorry kees ik heb al andere plannen voor jou en Ab.
Lees maar in deel 4 🙂

Mercurius · 25 februari 2003 op 18:13

Yannick,

Helaas is het nog geen lente in mijn ogen, maar ik wil je zeer zeker helpen met je post-operatieve verloop. Ik moet je wel waarschuwen dat de rekeningen in hotel Drietand best aan de hoge kant kunnen zijn voor iemand met een studiefinanciering.

Beterschap en Ciao mercurius.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder