Mijn gloed nieuwe auto helemaal aan gort! Visvoer had wel mogen zeggen dat die snelwegbende al hun leden in een peugeot 205 laten rijden, en dat als je zelf in een mooie bmw 318 rijdt ze hem helemaal ombouwen in een 205 net als in die reclame. Visvoer zal betalen hoe dan ook, heb mijn halve leven voor m’n karretje gespaard en nu heb ik een peugeotje. Dat allemaal voor een snelwegbende die zichzelf half uitgemoord heeft. Voor de lol! Morgen zullen er wel weer een stel kapot gaan, de dutch-open highway-run, wie steekt het snelst de A9 over. Als ze het aan de A16 zouden houden er veel meer deelnemers overleven want ja op de A16 rij je niet maar sta je stil.

Waar zit die verdomde postbus ook al weer verstopt, ach hier is hij al. Alles eerst nog ff doorlezen voor het naar visvoer gaat, jep alles klopt. Zal ze eens vertellen dat die beruchte snelwegbendes een stelmafkezen is die voorbumpers schoonlikken. Na morgen zullen ze toch al met een stuk minder zijn dus ik vraag me af waar ik nog voor nodig ben in die bende, het Kees Krick zijn begint me ook al de keel uit te hangen, ik krijg wel een mooi bankpasje van het bureau maar ze vergeten me de pincode te geven waardoor dat rotding al 7 keer is ingeslikt door dat rot apparaat en mevrouw Krick wordt iedere avond pissig, omdat ik de hond niet heb uitgelaten, geen boodschappen heb gedaan, ik niet kook, ik de bril niet optil, ik mijn was niet sorteer, ik de was niet doe, ik de garage niet opruim enz. Ze hadden me wel mogen vertellen dat ze zoveel van me wil. Maar ja zo zijn alle vrouwen wel na het huwelijk. Bij de volgende opdracht wil ik gewoon een vrijgezel iemand zijn, desnoods iemand die de hele avond achter zijn pc zit columns te schrijven voor een site en dan om de 5 minuten kijkt of er reacties zijn gekomen.

Hey wie hebben we daar! Andere Kees, Ab en een hond. Eens even kijken wat die drie gaan uitvoeren, ik vraag me af of ze al ontdekt hebben dat ik Yannick ben en niet Kees Krick zoals er op mijn mooie namaak paspoort staat. Verrekt ze gaan naar mijn postbus, gelukkig zit hij op slot. Hè ze krijgen hem open. Heel de snelwegbende missie aan gort. Ik kan 2 dingen doen, ik kan Kees Krick blijven maar dan weten hun over mijn missie en komt de bende dat ook te weten of ik me aan hen bekend maken als AIVD-agent, ze arresteren wegens inbreken in mijn postbus, maar ook dan is mijn dekmantel aan gort. Ach wat ik arresteer ze gewoon dan kun je noch lachen ook.

“Goede middag heren, jullie staan onder arrest”. “Gaane jij onze arrztearas…. gevangen nemen, jij weest toch Kees Krick die bekende tekenaar?” “Bekende schrijver Ab, maar zeg eens Kees hoe wil jij ons arresteren?” Haha nu zal ik ze eens laten schrikken, mijn AIVD-ID-badge-card-op-zak-formaat even tevoorschijn toveren “AIVD, u staat onder arrest.” “Zo dus jij bent toch Yannick, en ik dus de enige Kees maar eh met die kaart krijg je ons niet mee hoor.” “Oh nee waarom dan niet, als je niet mee komt mag ik geweld gebruiken.” “Dat zal wel maar daar staat ‘Het vlezige roosje members kard, seizoen 2002-2003, 1 beurt per avond’ dus dat zal niet werken maat” #### verkeerde pasje, vlug mijn AIVD kaart pakken, hier is ie “Zo maar nu moeten jullie wel mee.” “Ja Kees das een echte, ik heb een keer zo een ding gevonden op straat.” Zo die 2 en hond heb ik kunnen ze mooi aan visvoer vertellen wat ze doen en voor wie, dan zal die R@@f wel moeten betalen anders staat de politie zo voor zijn deur.

“K-3, wat doe jij hier verdommen!!!!!!!!!” Weer een blije reactie van visvoer op mijn thuis komst. Na een uitleg van de situatie was hij blij dat ik die 3 illegale vogel, vliegtuig en AIVD spotters van de straat heb geplukt. Wat een uitbrander hebben die twee gekregen niet normaal, zo is hij zelfs niet tegen mij. Voorlopig zitten die hier wel even vast, het enige wat me niet zint is dat die 3 een contract van hem aangeboden gekregen. Blijkbaar voldeden ze precies aan de eisen.


2 reacties

gast · 7 maart 2003 op 23:26

Saaie aflevering hoor, hopelijk wordt deel 6 beter.
BlaBla

Yannick · 7 maart 2003 op 23:30

Ach ja iedereen heeft goeie en slechte periodes.
zaakjes 5 en helaas ook 6 zijn niet fantastisch nee, 5 heb je gezien maar voor 6 sta ik helemaal droog. Totaal geen inspiratie. Ik vrees dat het dus nog wel een weekje zal duren voor ik je daarmee kan verblijen blabla.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder